Dessa ensamkommande


GP berättar om två ensamkommande från Afghanistan som hellre lever i Nordstan än bor på asylboende.

Bägge 18-åringarna har lämnat sina asylboenden p.g.a. otrygghet. Under ett par månader levde och bodde de i Nordstan, men nu har en av kyrkans godhetsapostlar förbarmat sig och låter dem bo hemma hos sig. De två 18-åringarna var alltså inte nöjda med det som erbjöds på asylboendet. Kan verka märkligt med tanke på den bakgrund alla ensamkommande lägger fram för myndigheterna när de söker asyl. Tittar man på bilden på de två framträder knappast två ”barn” som liknar de verkligt utsatta vi sett från exempelvis Syrien. Moderiktiga frisyrer, moderiktiga kläder, moderna solglasögon, modern klocka och en mobil som knappast är föråldrad.

Bild från GP

GP


11 responses to “Dessa ensamkommande

 • naimlap

  Den svinska kyrkan är ingen kristen kyrka, så inom denna finns inga sanna kristna människor. Medlemmarna är vad namnet säger ”swinja” – svin. Likt mussarna ett djävulens anhang.

  Gilla

 • zuhra

  Hej
  Jag är säker att de är inte 18 år. Man vet att dem ser bara att få uppehållstillstånd. Andra sak dem vald själv att bo på nordstan. För att visa till migrationsverket det synd om dem.
  Om man ser på mobilen, klocka i handen och såna stil som dem har. jag tror inte att dem var tvungen flyta från asylboende

  Gilla

 • Kurt

  han se ut som en hallik

  Gilla

 • conny

  ALLT är sossekärringarnas fel. Var finns männen som skall styra upp och ta hand om dessa sossekärringar. Har de inga man i sin närhet, eller.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Det kommer inte precis som någon större överraskning att röna ytterligare ett bevis för den degeneration som utbreder sig inom det klerikala skrået och den kyrkliga sfären. Där har Svenska Kyrkans herostratiska portalgestalt, ärkebiskop Jackelén, i samråd med Kyrkomötet anslagit den ton som skall vara den rådande.
  Under 2016 förlorade kyrkan 100.000 medlemmar och man kan bara undra vilka siffror som gäller i dagsläget. Att värna om den kristna församlingen är uppenbarligen något obsolet och förlegat, varför man i stället fokuserar sig på att i värdegrundens vilseledande namn inhysa och beskydda arbetsskygga bidragsparasiter och kriminella lycksökare, icke minst om dessa bekänner sig till kristendomens absoluta fiende, islam!
  Andreas.

  Gilla

 • Ove-Britt, hönan och jag

  Tragiskt när pengarna det kostar att försörja dessa lögnare skulle kunna hjälpa miljontals riktiga flyktingar på plats.

  Gilla

 • Janne

  Och om man är lite extra observant, så kan man kanske också se en tvättäkta parasit och odåga, en utländsk fjant och skitstövel, som förmodligen aldrig kommer att göra rätt för sig i vårt samhälle.
  En som redan har kostat oss skattebetalare millionstals kronor och som inte heller skäms det allra minsta för att bedra och lura till sig pengar.
  Bilden visar med all tydlighet något fullständigt onyttigt som vi absolut inte behöver i Sverige och något som i alla fall jag inte alls vill se här över huvud taget.
  Janne

  Gilla

 • Cinna

  Inte väcker bilden sympati för ”barnen” i alla fall. Vad vill ”barnen” egentligen? –Sorry ungdomar, men verkligheten och livet är inte glamoröst.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Är det från 1a juli de ska kunna tvingas till åldersbestämning och annat diverse för att fastställa ålder vid brottmål? 6 veckor kvar som barn.

  De är som söt honung för de som vill framstå som barmhärtiga?

  Gilla

 • Hönsmamman

  Om blåsippor. Skogens fotfolk. Tidigblommarna. Som blommar innan de stora trädens lövkostym breder ut sig och fångar upp allt ljus (allt ljus på mig).
  ”Emellanåt blandar sig även gula eller blåvioletta blommor in, till exempel blåsippan. Blåsippor är envisa små växter. Där de en gång har ställt sig vill de förbli för alltid, och de sprider sig bara mycket långsamt genom sina frön. Därför är det endast i lövskogar som ägt bestånd i flera århundraden som dessa tidiga blommor påträffas”.
  🌞

  Liked by 1 person

 • Lena

  Så tragiskt att vi ska betala för lyxsökare, ut med de giriga !

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: