Stäng

Sosse försöker lära andra hur de ska bedriva politik

INRIKES. Fredrik Olovsson är riksdagsledamot och socialdemokrat samt ordförande i Finansutskottet. Socialdemokraterna fick 6 procent i Frankrike så Pettersson är tveksam om herr Olovsson är rätt person att lära ut hur andra ska göra. 

11 reaktioner på “Sosse försöker lära andra hur de ska bedriva politik

 1. Något samhällsbygge kan det knappast vara tal om annat än i de värdegrundsförvillade politikernas faktaavvisande föreställningsvärld. De föregivet rasismfientliga makthavarna är i själva verket högst ovilliga att personligen uppleva den påtvingade kulturberikning vi övriga, ordinära medborgare nödgas hantera.
  Emellertid gynnar denna officiella inställning det egna avancemanget inom hierarkin, och då korruptionsetablissemanget med överstedjävul Löfvén i spetsen givit sitt medgivande till att definiera SD som nationalsocialistiskt samt subventionera den allestädes närvarande pennalism som utövas gentemot det enda parti som värnar om det land vi lever och verkar i, finns ju ingen anledning för ovan nämnde glidare och tweet-pajas att låtsas annat än att han hatar Sverigedemokraterna. Det är ju som bekant högsta mode bland dessa socialekvilibrister.
  Andreas.

 2. Åter uttalar sig en av dom Socialistiska valpar som haft politik
  som sitt ,leverbröd sen han slutade grundskolan, just
  därför har vi en så urusel regering, merparten av dem
  saknar livserfarenhet, men man lever gott på sitt skitsnack,
  aldrig har en Svensk Regering haft så många Svamlare som
  denna så kallade regering!

 3. På den tiden som vi hade valda företrädare för svenska folket fanns en tyst överenskommelse att sossarna höll rent åt vänster och högern åt höger. Numera ingår V(PK) och MP(K) i regeringsunderlaget och de enda till höger om moderaterna är KD. SD verkar för en politik som i väsentliga delar påminner om Erlanders men eftersom det bara finns en enda sosse kvar som de dessutom inte lyssnar på så inser inte charlatanerna det.

 4. För sossar som Fredrik Olovsson gäller mottot :”Jag behöver inte lära av någon. Jag vet alltid bäst själv”.

 5. En sak är han säkert bra på. Nämligen hur man skor sig själv. Usch!

 6. Sossarna har en överordnad politisk idé: Att erövra makten och behålla den.

 7. Sossarna är rädda att förlora makten 2018 och gör de det får de svårt att komma tillbaka

  1. De har haft makten som majoritetsparti. Nu är deras väljarunderlag halverat och ändå anser de sig vara störst, bäst och mest vackra. Att deras politik inte håller och att väljarna förkastar deras idéer om att de är de bästa att styra Sverige och på det luddiga begreppet ”samhällsbygget” har de svårt att inse. Socialdemokratin bör vara en parentes i historien som nu bör avslutas.

   1. Det enda ZZåZZarna ä bra på är väl att riva och rasera samhället, alt bygga en muslimsk stat, det lyckas dom också bra med.

  2. Fortsätter dom och övriga 7-klövern med den politik som dom har så kommer dom aldrig tillbaka om Svenskarna som mot förmodan fortfarande bor kvar i landet får bestämma.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: