Utrikesminister Wallström: Valet i Turkiet bör följas upp av regeringen i Turkiet


UTRIKES. Nato-landet Turkiet som också är aspirant på att bli EU-medlem, på gränsen till Europa har blivit en islamsk diktatur och nu anser Sveriges utrikesminister Margot Wallström att kritiken mot hur val- och valrörelsen sköttes bör följas upp av den politiska ledningen i Turkiet.

SR.se

-Pettersson undrar hur Wallström hade låtit om Israel hade blivit en diktatur och använd samma språkbruk som Turkiets president Erdogan…ni behöver inte svara, frågan är retorisk.


10 responses to “Utrikesminister Wallström: Valet i Turkiet bör följas upp av regeringen i Turkiet

 • Peter Skoglund

  ” I världspolitiken är det många som utger sig för att vara brandmän och samtidigt sprutar bensin”.

  Gilla

 • Pica pica

  När det gäller Erdogan har jag varit pessimistisk länge, länge. När man såg att presidentpalatset inte dög åt honom utan han byggde ett skrytresidens säger det en hel del om honom.

  Sen vill han och hans lakejer ha fritt spelrum inför valet att propagera i de länder turkar bor – det är inte att vara respektfull.

  Jag tror inte att han är en person som klär i makt och pengar.

  Gilla

 • Involuntarium

  Kan inte blåsa ut ljuset!

  En scketch med Stig Grybe!

  Finns på YouTube.

  Wallström i upphetsat läge väser i ena mungipan, ett ticks som är okontrollerbart! Hahahohaaaaaahoha återkommer varje gång Wallström blir upphetsad!

  EUs egen lilla kaffe flicka, har tjänat bra på de svenska skattebetalarnas bekostnad! Inte den skarpaste kniven i knivstället men de oskarpa duger bra åt Socialdemokraterna och övriga marginaliserade partier!

  En röst på något av de marginaliserade sjuklöverpartierna i riksdagsvalet 2018 är en fullständigt bortkastadröst!

  En röst på SD i riksdagsvalet 2018 ger störst utväxling på din röst!

  Tänk sig att nu slåss Socialdemokraterna med näbbar och klor för att höja skatter, införa nya skatter och ”förbjuda och reglera” i lagar och förordningar i princip allt den etniskt svenska befolkningen företar sig! Vad de invällande horderna av asylturistparasiter än företar sig så nickar PK patrask politikerna, den offentliga sektorns tjänstemän, ordningsmakten och Sveriges domstolars företrädare lite menande med huvudet och ger straffrabatt på straffrabatt på straffrabatt, det är ju fullständigt vansinnigt!

  Från den första juli 2017 kommer det att i lag regleras, hur länge du får ha din husvagn eller husbil uppställd på din villatomt, utan bygglov! Återigen begränsas äganderätten till din fastighet! Kommer att regleras i Bygg och Plan, ytterligare en vansinnig lagstiftning som kommer att måsta prövas i mark och miljödomstolarna runt om i Sverige! Sveriges riksdag och regering kommer från och med den första juli 2017 vara den instans som tillsammans med kommuner och domstolar kommer att avgöra vilka svenska medborgare som i fortsättningen får äga och ställa upp husbilar och husvagnar! Fy fan för naiva, enfaldiga, svagbegåvade och svagsinta
  PK patrask politiker som styr landet Sverige och dess kommuner!

  Stefan Löfven avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning! Sverige ut ur EU nu!

  Liked by 2 people

  • Tussilago

   Snart kommer vi att få ansöka hos miljödomstolarna när vi ska få använda våra toaletter också!!!
   Dom är ta mig fan inte kloka!!!

   Gilla

 • jhonsson

  Att vara politiker och samtidigt korkad påskyndar befordran.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Nå, som undertecknad i ett annat sammanhang avseende M. Winberg nyss nämnt, de socialdemokratiska cementsuggorna förnekar sig ICKE!
  Uttalandet begått av Wallström är inte bara osmakligt, det är rent demokratifientligt och vittnar uteslutande om vederbörandes ställningstagande och kontinuerliga islamistjuckande. Låt även denna tröttsamma statskonstnärinna gå i pension. Något av värde har denna globalistfanatiker sannerligen inte att tillföra en genuint svensk politik.
  Bah och fy dong!
  Andreas.

  Gilla

 • Sven-Erik

  Vad har en regering att sätta emot, när presidenten ufärdar dekretet: Ni kan gå hrm. Jag bestämmer – ALLT!
  Margot var lite luddrig ovh sluddrig. Hade hon röt på?

  Gilla

  • Mimi N.

   Menar du ‘rökt på’ ? Svar: ja, de i regeringen gör det för att dämpa ner stressen av en ansvarsfull existens och hårt arbete för landsförstöring och folkutbyte.

   Gilla

  • GO

   Till skillnad mot Donald Trump som varken röker eller dricker

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: