Stäng

Jag blir såååååå trött !!

Nu har Aye Alhassani synts i varje tidning och blogg i flera dagar. Allt för att hon inte tog jobbet på SAS för att hon inte vill följa deras regler om uniform.  Alla skriver att hon nekades arbete pga sin slöja men faktum är att det var tvärtom. Hon nekade! Nu skall hon gå vidare och tjäna pengar på att hela PK eliten står på hennes sida i denna snyfthistoria.  SAS har haft uniform så länge jag kan minnas och det finns huvudbonad till – inte slöja!! Sök annat istället för att tjäna pengar och slösa på statens resurser genom att stämma SAS. Aye Alhassani kommer att förlora den kampen och vem skall då betala hennes rättegångskostnader??

aye

Tidigare på Pettersons    ännu tidigare

 

41 reaktioner på “Jag blir såååååå trött !!

 1. Om hon tackade nej till ett jobb pga att hon inte gillade anställningsvillkoren, so what? Det är väl upp till var och en?

  1. Visst är det upp till var och en, men det är arbetsgivaren som ställer kraven och inte den sökande. Om dessutom den sökande väljer att tacka nej för att istället bli bidragsförsörjd av skattebetalarna är det inte längre upp till var och en.

 2. Damer i Aye Alhassani ålder brukar ha Facebook. Jag har letat men inte funnit någon. Antingen har hon ingen eller också använder hon ett annat namn, kanske på arabiska eller också är den bortplockad.

  På Facebook brukar det finnas en massa bilder och det skulle inte förvåna mig om den unga damen uppträtt på några av dessa bilder utan trasa över håret…men, jag kan ha fel…

 3. De kontinuerligt kränkta koranslavarna med sina konstanta klagoyttringar, har funnit en verkligt lukrativ källa för extrainkomster, via det in absurdum generösa svenska systemets skadestånderbjudanden, och det är bara en tidsfråga innan de borna kamelryttarna konstruerar något nytt irritationsmoment att anföra klander mot.
  Vad inslagets flygande fruntimmer beträffar, finner man det något anmärkningsvärt att vederbörande begagnar sig av en sminkestetik som närmast för tanken till det lättare gardet, samtidigt som hon med panisk förfäran vägrar att lätta på det förfulande sjok hon insisterar på att bära.
  Man får dock städse bära i minnet att det helt sonika icke existerar någon logik och förnuftsresonemang bland denna traumatiserade kategori.
  Andreas.

 4. Kan inte sas börja med slöjfria flyg också och kan dom inte skänka en biljett hem om det inte passar sig så kan hon bära slöja till hon ligger i graven

 5. När man möter personer klädda i huckle får man ju genast associationer till terrorism.
  Inte särskilt behagligt att tas emot av ett huckle redan vid incheckningen!
  Bra gjort SAS!

  1. Döm om min förvåning häromdagen
   när jag i själva säkerhetskontrollen möttes av en arbetande sjalklädd kvinna som vinkade åt mig att gå igenom detektorn!
   Samma associationer du nämner dök upp, i efterhand inser jag ju att det måste vara perfekt att ha en insider som godkänner sina förtrogna!
   Det var inte riktigt läge att vända om som jag skulle gjort i de flesta andra situationer när dessa dyker upp!

 6. Islam och muslimer ställer enbart till oreda, våld och död vart dom än uppenbarar sig och sina motbjudande stenåldersansikten! Så har det alltid varit och så kommer det tyvärr att förbli även i framtiden.
  Och den där varelsen på bilden gör mig faktiskt både spyfärdig och upprörd, hon utstrålar ondska och parasiterande, falskhet och ännu mer ondska! Jag skulle inte anställa denna kvinna ens en enda minut även om jag fick betalt!
  JR

  1. Det här är en mycket bra formulering: ”Jag skulle aldrig sätta mig i ett flygplan som innehåller en babbe”.

   Den visar på självaktning, värdighet och en fabulös omdömesförmåga, babbe kan ju ha en bomb med sig.

 7. Förlorar hon stämningen så får hon bekosta både sina egna och motpartens kostnade för rättegången.

 8. Jag tror du delar din trötthet med en stor majoritet….. tiden då beslöjade kvinnor vann sympati för sitt gnälleri hos mer än de röda är sedan länge förbi. Hon får sitta i kassan på Alibaba-livs istället.

 9. Föreslår att Aye Alhassani väljer att söka jobb på detta flygbolag i stället för SAS. Skulle passa henne perfekt.

  https://barenakedislam.files.wordpress.com/2011/12/muslim-free.jpg

  Bolagets överbokade flygplan brukar visserligen ha lite problem innan de orkar lyfta från startbanan.

  http://www.crazywebsite.com/Website-Clipart-Pictures-Videos/Funny-Weird-Bazaar-Amazing/Funny-Bird-Plane-Take-Off-1.gif

  Med lite tur kan det nog så småningom ändå bli … Up, up and away! … Inshallah (= Om Allah vill)

 10. Det enda blattarna är bra på är att beklaga sig.
  Passar det inte här, så var så god, åk hem!

 11. Anna
  29 04 2017 at 17:40

  Tack för bliden.

  jag ser muslimska tjejer på stan i tighta stretchjeans eller leggings +hijab

 12. Den vanliga visan. Nu är hon naturligtvis kränkt och skall anmäla till DO för att få skadestånd.
  Lägg ner DO.

 13. Jag kommer medvetet att köpa SAS-biljetter framöver.

  Företag kan lära sig ett och annat här. Sensmoral: Låt aldrig en babbe få komma till anställningsintervju, det blir bara problem, på ett eller annat sätt.

  Sist när jag såg en ”sådan där grej” de har på huvudet på en känd restaurangkedja, vänd jag i dörren.

  1. Det finns fler kändis-journalister som tar på slöjan i bildbylinen och posar utan på sina egna konton. Slöjan har i vissa fall blivit business som används lite när man vill.

   1. Det är förmodligen så och just nu har de ett bra business läge i pk- Sverige: uppmärksamhet i media, skadestånd via DO och flytta fram positionerna för islam och klansamhälle. Inget att förlora!
    Tänk om alla pk- svenskar kunde inse hur sådana här nyttjar detta!!!

 14. Det finns väl ett antal flygbolag i muhammedanska länder som anställer damer med slöja. Går bra att söka sig dit.

  1. Nej faktiskt inte. Emirates som är den muslimska världens största flygbolag har en scarf fäst hatten antagligen i ett försök att blidka islamister.

 15. Obegripligt .
  ALLA(H) ISLAMISTER GRÅTER UT I MEDIA.
  hon liknar ?&%¤#”>?
  Aye Alhassani sök andra jobb!

 16. Gnällspik Sök ett annat jobb då, 😡😡😡😡usch vad trött man blir på dom , kränkta , rasister är 2 ord dom kan innan dom kommer till Sverige

 17. Hon är en utav de hundratusentals i invasionsstyrkan som har kommit hit för att ta för sig av våra (skattebetalarnas ) pengar och leva lyxliv på vår bekostnad. Så här går det när idioter tyr landet.

  1. De som styr är inte idioter, de agerar helt utifrån den fastställda planen, Kalergiplanen!

   De sk demokratiska politikerna måste betraktas som de fiender de är!

 18. Hur kan en så snygg tjej vara så korkad, eller så gör man det med bråd mud för att komma åt lättförtjänta pengar via skadestånd.

   1. Ja, dessutom har hon nog skabb och loppor. I skafferiet har hon kackerlackor och hennes nio bidragstagande eller knarksäljande bröder luktar babbe.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: