FN: Färre än tre procent av migranterna som togs sig över Medelhavet 2016 var riktiga flyktingar…

INVANDRING. Endast 2,65 procent av de invandrare som kom till Italien beviljades asyl som verkliga flyktingar, enligt FN. FN:s flyktingorgan (UNHCR) rapporterar att 181.436 migranter kom till Italien förra året, de flesta av dem korsade Medelhavet från Nordafrika i dåliga båtar.

UNHCR meddelar att bara 4808 beviljades asyl i Italien som riktiga flyktingar, och 40 % fick skydd av andra skäl.

90.334 sökte inte asyl utan försvann ut på den svart marknaden, kanske norrut.

Daily Mail   Endast 2,65 procent av invandrare i Italien är flyktingar

20 thoughts on “FN: Färre än tre procent av migranterna som togs sig över Medelhavet 2016 var riktiga flyktingar…

 1. Om över 180 000 migranter kom till Italien och bara 2,65% hade asylskäl och över 90 000 migranter har inte sökt asyl och bara försvann så jag frågar hur är det med säkerhet i västeuropeiska länder? Hur kan över 90 tusen människor försvinna? Varför tillåter man detta? Varför Italien tar i mot människor som saknar asylskäl och skyddsbehov? Varför Italien inte stänger gränsen när dom vet att dessa människor hör inte hemma i Italien och i nte i övriga EU länder? Hur är det med solidariteten bland EU länder och varför Italien och Grekland översvämmar hela Europa med migranter som saknar asylskäl och skyddsbehov? Vem är ansvarig för denna farliga inferno?

 2. Är dom.inte riktiga flyktingar ska dom skickas tillbaka dit dom kommer ifrån.

 3. Kom till svergie hit kommer alla som inte är ”riktiga” flyktningar och som inte har papper for dom slänge dom innan dom kom hit så dom inte kan värken veta vem dom är och vart dom kommer ifrån.
  För svergie spelar det mindre roll.

 4. Undra om Sverige har varit det land i EU som har varit mest extrem med att upp ge för folket att det är flyktingar som kommer hit,fastän det inte stämmer?

  • UNHCR är ett fristående organ under FN flagg. De bedriver en realistisk flyktingpolitik med läger osv. Såg en uträkning hur många som kunde försörjas med de pengar som nu går åt i Sverige! Sverige sänkte sin kvot av 1% av BNP som skulle gå till U-hjälp-det gick in i statskassan genom olika projekt i Sverige. Det kallar jag ren stöld från de fattiga-särskilt kvinnor och barn-som lämnas åt sitt öde. Det strider mot min humanistiska människosyn helt klart. Jag blir inte arg utan mer besviken och sorgsen över svenska politiker och MSM.
   Vem är mest analfabet-de som kommer eller det svenska folket. De senare kan läsa men inte förstå siffror och glosor som inte ingår i Bolibompa för vuxna.

 5. Inte undra på att ”förlagsvärlden” plockar bort alla svarta ord. Bara åsynen av svart på vitt gör att alla borde förstå, att man målar inte om. 😑

Kommentera