Sverige brinner – attentat mot kyrka och död person i en brunnen bil

KUNGSBACKA. En person har hittats död i den bil som stod i lågor under söndagsmorgonen i Varla i Kungsbacka, där det var minst fyra brandattentat skedde under natten och polisen söker efter en person på ljus cykel efter en serie anlagda bränder i Kungsbacka.

Det första larmet kom vid ett-tiden. En familj som låg och sov i en villa hörde en kraftig smäll och såg att det brann på altanen. De boende i villan kunde själva ta sig ut och larma polis och räddningstjänst. En kvinna kördes med ambulans till sjukhus för kontroll, men ska inte ha varit allvarligt skadad.

Nästa larm kom strax efter halv tre på söndagsmorgonen. Enligt polisen har någon samlat ihop skräp och pinnar och tänt eld på dem utanför porten till kyrkan i centrala Kungsbacka och sedan försvunnit från platsen. Branden släcktes fort och ska inte ha lett till några större skador på kyrkporten.

Tidigt på söndagsmorgonen vid sju-tiden stod en bil i Varla i lågor – bara några kilometer från de andra platserna där det har brunnit. Polisen har hittat en död person i bilen.

Senare upptäcktes att någon försökt sätt eld på ett annat hus på samma gata som villan brann.

-Pettersson undrar varför det är så tyst i riksmedia när någon försöker elda upp en kyrka, jämfört med attentat mot moskéer? Så kan det gå snickarjävel – mängder av kyrkor och kyrkogårdar vandaliseras men PK är tysta.

Kungsbacka kyrka utsattes för attentat i helgen men klarade sig men PK är tysta. Bilden från Wikipedia.

Det brinner och brinner i Sverige så vi får nog räkna med rejält höjda försäkringspremier. Hundratals bilar har brunnit bara i år. Ännu en märklig bilbrand hände i helgen i Gamlestaden i Göteborg, bilarna stod parkerade på Skaragatan på baksidan Medborgarhuset.

4 thoughts on “Sverige brinner – attentat mot kyrka och död person i en brunnen bil

  1. Och dom är svergies framtid?med sådan innvandring har Svergie Ingen Framtid.släng ut skiten och hjälp kristna från öststaterna som kan jobba istället.Sluta suga saudi arabia för dollar.

  2. Om dom har något körkort har de köpt det på postorder.
    Polisen vill inte besvära dom för att inte bli skjutna i knäna.
    Det känns tryggare att ta en kärring för trasigt lyse på cykeln.

  3. Det är otroligt mycket bränder runt om i landet och även bilolyckor – bilar som far kors och tvärs över vägar -krockar – hamnar i diken med mera.

Kommentera