Sköt sig själv


Steve Stephens, den muhammedanske mördaren som sköt den slumpvis utvalde  74 årige Robert Godwin har nu tagit sitt eget liv. Tidigare på Petterssons HÄR

Steve Stephens

 

Robert Godwin

En skarpögd kille på en McDonalds i Erie, Pennsylvania, kände igen Steve Stephens efter att han  i sin vita Ford Focus beställde ”McNuggets och pommes frites”, den snabb tänkte anställda bad en annan anställd att tillkalla polisen, samt  försökte försena honom,genom att påstå att han fick vänta ett tag tills pomfrites var färdig.  Men Stephens drog iväg utan pomfritten.

Stephens var inte på humör att vänta, han körde iväg med sina McNuggets efter att han troligen insåg att han hade blivit upptäckt. Men det dröjde inte länge förrän statliga poliser var efter honom, vilket leder till en kort biljakt som slutade med Stephens sköt och dödade sig själv.

Godwins dotter, Brenda Haymon, fick kännedom om Stephens död när hon planerade begravningen av sin far.
”Allt jag kan säga är att jag önskar att han hade dött i en skur av 100 kulor”, säger Haymon. ”Jag önskar att det hade gått till så i stället för att han sköt sig själv.”

 


4 responses to “Sköt sig själv

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: