FN: Färre än tre procent av migranterna som togs sig över Medelhavet 2016 var riktiga flyktingar…


INVANDRING. Endast 2,65 procent av de invandrare som kom till Italien beviljades asyl som verkliga flyktingar, enligt FN. FN:s flyktingorgan (UNHCR) rapporterar att 181.436 migranter kom till Italien förra året, de flesta av dem korsade Medelhavet från Nordafrika i dåliga båtar.

UNHCR meddelar att bara 4808 beviljades asyl i Italien som riktiga flyktingar, och 40 % fick skydd av andra skäl.

90.334 sökte inte asyl utan försvann ut på den svart marknaden, kanske norrut.

Daily Mail   Endast 2,65 procent av invandrare i Italien är flyktingar


8 responses to “FN: Färre än tre procent av migranterna som togs sig över Medelhavet 2016 var riktiga flyktingar…

 • SVT: Europa är en bankomat för afrikaner som inte är riktiga flyktingar | Petterssons gör skillnad!

  […] mot Europa inte är flyktingar utan ekonomiska migranter och att majoriteten är unga män. Enligt FN är färre än tre procent av de som kommer över Medelhavet riktiga […]

  Gilla

 • 90-åring i Eslöv tog sitt liv – nekades vårdplats | Petterssons gör skillnad!

  […] -Pettersson ser att kommunen menar att 90-åringen stod långt bak i kön. Hur många år en 90-åring ska behöva köa framgår inte. Vi får heller inte veta hur länge ”barnen” från fjärran land stått i kö för att få ta del av det svenska välfärdssystemet eller att endast tre procent av migranterna till Europa är riktiga flyktingar… […]

  Gilla

 • martainkeillor@gmail.com

  Kom till svergie hit kommer alla som inte är ”riktiga” flyktningar och som inte har papper for dom slänge dom innan dom kom hit så dom inte kan värken veta vem dom är och vart dom kommer ifrån.
  För svergie spelar det mindre roll.

  Gilla

 • Grune

  Det måste betyda att Europa borde tagit emot 5443 och låtit resten sjunka till botten.

  Gilla

 • angelicaplacet

  Undra om Sverige har varit det land i EU som har varit mest extrem med att upp ge för folket att det är flyktingar som kommer hit,fastän det inte stämmer?

  Gilla

 • Stefan K

  Läser man på UNHCR:s webbsida ser man att många kommer är från länder som Senegal, Gambia, Elfenbenskusten och liknande länder. Lycksökare?

  http://data2.unhcr.org/en/situations/mediterranean

  https://goo.gl/dc9SAv

  Gilla

  • odalkvinnan

   UNHCR är ett fristående organ under FN flagg. De bedriver en realistisk flyktingpolitik med läger osv. Såg en uträkning hur många som kunde försörjas med de pengar som nu går åt i Sverige! Sverige sänkte sin kvot av 1% av BNP som skulle gå till U-hjälp-det gick in i statskassan genom olika projekt i Sverige. Det kallar jag ren stöld från de fattiga-särskilt kvinnor och barn-som lämnas åt sitt öde. Det strider mot min humanistiska människosyn helt klart. Jag blir inte arg utan mer besviken och sorgsen över svenska politiker och MSM.
   Vem är mest analfabet-de som kommer eller det svenska folket. De senare kan läsa men inte förstå siffror och glosor som inte ingår i Bolibompa för vuxna.

   Gilla

 • Sven-Erik

  Inte undra på att ”förlagsvärlden” plockar bort alla svarta ord. Bara åsynen av svart på vitt gör att alla borde förstå, att man målar inte om. 😑

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: