Heroinsmugglare

Nu gissar jag bara. ”Fake News” som det kallas i etablerad media.

Världens största heroinproducent är Afghanistan. Cirka 250 miljarder omsätts årligen genom smuggling till Europa. Till Europa kommer allt fler afghaner, i synnerhet ”barn”. Merparten av dessa ”barn” tar sig hela vägen utan id-handlingar, inte sällan gömda i lastbilar. ”Barn” anses vara mer oskyldiga än vuxna och ”barn” möts med större generositet när de passerar gränser. I flera svenska städer drar en heroinvåg in och merparten av dessa är ”barn” från Afghanistan.

Ser någon den eventuella koppling som jag gör?

6 thoughts on “Heroinsmugglare

  1. Nej tyvarr finns inte den kopplingen, Black Ops dvs svarta projekt paramilitart, djupa baser under jorden, och manipulation av finanssystemet, samt finansiering av for befolkningnen okand teknisk utveckling (las ufo, vapen, mindcontrol) slukar dessa pengar, kan dock finnas koppling att warlords, lovats utdelning i sverige med fler lander, som underhuggare, men som sagt UNDER.

    Bakom allt ligger Jesuiterna, Vaticanen, Cia, Nsa, inte att glomma alla hangarounds, i de olika lander som ar infekterade, dvs 99% av planeten.
    Owerlords forblir makten bakom makten, dvs de som styr vad Trum, Putin, och fjanten Lofven sager eller inte sager.
    Annars far de samma resa som
    Kennedy, Palme, Anna, med fler och fler.

  2. En spekulation så god som någon. Kanske inte alla med säg 3% som kommer att bygga upp nätverk för illegal införsel.
    Det är lättare för dem än för oss eftersom det överväldigande flertalet av oss känner oss delaktiga i Sverige eftersom vi är svenskar och vi vill inte förstöra. De däremot ett annat tankesätt, de utnyttjar allt de kan för att på kortast möjliga tid bygga imperium så att de säkerställer det för dem det viktigaste klanen och religionen.

  3. Nämen, Stefan, så fruktansvärt att anklaga dessa oskyldiga gossar som lider av svår PTS efter att som fem-åringar ha letat sig hela vägen till Sverige utan vare sig pengar eller dokument…..

    Slå undan benen på dem: börja sälja kokain på ICA… och så blir gossarna värdelösa som ankarpunkter och lydiga säljare för knark-maffian.

    Här är många som tillverkar Meth på landsbygden så problemet med knark försvinner inte för att man krossar något led i smuggelkedjan… det är optimistiskt att tro.

    Mycket av missbruket kommer från en livsstil, inte bara från tillgång.

Kommentera