6 thoughts on “Problem med bilen i Paris

 1. När man pratar med östrogenbollar (*), hävdar de ofta att ”de flesta babbar är bra och att det är ett fåtal babbar som förstör för alla andra babbar”. Snack!

  Jag håller inte alls med om att det bara är ett fåtal babbar som bråkar, det ligger i babbens natur. Se bilden ovan för visuellt bevis.

  Den besynnerliga retoriken att ett fåtal förstör för alla andra är helt felaktig, vilket förstås alla här redan vet, utom möjligen Henrik Schyffert som läser Petterssons blogg i smyg (**).

  Och, hur står det till med förmågan att räkna? Även om det skulle vara (vilket det inte är) ett fåtal så finns dom på ett flertal platser runt om i landet, och i många fall har dom tagit över helt.

  1. Försiktig uppskattning enligt ”ett fåtal förstör för alla andra”: Ett fåtal våldsbabbar gånger många platser (våldsbabbarna finns ju överallt) blir, vilket vi har sett i det här fallet, fortfarande en stor mängd våldsbabbar som gör stor skada.

  2. Realistisk uppskattning: Många platser gånger många babbar = katastrof och vår verklighet.

  I båda fallen har gränsen nåtts för läge sedan.

  (*) Östrogenbollen är dock under utdöende och uppvaknandet är nära. Svenskar brukar lära sig bra när deras döttrar blir våldtagna eller när de får bilen uppbränd.

  (**) Därför är det av största vikt att det ofta påpekas att hans biologiska ålder skiljer sig från hans kronologiska ålder. Schyffert hatar när man säger att han ser 10 år ålder ut än sin riktiga ålder.

  Ha en bra dag!

 2. Enkla jobb? Kräver stor personalstyrka.
  30 x 10 000 = 300 000

  10 000 bilvältargrupper kommer att få bukt på integrationen?

  • Hälften välter omkull dem och den andra hälften reser upp dem.

   BNP ökar och ingen undrar vad utbytet av det är?

Kommentera