Stor framgång för mordlystna muhammedaner

I södra delen av Thailand har de mer mordlystna muslimerna dragit ned på mördandet de sista månaderna, men nu verkar det som de börjar att ta upp farten i mördandet igen.

Fem paramilitära rangers dödades och en annan skadades svårt i bombexplosion och en efterföljande attack mot deras patrull.  Innan de flyr, tar angriparna sex M16 gevär från de döda och skadade .

BangkokPost

2 thoughts on “Stor framgång för mordlystna muhammedaner

  1. Suck. Du kan inte hävda att detta brott begicks av muslimer när den enda nyhetsartikeln du länkar till inte nämner ett ord om det. Det gör att du förlorar trovärdighet för inte bara denna artikeln utan även alla andra artiklar.

    Snälla källhänvisa. Påriktigt.

    • Hej “Suck” liksom man i Svenska PK media kalla de mordlystna muhammedanerna för terrorister utan att nämna något om att den “fredliga och humana” så kallade religionen har något med morden att göra, så skriver man i Thailändsk press :” the southern unrest ”
      och då underförstås det av representanter för den muhammedanska läran utförda mordorgien, som startade i Augusti 2004. Hittils har cirka 6.800 mäniskor mördats. En till länk om samma av muhammedaner utförda mord. http://www.bangkokpost.com/news/security/1239754/rangers-set-on-fire-in-bloody-southern-attack

Kommentera