Heroinsmugglare


Nu gissar jag bara. ”Fake News” som det kallas i etablerad media.

Världens största heroinproducent är Afghanistan. Cirka 250 miljarder omsätts årligen genom smuggling till Europa. Till Europa kommer allt fler afghaner, i synnerhet ”barn”. Merparten av dessa ”barn” tar sig hela vägen utan id-handlingar, inte sällan gömda i lastbilar. ”Barn” anses vara mer oskyldiga än vuxna och ”barn” möts med större generositet när de passerar gränser. I flera svenska städer drar en heroinvåg in och merparten av dessa är ”barn” från Afghanistan.

Ser någon den eventuella koppling som jag gör?


6 responses to “Heroinsmugglare

 • Rättsstravningsprojektet

  Nej tyvarr finns inte den kopplingen, Black Ops dvs svarta projekt paramilitart, djupa baser under jorden, och manipulation av finanssystemet, samt finansiering av for befolkningnen okand teknisk utveckling (las ufo, vapen, mindcontrol) slukar dessa pengar, kan dock finnas koppling att warlords, lovats utdelning i sverige med fler lander, som underhuggare, men som sagt UNDER.

  Bakom allt ligger Jesuiterna, Vaticanen, Cia, Nsa, inte att glomma alla hangarounds, i de olika lander som ar infekterade, dvs 99% av planeten.
  Owerlords forblir makten bakom makten, dvs de som styr vad Trum, Putin, och fjanten Lofven sager eller inte sager.
  Annars far de samma resa som
  Kennedy, Palme, Anna, med fler och fler.

  Gilla

 • gamgubben

  En spekulation så god som någon. Kanske inte alla med säg 3% som kommer att bygga upp nätverk för illegal införsel.
  Det är lättare för dem än för oss eftersom det överväldigande flertalet av oss känner oss delaktiga i Sverige eftersom vi är svenskar och vi vill inte förstöra. De däremot ett annat tankesätt, de utnyttjar allt de kan för att på kortast möjliga tid bygga imperium så att de säkerställer det för dem det viktigaste klanen och religionen.

  Gilla

 • Ståfräs

  PK bara älskar sina heroinberoende barn mer än sina egna, grattis

  Gilla

 • Mary Agnes

  Nämen, Stefan, så fruktansvärt att anklaga dessa oskyldiga gossar som lider av svår PTS efter att som fem-åringar ha letat sig hela vägen till Sverige utan vare sig pengar eller dokument…..

  Slå undan benen på dem: börja sälja kokain på ICA… och så blir gossarna värdelösa som ankarpunkter och lydiga säljare för knark-maffian.

  Här är många som tillverkar Meth på landsbygden så problemet med knark försvinner inte för att man krossar något led i smuggelkedjan… det är optimistiskt att tro.

  Mycket av missbruket kommer från en livsstil, inte bara från tillgång.

  Gilla

 • Chris Bruhn

  Har jag konstaterat för länge sedan. Jämför med Narcos och kokain .

  Gilla

 • Blodsven

  Sjuk-klövern, Migränverket eller Spyan ser i alla fall inte kopplingen…

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: