Stäng

“Svarta måste sluta skylla på vita och istället ta ansvar”

RASISM. I USA har många svarta länge per automatik skyllt på vita istället för att ta ansvar för sitt eget beteende och sina misslyckanden i samhället. I Sverige ser vi samma beteende från alla icke-vita med undantag för personer från från bortre Asien.  Vi ser och hör individer och organisationer som skyller på vita svenskar för att s.k “rasifierade” inte lyckas integrera sig i landet. 

Basketstjärnan Charles Barkley har öppet kritiserat att vita ges skulden för svartas problem får. Nu säger en annan idrottsman, NFL-stjärnan Dez Bryant, konstaterar nu samma sak som Barkley. Bryant är inne på samma linje som Barkley och menar även han att svarta måste ta ansvar för sitt beteende och inte skylla på vita för misslyckanden.

Både Barkley och Bryant anser att den nya vänsterliberalismen sanktionerar detta destruktiva skuldbeläggande.

I augusti 2011 skrev vi på bloggen om Borgmästaren i Philadelphia, Michael A. Nutter som berättade om plundrande svarta ungdomar som ”du skadar din egen ras”, och hade infört ett tufft var på den tidens gäng av ungdomar som attackerade folk på måfå på gatorna i stadens turist- shoppingdistrikt.

Mr Nutter, stadens tredje svarta borgmästare sade argt under en föreläsning och syftade på svarta ungdomar ”Köp ett bälte och dra upp dina byxor, ingen vill se dina underkläder eller springan i ditt arsle”

”Om du går in någons kontor med ditt hår okammat och ingen hållning i ryggen, skorna oknutna och dina byxor halvt nerdragna, med tatueringar på hela armarna och på halsen och sedan undrar du varför du inte får något jobb?”

”Svaret är att ingen vill anställa dig för att du ser galen ut, du skadar dig själv och din ras”

− Pettersson säger att det finns en och annan klok svart man också, i varje fall betydligt klokare än de PK-liberaler som skyller på allt och alla utom de som inte tar ett eget ansvar…

Washington Times

7 reaktioner på ““Svarta måste sluta skylla på vita och istället ta ansvar”

 1. Självklarheter kan man tycka, men för svenska politiker är det tydligen inte lätt att fatta.

 2. Det är naturligtvis oerhört bekvämt att klandra var vit man i allmänhet och det västerländska samhället i synnerhet för egna tillkortakommanden, varav bristen på vuxet ansvarstagande, självdisciplin och förståndsgåvor ingår som vitala faktorer för ovan beskrivna grupper, samt oviljan att foga sig under lag och samhällsordning. Dagens relativistiska klimat erbjuder enastående tillfällen att skapa vardagsterror och legitimera våld och vandalism genom att hänvisa till moderna termer som ”socioekonomiska differenser” och ”grundmurad rasism”.

  Att svarta icke sällan påvisar en starkt reducerad förmåga till impulskontroll torde stå utom allt rimligt tvivel, oaktat anledningen snarast står tillfinnandes inom arv, miljö och utbildningsfientlighet i stället för att söka orsakerna för den sociala dysfunktionaliteten inom de traditionellt vita system och existensutrymmen som de facto givit de färgade bättre levnadsvillkor. Skuldbeläggningen av vita är lika missvisande som orättmätig, men ingår som en icke föraktlig del av globalismens försåtliga strategi.
  Andreas.

  1. Jag är uppfinnare och jag jobbar just nu med att utveckla en babbe-impulskontroll-maskin.

   Den går i korthet ut på att babbe får en doppvärmare i stjärten och när impulserna ”ballar ur” aktiveras värmen i proportion till hur stor bristen på impulskontroll är.

   Babbe får alltså en slags biofeedback.

 3. Klart det är bekvämt att skylla sina misslyckanden på andra istället för att gå vidare. Vill man få slut på rasism är det väl bättre att kasta offerkoftan och se alla som individer.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: