Kvinna svårt skadad efter gruppvåldtäkt i Nynäshamn


INVANDRARVÅLD. I går skrev vi om en Kvinna gruppvåldtagen utomhus i Nynäshamn. Nu uppger Nynäshamns-Posten att kvinnan har allvarliga skador och blir kvar på sjukhuset ett tag. 

Polisen säger att det finns ett signalement men att det är dåligt, men ska försöka prata med kvinnan under dagen.

-Pettersson säger att det behövs inget signalement för enligt migrationsminister Morgan Johansson (S) så beror brotten på socioekonomiska effekter och då har man inget personligt ansvar i flathetens land…


18 responses to “Kvinna svårt skadad efter gruppvåldtäkt i Nynäshamn

 • Trodé

  Kör de rädda de tillbaka så upphör trafiken och inga fler drunknar.

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  Kod 291 gäller, dessutom var kvinnan inte klädd enligt islams regler och därför att betrakta som en hora och lovligt byte för de virila asylinvandrarna. ”Tafsa inte armbandet” hade damen glömt naturligtvis, det är synd om de unga araberna/muslimerna att driva runt och inte ha något att göra i Nynäshamn. För att INTE fler ska ”våldtas” som inte vill det kan FEMINISTISKT INITIATIV resa till Nynäshamn och visa SOLIDARITET med flyktingarna….Jag det kommer att ordna sig för de unga muslimerna/araberna då om FI:s väljare och sympatisörer reser dit och lättar upp tristessen….Vi vill ju ha detta, vi är inga rasister, det är klart att flyttarna ska få knulla!!!

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

   Inte rasist men…+ Arnstadt kan ju också ta sig dit och visa solidaritet för dem som är lagda åt det andra hållet…! Tror de villigt och glatt särar på stjärthalvorna!

   Gilla

 • Killnow

  Kommer det att bli ändring om Johansson själv blir berikad? Vem som nu skulle vilja göra det…………..

  Gilla

 • håkan

  Ruinfelts och Lövens pensionsräddare !! Fy fan ut Me skiten !

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Efter framtidens SWEXIT kommer vi att återinföra dödsstraffet som en naturlig beståndsdel i vårt rättssystem. Anders Gustaf Dahlman, 1848-1920, var vår senaste riksskarprättare – inte vår siste. Mästermannaskrået återuppstår som en naturlig följd vid upprättandet av en nation med anspråk på att kallas rättsstat och där medborgarnas säkerhet prioriteras. Ultimum supplicium – androm till varnagel i statens och renhållningens tjänst. Hämnd för oförrätterna och återupprättelse för brottsoffret kan i de grövsta fallen endast verkställas genom samhällets fysiska rättsskipning i form av avrättning. Åt envar efter förtjänst!
  Andreas 🙂

  Gilla

 • Conny Lundberg

  Sverige har bytt namn och karaktär till Absurdistan, ett ”framstående humanitärt” land som befrämjar våldtäkter av sina egna medborgare.
  Allt för att hylla multikulti och inget pris är för högt för detta ”strålande” framtidsmål.

  Gilla

 • MartinA

  Jag förstår hur klan och hämnd kulturer växer fram nu.

  Gilla

 • Ingemar

  Min yngsta dotter sade en gång att ”våldtäktmännen borde ha livstid” Jag sade att det inte gick att ha så. Men jag tror att jag ändrat mig nu! Sådana här ska kunna dömas upp till livstids fängelse och självklart livstids utvisning/deportering UTAN pardon!!

  Gillad av 1 person

 • Trodé

  Folk får drunkna på Medelhavet tills EU kör tillbak räddade till Afrika.

  Gillad av 1 person

 • Lena

  Ytterligare en kvinnas liv som är i spillror undrar hur det känns att vara en ”ansvarig” minister och inte ens ha försökt att förhindra dessa övergrepp!

  Gillad av 1 person

  • Ingemar

   Allt talar för att de är sk vardagspsykopater och saknar verklig empati, utom gällande de saker de får lära sig att ha PK-empati för!!

   Gilla

 • Mr Jordan

  Allt bygger givetvis på ett missförstånd. Vi får inte glömma bort brottsoffrets personliga ansvar, ”Tafsa inte”-armbandet ska alltid bäras på armen och vara väl synligt! 😉

  Gillad av 1 person

  • Mimi N.

   I detta syfte tillverkades armbandet: för att kvinnorna ska bära ansvaret och skulden när en ‘olycka’ (enligt Åsna Romson) sker. *Olyckan’ skulle aldrig skett (eller skett tyst!!) om tjejerna haft armbandets skydd.

   Gilla

 • Grune

  Det är så här det blir när landet saknar politiskt styre och en opposition som inte bryr sig.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: