Stäng

Den nya världsordningen

UTRIKES. Det var några som inte gillade inlägget ””Inbördeskrig” i Ukraina – 10 frågor till SVT” och påstår att jag är lurad NWO-propaganda och att vi kör med neokonservatism på Petterssons, det är möjligt för jag vet knappast vad det betyder, men som framgick i inlägget så kom det från Johan Kylander och Lars Wilderängs respektive bloggar. 

När det gäller Rysslands historiska rötter till delar av Ukraina så finns de säkert men Ryssland lovade 1994 att respektera Ukrainas gränser mot att Ukraina gav upp de kärnvapen de hade. Vladimir Putin har visat att sanning och lagen kan ändras så att den passar honom oavsett vad som sker. Med den taktiken kan Ryssland kräva landområden överallt dör det finns ryska minoriteter, som i Baltikum och Kazakstan med flera länder och områden.

Nåväl, jag gillar Putin för det gör i Syrien och för att han står upp mot islam, mest för att det inte finns något alternativ, men det han gör i Europa är något helt annat, här finns det alternativ till krig.

Någon skrev om NWO – New World Order,  den nya världsordningen och det får man väl tro på om man vill. Jag gör det inte. Idén om att ett hemligt sällskap planerar global dominans genom en världsregering, oftast ledd av judar, är den vanligaste teorin. Andra tror att det är utomjordingar som ska ta över planeten och skapa en världsdiktatur.

Det finns folk till allt brukade min farsa säga och sådana teorier har framförts i årtusendet. 

Chemtrails (kemikaliespår) är också en konspirationsteori om att de kondensstrimmor som högtflygande flygplan lämnar efter sig innehåller giftiga kemiska eller biologiska aerosoler som avsiktligen och i hemlighet sprayas ut av myndigheter i en rad olika syften.

Den 11 september 2001 sprängdes tornen på World Trade Center och de rasade alltså inte ihop på grund av planen som träffade dem, utan det var ett attentaten som president George W Bush låg bakom.

Mordet på Olof Palme var i själva verket ett självmord som iscensattes med hustrun Lisbets hjälp. Mordet har också sett som en del av en världskonspiration.

Estonia-katastrofen och mordet på John F Kennedy finns det också mängder av konspirationsteorier om.

Ni vet väl att Elvis lever!

Månlandningarna har aldrig ägt rum.

Paul McCartney mördades av USA:s regering och sedan ersatte de honom med en dubbelgångare som ett steg i en plan för att kontrollera ungdomarna med hjälp av LSD.

Hitler dog inte i slutet på 2:a världskriget utan flydde till Argentina där han tydligen lever än.

Förintelsen har aldrig ägt rum…

– Det finns hur många konspirationsteorier som helst men Pettersson vet att Putin är inte en av dem, han lever…

14 reaktioner på “Den nya världsordningen

 1. Konspirationsteoretiker är ett dåligt ord du använder i artikeln, detta antyder att enbart teorier ligger bakom. Jag tyckte artikeln var lite väl ensidigt antiryssland, det är trots allt vederlagt att HELA maidan upproret som senare ledde till separationen i öst startades av Utländska krafter, dvs Usa, assistenten till statsekreteraren i Usa var på den tiden inspelade på band när dom satt och valde vem som skulle komma till makten.

  Du kan läsa avskrifter här: http://www.bbc.com/news/world-europe-26079957

  Tror du inte själv på minst fem eller fler av dessa sk teorier du radade upp måste du antingen vara otroligt lättlurad eller väldigt dåligt informerad, eller alternativt, totalt ointresserad av de alternativa förklaringar, och har därmed blivit antitesen

  SANNOLIKHETSTEORETIKER

  Köpa grisen i säcken som den serveras, kan vara skönt för stunden, men leder till ruinen i längden.

  Till saken hör att Viktoria Nuland är JUDISK
  Personen ifråga som hon ville hjälpa till makten är JUDISK
  Den sedermera presidenten i denna stadskupp var JUDISK
  George Soros som betalade kalaset var JUDISK
  Landområdet Ukraina ingick i JUDARNAS förlorade hemland KHAZARIA

  Du kanske skulle läsa 13th tribe av Arthur Koestler som sa upp sig från sin JUDISKA tro, denna bok handlar om den historia som ligger bakom både det ena det andra och tredje med fler i denna världen.

  Här hittar du en gratis online kopia.

  http://www.fantompowa.info/13th%20Tribe.pdf

  Tror det är väldigt jobbigt och ineffektivt att sakna korrekt information om vad det är som sker, man blir enkelt bara förbannad och därmed blockerad och frustrerad.

  Personligen, efter att ha studerat mycket av det du kallar teorier, i massivt antal timmar, och med den vetenskapliga förståelse som krävs i vissa fall anser jag, att om ingen tycker att du är en sk konspirationsteoretiker, ja då vet du inget av värde över huvud taget.

  Detta är så kallat orwellian doublespeak och åsiktskontroll, tankebrott, att få folket att förstå att visa typer av tankar och teorier resonemang är olagliga.

  Att få majoriteten att stänga av hjärnan så fort trigger ordet konspirationsteoretiker näms, eftersom de vet att vi har varit på månen, att Kennedy sköta med fem kulor på fyra sekunder från flera riktningar av en ensam skytt, med ett vapen som omladdas manuellt. osv osv osv.

  På samma sätt som ordet K-Teoretiker används, används nu ordet rasist, kanske något att tänka på om man känner sig halvt upprörd eller ens förvånad varför saker sker som det sker på den fronten av saken, som ju enligt mig, är samma front och sak som allt annat dvs den stora konspirationen, och den flertusenåriga agendan vi ser utspelar sig i slow motion.

  Du kan aldrig vara fri, om allt du vet är en lögn.

  Jag påstår inte att det är Judarna, det är värre än så. De som styr är satanister, detta var känt sedan länge, om du har tro, kanske du kan kolla i bibeln om sakens natur, postar en länk i ett inlägg nedan.

  1. Synagogue of Satan
   0ne group and one group alone is responsible for virtually all wars and bloodshed on the face of this planet. This evil cabal is few in numbers but, like a deadly octopus, its tentacles reach out to grip and strangle untold multitudes of innocent victims. The initiates of every secret society and internationalist organization, from the Council on Foreign Relations and the Jesuits to the Bilderbergers and the Order of Skull & Bones, obey the dictates of this sinister group and tremble when standing before its leaders.

   http://www.texemarrs.com/032007/synagogue_of_satan_article.htm

 2. Hej Pettersson, man förstår att det inte var du som författat inlägget om kriget i östra Ukraina/sydvästra Ryssland. Wolodarskivibbarna var hur tydliga som helst. Läser man DN och SvD får man lätt intrycket att dessa avisor förespråkar svensk NATO anslutning och krig mot Ryssland för att återerövra halvön Krim till Ukraina. Känner jag dig rätt Pettersson känner du heller ingen entusiasm för ett nytt Barbarossa med utsikten att unga svenska soldater skall frysa ihjäl i snön framför Moskva eller stupa utanför Volgograd. Vill bara ge de styrande i Kiev ett råd i all anspråkslöshet, ge upp Krim och avträd de områden i Donbass med etnisk rysk majoritet. Även efter detta kommer Ukraina vara ett av Europas till ytan största länder och i fred vilket gagnar landet mer än något annat.

 3. Denne videoen anbefales. har ettergått fakta og den er troverdig.
  38:00->: Bankieren Jacob Schiff sørger (april 1917) for at Trotsky sendes til Russland med mål å overta makten.
  41:55: Ytterligere 8.000 yiddish-talende revolusjonære reise fra USA for å hjelpe Trotsky med maktovertakelsen i Russland.
  46:58: Tilsammen 25.000 internasjonale revolusjonære svermer inn i Russland våren og sommeren 191
  1:23:20: Lenin understreker viktigheten av at ulike folkegrupper blandes og formerer seg med hverandre.

  1. Nu visar du ju på nytt att du inte vet så mycket själv. Dom flesta kommentarerna va medborgare på grund av utländskar vettiga.
   Putin försvarar sitt folk, det är mer än man kan säga om samtliga ledare i väst.
   Lätt för dig att sitta och jäsa i soffan och tycka illa om ryssar, men dom har i vart fall förlorat ca 150 miljoner på grund av utländsk inblandning, i detta fall satanisten Karl Marxs välkända kommunism.

   Karl Marx: From Christian to satanist
   http://www.wnd.com/2010/11/232217/

   Did you know Karl Marx was once a professing Christian?

   Did you know the architect of communism later joined a satanic cult?

   Those are among the shocking revelations of a classic book, by a heroic pastor and evangelist repeatedly imprisoned and tortured by a Communist regime, that is back in print and available through the WND Superstore after decades of collecting dust.

   “‘Marx and Satan,’ written by Pastor Richard Wurmbrand, is a book that changed my life and my worldview,” says Joseph Farah, editor and chief executive officer of WND. “Along with Whittaker Chambers’ ‘Witness,’ it is a classic 20th century title that should be read by everyone who truly wants to understand the intellectual underpinnings of Marxism.”

   Här kan vi se Karl Marx göra frimurar posen ”the hidden hand” och ”right hand path” (satanism) även Göran Person har fångats på bild med denna pose, Napoleon med många många fler.

   http://2.bp.blogspot.com/-lazSE9SVa4g/TZX-f5bG_DI/AAAAAAAAAV0/bgmabrJ-BB0/s1600/Marx.jpg

 4. Du länkar alltså konspirationsteoretikerna wilderäng och kylander och påstår att folk som kritiserar dessa personer som spridandet av konspirationer?!
  Sorry pettersson men de framgår av dessa inlägg av dig att du tror på natos propaganda. Väldigt illa.

   1. Varför övergår du alltid till personliga påhopp??? Kan du inte hålla dig till ämne utan att förolämpa oliktänkande?

   2. Skrev du ”hålla dig till ämnet”? Ha, och det ska komma från dig. Jag litar hellre på en klok människa som Pettersson, än lyssnar på ditt menlösa dravel.

 5. Det finns faktiskt mycket som tyder på att det aldrig gjorts någon månlandning. Fake news 🙂

  1. Det är TOTALT omöjligt att det kunnat ske en månlandning med Astronauter, dvs Zip nada noll chans, finns ingen möjlighet alls.

   Det är lika mycket kosmisk strålning i rymden som i en kärnreaktor, för er som tror att man kan sitta i en aluminiumburk i denna strålning, samt även passera de sk Van Allen strålningsbälten, där strålningen till och med är högre önskar jag lycka till, eller kanske man kan läsa på lite om dessa.

   (VIDEO) NASA’s Orion Engineer Admits They Can’t Get Past Van Allen Radiation Belts
   I videon 3:40
   http://21stcenturywire.com/2015/03/14/video-nasas-orion-engineer-admits-they-cant-get-past-van-allen-radiation-belts/

   Radiation Remains a Problem for Any Mission to Mars
   Engineers have YET to find ways to protect astronauts from cosmic rays and solar radiation
   http://www.smithsonianmag.com/science-nature/radiation-remains-problem-any-mission-mars-180959092

 6. Det finns även nå´t sällskap med en samling tokjävlar, som påstår att Fotbolls-VM 1958 i Sverige heller aldrig ägt rum.
  Dessa är väl i och för sig harmlösa, till skillnad mot
  Frimurarordern och Bilderbergarna…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: