Så kan det gå snickarjävel – mängder av kyrkor och kyrkogårdar vandaliseras men PK är tysta.

Den senaste tiden har tre moskéer utsatts för någon typ av attentat. I Uppsala otrevligt klotter. I Eslöv och Eskilstuna bränder, där det lutar åt att den i Eskilstuna är självförvållad. Nåväl, det är en fruktansvärd uppståndelse när muslimer drabbas, betydligt mindre när judar är utsatta och ett par rader i lokalpressen när det är kristna. 

-Pettersson undrar varför inte statsministern uttalar sig från Brasilien om nedanstående ”hatbrott”?
 • Varför det inte är tv-inslag och helsidor i media?
 • Varför inte Twittervänster går igång?

33 thoughts on “Så kan det gå snickarjävel – mängder av kyrkor och kyrkogårdar vandaliseras men PK är tysta.

 1. Någon fler än jag som tror att det kan vara en kroknäsa från särkland som ligger bakom?

 2. Läs,begrunda,läs igen och ta till er, och sprid denna viktiga och intressanta artikelserie av Peter Krabbe.När spåren i sanden slätas ut.Tre delar har han skrivit hittills men fler kommer.Här några rader ur texten från första delen;

  ” När man ställs inför dagens problem med en invandring utan eftertanke, regeringens vägran att inse problemets omfattning och det eskalerande våldet i vårt tidigare relativt fridfulla samhälle, undrar man ibland varför ingen förutsåg detta. Den simulerade förvåningen hos våra politiker, samma politiker som under decennier lagt grunden för dagens händelser, rimmar illa med det faktum att utvecklingen faktiskt är en självklarhet, sett mot bakgrund av den långa men dolda planering som föregått den. I själva verket handlar det om en högst medveten omvandling av vår del av världen, som pågått under närmare 40 år utan att vi vanliga väljare ansetts behöva bry våra små hjärnor med denna ommöblering av jordklotet. Detta är demokratins stora svarta hål.

  Jag skall i några avsnitt göra en återblick tillsammans med den egyptiskfödda författarinnan Bat Ye’or och den amerikanske historikern Walter Laqueur och deras respektive böcker Eurabia och The last days of Europe, skrämmande titlar på ett genomarbetat material omfattande mer än 500 sidor, skrivna av personer med en inblick som de flesta av oss aldrig ens kommer i närheten av.”

  https://peterkrabbe.wordpress.com/2015/12/27/nar-sparen-i-sanden-slatas-ut-del-1/

 3. Intressant läsning från Det goda samhället.Muhamed Omar skriver som vanligt mycket viktiga och upplysande texter om islamism,där kan man lära sig mycket.
  Han skriver: Islamiska staten i Saudiarabien (ISS)

  ”De döda begravs sedan i namnlösa gravar. Inte bara de som avrättas, utan alla. Det är enligt den salafitiska tolkningen av islam förbjudet att markera gravar eftersom det kan leda till ”gravdyrkan”. Varken i livet eller döden får man vara en individ med egen identitet, bara en muslim.”

  http://detgodasamhallet.com/2016/01/03/islamiska-staten-i-saudiarabien-iss/#more-3244

 4. EN HEMLIG GRUPP INOM SOCIALDEMOKRATERNA vill ha en muslimsk massinvandringspolitik da S raknar med att de ska rosta pa S, MEN det hela har gatt fel och de kommer aldrig att erkanna att SD haft helt ratt om detta hela tiden.
  NU KOMMER DOCK fortsattning att bli mycket farlig och skada Sverige svart, IS terrorister har Sverige som bas, vilket staller Sverige i en ytterst dalig dager.

  • Helt korrekt! De släpper in allt till oerhörda kostnader, ID eller pass kastar IS terroristerna innan de tar sig hit!!
   Sveriges befolkning kommer att få betala dyrt för sin naivitet när mördandet börjar!
   De mördar där och de kommer att fortsätta här….TACK SOCIALDEMOKRATERNA OCH MILJÖMUPPARNA!!!
   Ni hatar tillsammans med Rövfeldt Sveriges befolkning!

 5. Reblogga detta på bubbelibub och kommenterade:
  Att man fortsätter från statsledningens håll i samarbete med dess informationsapparat, d.v.s. ”Etablerad media” (ej s.k. hatsajter) att utnyttja varje tillfälle som ges att framhålla illviljan och ondskan hos SD, ja då måste man bortse från sunt förnuft.

  Associerar man nazister och fascister med SD, utan faktastöd, men ständigt upprepar dessa falska påståenden tillräckligt ofta, ja då blir det i en enfaldig läsares ögon oemotsägbara sanningar.

  Aftonbladet brukar ha rätt när de publicerar sexmånaders väderprognoser baserad på fiskrens. Eller? Nåväl, det menar ju väl. De är ju folkets röst. Alltså rösten folket skall lyssna på. Och allt för många idioter sväljer dessa sanningar dag efter dag utan att ifrågasätta. Som tur är, så finns det de som vågar ifrågasätta, så det sundaförnufter kan kanske segra till slut.

 6. Fruktansvärt sorgligt att läsa om allt som händer bland annat på begravningsplatser och kyrkor. Vi får snart inte ha något i fred. Hur länge får vi i Norden ha våra kors i flaggan i fred tro?
  Tack till Pettersson, här får man läsa sånt man inte hör så mycket om i vanliga fall. Jag är glad att jag hittade er.

 7. Allt vi skrivit om dessa djävlar är sant och mer därtill. Dessutom utgår slöddret för att det de hittar på, eftersom de inte skrivit någon historia, är mer sant än det som finns nedtecknat på många språk. De snackar kolonisation, när de är den största ockupationsmakten någonsin och de har också varit de största och värsta slavjägarna i mänsklighetens historia och detta lever kvar även idag, och det inte bara bland IS morbida skaror.

 8. Att det är på det här sättet kanske beror på att det sitter islamister i regeringen och som chefredaktörer på alla tidningar.

 9. Det är mycket skumt, det plötsliga vurmandet för Islam från etablissemangets sida…

  (Det var otänkbart för 20 år sedan)

 10. Den så kallade Religionsfriheten som politikerna håller så
  helig gäller bara Religionen Islam, inte kristendomen,
  här framträder det sedvanliga hyckleriet i full dager.
  Här håller både politiker och Luspudlarna i Media käften
  stängd när kyrkor utsätts för vandalisering, förmodligen
  utfört av intelligensbefriade vänster huliganer!

 11. 1) Det är bara fackeltåg när det är ”rätt” religion som drabbas.
  2) PK media kan inte utnyttja en attack mot en kyrka för sina egna syften (dvs att skrika >islamofobi< och kasta skulden på SD)

 12. Stod det inte att polisen skulle hålla ett extra öga påmreligiösa byggnader? Är inte kyrkor inberäknade i dessa?

 13. Mina föräldrar vilar på Västra Skrävlinge kyrka i Malmö. Besök gärna den… den ligger MITT I ROSENGÅRD och det har stulits bokstäver från gravstenen bl a. Dessutom måste man köra in förbi den stora moskén på den smala vägen och på fredag e m är det omöjligt för ”trafikkaos” täcker inte hur man bedkriver framkomligheten.

  • Det är det jag var rädd för! Sa när min mamma avled förra aret tog jag hennes aska med mig till gränsen mellan Italien och Südtirol! Jag begravde henne högt upp i bergen i en trästubbe. Hon som har förlorat hela sin släkt i 2:a VK skall inte behöva ”lyssna pa” nagat jävla muslimsk bönrop………..

   • Så fint gjort, jag blev rörd av din berättelse.

    Äen svenska begravningar har utsatts för stenkastning och grova ord som ropats, hån och häckel att den döde si och så. Av muslimska unga. Det är inte bara kyrkobyggnader som drabbas, utan även sörjande svenskar som begraver sina anhöriga.

  • @Susanne
   Skrävlinge kyrka var förr en gemytlig och trevlig liten kyrkogård, mina föräldrar och min syster har även sina sista viloplatser där.
   Vet ej hur många gånger under årens lopp de blivit vandaliserade. Kors och stjärnor har brutits loss från gravstenar, fick mig berättas senare att just stjärnorna användes som kastvapen. Slöddret plockar även blommor, med föräldrarnas gillande. Kyrkogården har även utnyttjast som offentlig bekvämlighetsinrättning, av förbipasserande moskébesökare. Har även vid ett flertal tillfällen fått rutor inslagna på bilen, vid besök. Men sånt talas det tyst om, respekt finns det överhuvudtaget inte, inte ens en gång för våra avlidna.

   • MUSLIMER HATAR KRISTNA!! Och det ar radsla och feghet som styr debatten, de politiskt korekta har overtaget och grunden ar den SOCIALDEMOKRATISKA asylinvandringspolitiken av muslimpack som blivande SOCIALDEMOKRATISKA roster.

  • For javligt att detta musliska slodder tillats bygga moskeer i mitt land Sverige, det gor mig vansinnig. dessa rattor fran Somalia och mellanostern saknar helt respekt for andra manniskor, men tacka Socialdemokraterna nar det ar en statsreligion.
   SOCIALDEMOKRATERNA AR SVENSKA FOLKETS FIENDE NR 1.

Kommentera