Oroade gråtande Turkar – i Sverige

De gråter och snyftar över valresultatet i Turkiet. De är mycket oroade över framtiden?? De bor ju i Sverige?? Varför är de oroade då? För att de inte kan åka hem till Turkiet så ofta som de vill nu när Turkiet vet vad de röstat? Jag förstår inte?  När de bor i Turkiet igen, då kan de oroa sig och gråta ut i TV. Låt oss slippa, Vi har tillräckligt med problem här och behöver inte detta vid varje nyhetssändning.  Skall det demonstreras så gör det i Turkiet, inte här.  Fast, det går ju inte nu när Erdogan är envåldshärskare. Något som Turkiet skapat alldeles själva. De kanske behöver en diktator för att få ordning på landet??

turk

 

15 thoughts on “Oroade gråtande Turkar – i Sverige

 1. Alla (h) islamistiska stater behöver en diktator för att fungera någotsånär. Demokrati fungerar inte bland fanatiska islamdårar. Det var därför bättre förr i arabvärlden. Före den arabiska våren. Demokrati fungerar ju heller inte här bland vänsterdårar, eller nånstans i världen, på ett bra sätt i förlängningen. Men här finns i alla fall en bra grundstruktur, som hållit de värsta psykopaterna i schack. Fast NU vet jag inte längre, nu börjar vi ju likna arabvärlden alltmer, och allt fler vansinnesdåd äger ju rum. Fast diktatur HÄR, skulle snarare förstärka dårskapen, då det är det värsta klientelet som redan styr. Och Fyhrer Löven, vore ingen höjdare.

 2. Va fan! Bara att flytta hem till Turkiet, har väl inget här att göra! Hem och gör lite nytta för helvete! Här finns ingen plats för gråtande turkar med dubbla medborgarskap som lever på det svenska samhället!

  Stefan Löfven avgå utlys nyval och anordna Swexit omröstning! Sverige ut ur EU!

 3. Det blir precis samma som Iran, först slänger de ut kungen sedan hyllar de Mullan, om 20-år klagar de att de är kuvade.

 4. Jag vet inte hur turkiska minoriteten i Rumänien reagerat, men sympatisörer till Erdogan finns ju här med. För ca två veckor sedan hade jag ett kort samtal med en för mig okänd turkisk kvinna vid en av stadsbussterminaler. Hon var gift med en turk i Istanbul fast inte enligt muslimsk lag och kom till Rumänien på besök till släkt. Hon var alltså europeisk och med neutrala åsikter, trodde jag. Men så visade hon sitt missnöje med att Erdogan varit orättvist behandlad av EU som inte betalat hela avtalade belopp för att hålla kvar migranterna och därför ska Europa ta emot bördan från Erdogans Turkiet.
  För att inte nämna att Rumäniens turkotatariska minoritet semestrar regelbundet i Turkiet. Även en liten del rumäner gör det eftersom det är nära och billigare jämfört med Spanien eller Portugal.

 5. Jag tycker att det är bra att utlänningar håller kontakten och känslan för sina hemländer. Det ökar chanserna för att trygga svenskarnas framtid.

  • Hur tänker du nu?
   Genuint intresserad! Alltså ingen ironi, vill verkligen förstå din tankegång

   • Ekonomi, levnadsstandard, livsvärde kommer endast försämras i sverige. Detta kommer öka motivet för många utlänningar att återmigrera till sina hemländer. Detta blir lättare om de har kvar både sin identitet (som turkar i det här fallet) och om de har kvar kontakt med familj och vänner och bygd i hemlandet. Många äger också fastigheter där. Visserligen är de ledsna över valutgången i Turkiet men att de överhuvudtaget bryr sig är ett gott tecken.

    Människor som är helt strandsatta här i sverige är ett mycket större problem.

    Att vi få svenskar skall ”integrera” och ”assimilera” dessa horder är omöjligt och otänkbart och skulle leda till vår utrotning.

   • MartinA
    Tack för svar. Det var en bra & genomgripande förklaring & jag förstår nu hur du menar. ☺
    Mvh/Tussilago

 6. Jag aldrig heller förstått varför man intervjuar turkar i Sverige och dessutom visar det i svensk television. Eller när det sker demonstrationer av turkar i Tyskland för ett val i Turkiet. Mycket underligt…

Kommentera