Misstänkt utbrott av PMM i USA

En mordlysten muslim, Steve Stephens, skjuter en slumpvis utvald 74 årig man på en gata i Cleveland,USA.  Han uppger dock själv att hans mordlystnad beror på att en mångårig flickvän gjort slut med honom.  Han kallar mordet för  ”PÅSKDAGS SLAKTEN”

Steve Stephens

Steve Stephens med före detta flickvännen 

I Videon nedan tagen av mördaren själv hör man honom säga ”find someone to kill”  och sedan går han ur bilen och tvingar den 74 årige Robert Godwin att säga hans före detta flickväns namn innan han skjuter 74 åringen. Robert Godwin hade 9 barn och 14 barnbarn.

Videon nedan visar Stephens före skottlossningen, han talar om varför han planerar att göra det.

Denna video visar Stephens efter skjutningarna, diskutera mordet på telefonen.

 

 

Cleveland News

TheSun

17 thoughts on “Misstänkt utbrott av PMM i USA

 1. Det kommer inte att bli populärt här men…

  …jag tror inte att islam är en faktor i den här idiotens agerande. Att han är muslim kanske har något betydelse i att han sköt hans offer på påskdagen men för övrigt har vissa grupper redan ett stort problem med ’mordlust’ utan att de behöver hjälp av religion för att heja på mördandet. Titta på statistikerna [1] som visar att ’blacks’ (färgade) begår mellan 7 och 10 gånger fler grova brott
  (per person) än ’vita’. Titta på gäng’kulturen’, idoliseringen av brottslingar i ’svarta’ kulturen (lyssna på/läs några raptekster eller läs [2] et al) och svaret blir tydlig.

  [1] http://www.dailywire.com/news/7441/7-statistics-you-need-know-about-black-black-crime-aaron-bandler
  [2] https://web.stanford.edu/class/e297c/poverty_prejudice/mediarace/negative.htm

 2. Varför tar vi emot dessa mordlystma typer och dessutom betalar deras uppehälle?
  Fattar inte våra politiker, att de raserar hela vårt samhälle?
  Varför tror de att det ser ut som det gör i Afrika och Mellanöstern?

 3. Det finns alltså individer som ser som sin självklara rätt att avreagera sin frustration med att döda en helt okänd människa som inte gjort dem något ont!?!?!

 4. På vissa människor så ser man direkt att dom är skurkar!
  Andra som inte direkt heller har utseendet för sig är bl.a. Tomas Mattsson, Gudrun Schyman, Dan Eliasson och superäcklet Robert Aschberg!
  Personer som i alla fall jag inte skulle köpa en begagnad trampcykel av!
  Nu kan dom naturligtvis inte rå för att dom ser för jävliga ut, men dom har nog fått det utseende dom förtjänar!
  JR

 5. Ingen behöver fundera på om det är Islam som kan inspirera till äcklig ondska eller om äckligt onda gillar Islam. Resultatet blir detsamma. När de får personliga problem skyller de på de otrogna och får plötsligt religiös lust att hitta en att skylla sin ilska på och mörda. Det kallar jag typiskt hatbrott, för offret var väl förmodligen en otrogen? Islam har många hatiska texter för att kunna ge muslimen rätt till sin plötsliga lust att mörda. Djävulens budbärare kallar jag dem. Jag kan inte fatta att Islam inte diskuteras, varnas för eller ifrågasätts mer än vad som nu görs i Sverige? Det är riktigt sjukt.

 6. Den religionen skapar fler galningar än något annat.
  Självklart borde den förbjudas och alla anhängare återsändas.

Kommentera