Stäng

DE är ansvariga för de värsta och mest omfattande brotten i Sveriges historia. Trots detta går DE fria!

INSÄNDARE. De (regering och riksdag sedan 2006 och framåt) är ansvariga för de värsta brotten mot svenska folket någonsin. Trots detta går de fria!

När man i dag kritiserar den politik som förs i dag blir oftast svaret från vederbörande politiker lite hånfullt; Ni medborgare har ju chansen att ”straffa” oss vid nästa val”. Det enda ”straffet” vi medborgare sålunda kan utdela oavsett hur kriminellt vederbörande riksdags- eller regeringsledamot handlat (landsförräderi) är att inte omvälja denne? Den politik sjuklövern fört tiden 2006 och framåt är sådan att den kanske för all framtid förstört möjligheterna för svenska folket att vinna tillbaka sitt trygga land där sammanhållningen inom befolkningen varit ett av de främsta kännetecknen och välfärden varit bland den högsta i världen.

Finns det någon annan svensk samhällsmedborgare i vårt land, som på samma sätt kan förvänta sig bli befriad från ansvar genom att lämna sin funktion oavsett hur grovt brottet vederbörande gjort sig skyldig till är. Och som i det här fallet ett brott som generationer svenskar framåt i tiden tvingas ta konsekvenserna av.

I Tyskland inrättade man en författningsdomstol 1951. Sålunda strax efter kriget. Troligen hade man lärt sig sin läxa. Att det också behövdes en institution som övervakade regering och parlament.

Hanteringen av och godkännandet av massinvandringen kommer för Sveriges befolkning att få samma konsekvenser som om vi varit i krig. T ex otryggheten vad gäller överfall etc.

För det första har vi tagit in flera hundratusen individer varav flertalet analfabeter och i avsaknad av yrkesutbildning. Ett mycket stort antal kommer sålunda aldrig i sysselsättning och kommer därmed att belasta vårt samhälle ekonomiskt så att det inte går att upprätthålla välfärdssamhället.

Välfärdssamhällets institutioner som sjukvård, skola, åldringsvård etc är redan i sönderfall.

Förlossningsvården är i svår kris pga av överbeläggning till följd av massinvandringen. Sålunda blir nyblivna mödrar hemskickade redan efter två timmar från att tidigare fått stanna en vecka på BB!

Svenska skolbarn bävar numera att gå till skolan pga hotet från invandrarbarn. Psykologer och lärare har redan varnat för de psykiska påfrestningar på flickor som utsätts för ständiga sexuella attacker från invandrarpojkar. Ja många hävdar att denna otrygghet kommer att ge framtida psykiska skador hos många barn.

Invandrarkriminaliteten har fått sådana dimensioner att det snart inte finns en ort där svenska medborgare inte riskerar att utsättas för grovt våld, våldtäkter, rån, bränning av bilar och fastigheter.

Eftersom straffen ofta är kortvariga och nästan ingen utvisas kommer vi att få återfall i kriminalitet som vi aldrig kunnat drömma om.

Denna kriminalitet kommer att fortsätta i generationer om inte utvisning sker.

I Sverige behandlar man religioner på ett naivt och undergivet sätt. (Sannolikt beror detta på politikernas låga intellekt. Ju mindre bildad och realistisk ju mer respektfull är man mot religioner). Islam är trots allt mer en politisk ideologi vars ledare anser att de skall ha politiskt inflytande. De har redan lyckats med detta i Sverige. Fortsätter det som hittills och politikerna inte sätter islam på plats utan ger större utrymme åt denna ondskefulla rörelse och dessa ledare kommer ingen integration eller assimilation till stånd bland de ungdomar som växer upp i ”hägnet” av islam.

Genom anslag till islamska organisationer/institutioner och tillåtelse för dessa att driva skolor och ungdomsföreningar förhindrar man på ett effektivt sätt all integration.

All assimilation mellan etniska grupper omöjliggörs så länge invandrarungdomar hindras av såväl religiösa som kulturella företrädare att umgås med svenskar utanför skolan etc. Skillnaden vad gäller ingående av äktenskap mellan svenskar och invandrade européer kontra svenskar och invandrade muslimer, som bekänner sig till islam är drastisk.

Verkar inte politikerna för en förändring i detta sammanhang t ex genom att svenska barn som invandrarbarn inte får hindras pga religion och kultur att umgås såväl i skola som på fritid, eller att få sällskapa med varandra, når vi aldrig någon integration och allra minst assimilation vad gäller de som kan hänföras  till islams värdegrund.

Vi får på så sätt parallella samhällen med ständiga konflikter (som vi redan har på ett flertal orter).

När därför Löfven m fl ur sjuklövern på ett närmast utmanande sätt (i syfte att som de tror därmed blidka medborgarna) lovar 10000 nya polistjänster är det som vanligt fel medicin. Endast de ovan nämnda åtgärderna är en väg tillbaka till en förbättrad situation  i Sverige på alla de områden som har med invandring att göra.

En av de allra främsta åtgärderna för att förbättra situationen är dock utöver dessa att utnyttja utvisningskriteriet i alla sammanhang där det är möjligt.

Till slut till alla de som mötte senaste terrorattentatet med ”kärleksbombning”. Ni har inte endast totalt fel i ert agerande, det är dessutom ett hån mot de som miste sina anhöriga.

Terroristerna skrattar åt er. För att bekämpa dessa gäller endast realism inte snällism och tycka synd om.

Därför gäller endast eliminering och livstids fängelse.

Den metod som hittills använts mot återvändande jihadister av de aningslösa ”kärleksbombarna” är ett hån mot alla drabbade och visar bara på aningslöshet, bristande verklighetsförankring och dumhet.

Sannolikt har det inte gått upp för stora delar av svenska folket hur förödande massinvandringens konsekvenser redan är för svenska folket. Och inte att det kommer att bli mycket värre. Visste de hur det i själva verket förhåller sig skulle de kräva livstid för såväl regeringar som riksdagsledamöter i sjuklövern.

Strax innan jag skrev denna artikel lyssnade jag på nyheterna. Bl a intervjuade man invandrare som deltagit i bön i en moské i Stockholm.

De intervjuade muslimerna beklagade sig djupt över att även de blivit misstänkliggjorda. De var absolut inga terrorister och var enbart goda.

Men vad skulle vi fått höra om vi frågat dem om vilken värdegrund de bekänner sig till! Hade de då förklarat sig dela den värdegrund som vi grundlagsfäst.

 • Nämligen kvinnors och mäns jämlikhet.
 • Att Du får gifta dig med den Du själv väljer.
 • Att Du får klä dig och göra vad Du vill så länge Du inte kränker en annan.
 • Att flickor i skolan skall ha precis samma rättigheter som pojkar och att diskriminering utifrån kön är förbjudet. Att barnäktenskap är förbjudet.

Det räcker sålunda inte för att vara en god medborgare i Sverige att inte vara terrorist. Men sannolikt räcker det för en bekännare av islam eftersom de vill ha ett eget samhälle i Sverige.

Olle Ljungbeck, Gävle

17 reaktioner på “DE är ansvariga för de värsta och mest omfattande brotten i Sveriges historia. Trots detta går DE fria!

 1. Vi kan säkert hjälpas åt att få de muslimer som inte vill konvertera,
  d.v.s. skriftligt ta avstånd från allt som har med islam och koranen att göra,
  att få en intensiv hemlängtan till något muslimrike.

  Om vi kan avprogrammera hjärntvättade muslimer kan de säkert bli fina,
  svenska medborgare.

  Med tiden kan då också svenska försvaret ta över alla stridsledningscentraler, som byggts, centralt i de flesta orter i Sverige.

 2. Kriminal- och parasitparadisets vidöppna portar har utmynnat i ett krigsliknande scenario där rättssäkerheten och allmänhetens förtroende för ordningsmakten eliminerats. Första, andra och icke minst tredje statsmakten är definitivt skyldiga till detta tragiska nationalepos med den icke praktikabla feminismens alla förtecken, och det kommer nu uteslutande an på den fjärde statsmakten, det vill säga de alternativa nyhetsplattformarna och deras förmåga till opinionsbildning och faktabaserad nyhetsrapportering, att vända saken till vår egen och rättsstatens fördel. Endast de kontroversiella och sanningsförmedlande opponenterna till värdegrundsvansinnet kan rädda Sverige från den globalistiska agendans totala människoförakt och respektlöshet för den nationella gemenskapen.
  Andreas.

 3. 95 % av alla muslimska länder är det krig. Om jag var muslim skulle fundera om det inte är stora fel i huvudet på mig. Dom muslimer som finns i Sverige kan inte heller hålla sams. Vem skall få sätta livet till i nästa terrordåd det är nog bara en tidsfråga……………

  1. Var så säker! Med C:a 1-1,5 miljoner terrorister så kommer det snart en ny attack i Sverige. Hemska tanken är den HUR MÅNGA KOMMER DÅ ATT DÖDAS???????

 4. Tack, Olle Ljungbäck, för en djup och klok analys. Jag undrar om det finns landsförräderi som brott i balken och till vilken domstol kan man anmäla landsförräddare? Kan SD göra det?

 5. Den skada landets politiker åsamkat Sverige de senaste 15 åren är oöverskådlig och saknar jämförelse,. Inte ens storspionerna Wennerström och Bergling når upp till nivå med våra politiker när det gäller skadeeffekten.
  Skillnaden är att de båda spionerna blev dömda till livtidsstraff medan våra politiker avgår med en fet pension!
  Nog är det tokigt.

 6. Dom som röstade på Nya Moderaterna vid valet 2010 hade ingen aning om att Reinfeldt skulle göra upp med Miljöpartier strax efter.
  Sen förlorade dom ju valet 2014.
  Precis som Socialdemokraterna som lovade orörda bränsleskatter. Nu har dom storljugarna indexreglerat höjningen av bränsleskatterna med 2% över konsumentprisindex varje år.

   1. Reinfeldt förnedrade oss med boken ”Det sovande folket” redan 1993!

    25% av dom boende i Sverigeistan röstade på M 2014 trots uppgörelsen 2010!

   2. Tänk att det Svenska folket har en dag vart fjärde år då dom får öppna truten. Dom får väl inte göra det då heller egentligen utan dom skall tysta och snälla gå till valurnorna och lämna sin röst på Jimmy Åkesson.

  1. Jag vill härmed erkänna ett av mitt livs största misstag:
   Jag röstade 2010 på M!
   Min hjärna räckte inte till att fatta att jag var lurad.
   ”Öppna era hjärtan” öppnade mitt medvetande och jag blev
   SD:are.
   Hoppas att fler bekänner sitt misstag.

 7. Tyvärr verkar Olle Ljungbeck helt ha snöat in! Hålla på att tjata om att demokratiskt valde politiker som har gjort det som folket har röstat fram dom för att göra skall straffas för detta, hårresande!

  Finns nog inget som är så kontraproduktivt i kampen, som att låta väljarna komma undan ansvar!

  Ni som tycker att jag har fel kan ju fortsätta att rösta på politiker 2018, som klart och tydligt talar om för er att ni skall få betala det sista ni har för er slutgiltiga utrotning och hoppas att det trots dessa löften inte kommer att ske. Sen kan ni klaga, fast ni själva har röstat för folkutbytet!

  Det tjatas mycket om att svenska folket har blivit förda bakom ljuset, men om någon tycker att den har blivit det, så snälla, eftersom du måste vara hjärndöd, låt bli att rösta i nästa val! Missade du Reinfeldts öppna era hjärtan tal så gå inte och rösta! Detta tal var på all media i hela Sverige, MSM-media jublade ikapp, så det går heller inte att skylla på media denna gången!

  https://www.youtube.com/watch?v=uShhCVpKJek

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article19374579.ab

  1. Vad gäller Fredrik Reinfeldt så kan man bara säga ” Förlåt honom ty han vet inte vad han gör och är inte vid sina fulla sinnes bruk!”

 8. I varje opinionsundersökning sedan 1970-talet har det svenska folket sagt NEJ till omotiverad invandring. Nu plågas vi dagligen av sådana typer:

 9. Mycket beskrivande, tyvärr så är folk i gemen så hjärntvättade att dom aldrig kommer kunna ta till sig information förrän det är för sent.

 10. Detta inlägg var mycket bra skrivet. Vad gäller muslimerna som intervjuades så undrar man om dom är riktiga muslimer och håller sig till koranen? Koranen är ju en lärobok i hur man på olika sätt avlivar de som inte viger sitt liv till massmördaren Mohamed.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: