Fråga


Efter slopande av id-kontrollerna kan nu människor utan id-handlingar åter ta sig enklare till Sverige för att söka asyl. Advokatsamfundet jublar över sina nya kunder, Miljöpartiet o Centern jublar över nya väljargrupper. Asylentreprenörerna jublar när de åter kan börja räkna in miljoner på sina bankkonton. De hundratusentals nyanlända som redan finns i landet jublar när ännu fler araber och afrikaner landar på svensk mark.

Frågan lär nog vara mer relevant än många tror.


17 responses to “Fråga

 • Pica pica

  EU:s inre gränser har tydligen raderats ut. Om vi i Sverige har mellan 15000 och 80000 illegala här (invandrare som ej registrerat sig och de som gått under jorden vid nej på asylansökan så finns det säkert lika många eller fler i andra länder inom EU. Illegala som nu kan röra sig fritt inom unionen.

  Gilla

 • martainkeillor@gmail.com

  Svergie är bakåtlandet som har politiska partier som bara kan få mer röster desto mer ”muslimer” dom slipper in.I framtiden blir det dom som röstar och styr svergie.
  Regeringen sviker sitt land som forrädare gjör när dom vänder ryggen till sitt eget land.
  Det kommer inte att bli bättre tvärt om så kommer svergie att få problem med sina grannar m.m.Hotet är inom svergie och värkligen inte Ryssland som alla dumma svenskar tror.Politiken i svergie är sämst i världen då dom skiter i sig själva.

  Gilla

 • Urinvånare

  Ett land utan gränser är inget land . Är ditt hus ditt hus om alla har rätt att bo i det ? Sveriges politiker måste höja sig från dagis nivå och börja försvara det svenska folket.

  Gilla

 • Billy Boy

  ID-kontroller eller inte … Det tycks ju inte spela någon som helst roll. Detta hände medan de s k. ”gränskontrollerna” pågick tidigare.

  Här undviker UG:s Lena Sundström enkelt gränskontrollen
  Publicerat: 29 mars 2017 och inspelat för SVT UG ännu tidigare.

  Journalisten Lena Sundström lyckades utan ID-handlingar, d v s som papperslös resenär ta sig hur enkelt som helst från Danmark till Sverige på tåg, i bil och i en vanlig liten motorbåt över Öresund utan att bli upptäckt och stoppad.

  Med flyg från Köpenhamn till flygplatser i Sverige fanns / finns ingen ID-kontroll. För Lena Sundström gick det alltså att välja 4 olika färdsätt för att som papperslös ta sig in i Sverige utan att bli stoppad av någon ID-kontrollant. SVT UG-reportaget var rena lektionen för illegala immigranter och deras medhjälpare hur man skulle göra för att undgå ID-kontroll.

  Länk:

  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/har-undviker-lena-sundstrom-enkelt-granskontrollen-1

  Det svenska regeringen och deras myndigheter sysslar med är en ren fars.

  Gilla

 • brisslan

  När alla, som gladde sig räknades upp glömdes den absoluta största gruppen bort. Dumsvenskarna eller de s.k. 87% även dessa stollar blir glada men, varför de blir glada vet de inte för så långt räcker inte deras tankeverksamhet. Nu skall vi vara glada! För det har de stora grabbarna och de feta kärringarna sagt.

  Gilla

 • ericr45

  Skulle inte förvåna mig om det tio minuter efter beslutet gick telefonsamtal till div asylantexporterande länder ”om att nu är det fritt fram i Sverige igen. Kom bara!”
  Sveriges hittills sämsta regering har agerat, igen, och som vanligt, gjort fel..
  Efter att ha lyssnat några ggr på Ring P1 så börjar jag tappa modet, är landet så fyllt av människor som tror att invandring är helt gratis?
  Visst behöver vi arbetskraft, men det är ju inte sån vi får från Afrika och Afferganistan..
  För ett par år sen, jag skulle vilja ha sett Borlänges kommunpolitiker när de upptäckte att 60% av de somailer man tog emot var analfabeter…
  Staden är att gratulera till alla vinstlotter!

  Gilla

 • Tobbe

  Lite OT men ändå: Kan inte fatta hur den s.k. vänsterrörelsen lierar sig med bankmaffian och kapitalet för att tillsammans stjälpa samhället. Ur led är tiden…
  Det viktiga är tydligen att man får till stånd en samhällskollaps.

  Gilla

 • Christer Andersson

  Entreprenörerna som har tomma boende och vill ha påfyllning till hösten när turisterna har åkt. Dom kanske driver på också för att få sina inkomster jämnt fördelade över året.

  Gilla

 • Nisse

  Tänk att 7klövern aldrig kan lära av misstagen. Ryktet har nog redan gått i mellanöstern och Nord Afrika nu är det fritt fram igen……..

  Gilla

 • B Bäver

  Nu är S rökta o Mp ur riksdagen,bra. Men glöm inte att M ( Reinfeldt) ställde till det, och där är hela ledargarnityret utsedda av R. Så röstar man på M får man Annie Lööf. Vad väljer man pest eller kolera? Så nu börjar röran i Skåne igen. Fy fan

  Gilla

 • Ludde

  Jag rösta inte då jag menar att frågan är fel formulerat ! ….” Ett nytt asylkaos” ?
  Det gamla kaoset är väl långt ifrån avklarat.

  Gilla

 • thojak

  RRVs rapport finns här:
  http://www.riksrevisionen.se/sv/OM-RIKSREVISIONEN/Pressrum1/Nyheter1/2017/Riksrevisionen-kritiserar-ersattningssystemet-for-mottagande-av-asylsokande-och-nyanlanda/

  Man har ALL anledning att fråga sig, vad nu dessa absurdistanister i/kring Rosenbad deFacto tror sig hålla på med?? Det dessa deFacto förorsakar med sina ‘beslut’ vore i vilket civiliserat samhälle som helst och som minst grövsta trolöshet mot huvudman (=medborgarna). Det verkar, banne mig, som om de antagit ‘normen'(sic!) att välja sig ett nytt folk…

  Arma Land ! 🙂

  Gilla

 • Tony

  Ja allt vad Sossarna företar sig leder till Kaos.
  Inför Passkontrollerna igen, kan man inte visa upp
  vem man är, så har man fan inte här att göra .
  Det gränslösa Europa har bara lett till att ett mindre
  antal människor ska försörja en massa latoxar som
  tackar med att hitta på all slags jävelskap.

  Ingen ska inbilla mig att tiotusentals bilbränder och
  även fastigheter och industribyggnader som brinner, att
  detta bara är tillfälligheter, det ingår som en del i att
  destabilisera vårt samhälle.

  Gilla

  • Ståfräs

   Det är väl ganska lätt att kolla i inställningar på mobilen för den har dom garanterat inte tappat. ”Tänkte inte på att det är kränkande och kan urarta i upplopp mot SD och för valfri ålder, kön o namn för alla som flytt för sina liv”.

   Gilla

 • Tobbe

  Där kom det. Så nu har globalistetablissemanget bestämt sig för att ge oss nådastöten. Sorgligt.

  Gilla

 • Sven-Erik

  93 % tror just nu på kaos av 95 röster och ingen tidigare kommentar. Många läser Pettersson och instämmer.

  Gilla

 • Billy Boy

  Delcitat

  Ny rapport om asylkostnader: Dyrt, omodernt och krångligt

  Dyrt, omodernt och onödigt krångligt. Så sammanfattar Riksrevisionen ersättningssystemet för mottagandet av asylsökande och nyanlända i en ny rapport. Och nu föreslår revisionen att systemet förenklas och att kostnaderna ska följas upp bättre.

  Det system som kritiseras är hur kommunerna som fått ökade asylkostnader får ersättning från staten – via Migrationsverket. Enligt rapporten är den administrativa asylkostnaden onödigt dyr.

  Slut delcitat

  Länk:

  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/ny-rapport-om-asylkostnader-dyrt-omodernt-och-krangligt

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: