Mordlystna muslimer vill hänga Ahok

Den kristne borgmästaren i Jakarta, Ahok som dömts till 2 års fängelse för ”blasfemi” – hädelse, upprör känslorna i Indonesien.   Vi tidigare rapporterat om hans ”svåra förbrytelse” HÄR O HÄR o HÄR o HÄR. Indonesien är det land i världen som har störst muhammedansk befolkning. Nånstans runt 255 miljoner innevånare räknar men med. Cirka 90% är muhammedaner.

Som framgår av videon nedan så är inte lalla utövare av den ”fredliga och humana religionen” nöjda med de 2 års fängelse som Ahok dömdes till.

Först svamlar en mansröst om att islam är den bästa…     och sen ropar man o kör, häng, häng, häng Ahok.

FjärranÖsternRedaktören konstaterar (som vanligt) att muhammedanismen inte hör hemma i civiliserade samhällen.

7 thoughts on “Mordlystna muslimer vill hänga Ahok

 1. Låt alla Araber som inte vill rätta in sig i det västerländska samhällena
  tvångsförflyttas tillbaks till ett musseland.

 2. Till Damien, än så länge lever vi i en fritt land,alla kan ha olika åsikter.Jag tror inte att Petterssons blogg läses av marginell del av befolkningen,trash svennar som du utrycker dig.Men vi har rätt att vara som vi är,men om ni är så duktiga varför ser det ut i landet som det ser ut.Tack för mig .
  Mvh Adolf

  • Instämmer, konstruktiv kritik välkomnas säkert av bloggen om faktafel eller felaktiga slutsatser (p.g.a. faktafel och så med fel resonemang) belyses med refrenser till ”trovärdiga och gärna flera” faktakällor.

 3. Petterssons blogg = en hemsida som lockar obegåvade trash svennar. Petter kan du inte bara lägga ner skiten, din blogg intresserar endast en marginell del av befolkningen, Hahahaha!

  • Aftonbladet, Expressen, DN etc. lider trots massivt statligt presstöd av ständigt sjunkande läsarsiffror.
   Stoppades statsstödet skulle dessa oftast realitetsfrämmande blaskor försvinna, det vore en frälsning för mänskligheten.

 4. 255 miljoner invånare, kanske att några stycken av dessa är för många för annie lööf, eller kanske inte ?

Kommentera