Victoria Kawesa – Fi:s nye partiledare relativiserar islamskt förtryck


ISLAM. Victoria Kawesa valdes till partiledare i Feministiskt Initiativ tillsammans med Gudrun Schyman för en tid sedan. Kawesa blev därmed Sveriges första färgade partiledare. Damen har varit med på bloggen några gånger och bland annat sagt att ryssar inte är vita, hon har också för vana att relativisera islamskt förtryck.

På hennes Facebook kan man kanske se anledningen…  

Större bild

Här är några få av Victoria Kawesas Facbookvänner.

Rashid Musa
Ordförande i Sveriges Unga Muslimer. Arrangerar Muslimska Familjedagarna tillsammans med Ibn Rushd och Islamiska Förbundet dit homofober, judehatare, Förintelseförnekare, förespråkare av kvinnomisshandel, jihadistförepråkare, föreläsare som legitimerar självmordsbombningar mot judar, samt representanter för Muslimska Brödraskapet bjudits in för att föreläsa. Han vägrar ta avstånd från IS och har försvarat de jihadister som anslutit sig till IS och Al-Shabaab (del i Al-Qaidas nätverk). Al-Shabaab har han även kallat för hjältar. Han har också kopplingar till Muslimska Brödraskapet och har förekommit på foton där han gjort R4BIA-tecknet, (fyra fingrar i luften), ett tecken som islamister gör i solidaritet med Muslimska Brödraskapet.

Muhamed Temsamani
Före detta politiker i Miljöpartiet som 2016 tvingades avgå pga sina kopplingar till islamister. Han är Verksamhetsutvecklare inom Ibn Rushd, som jag nämnde ovan arrangerar Muslimska Familjedagarna dit många föreläsare med radikala islamistiska sympatier bjudits in. Han har gått till försvar för islamisterna i Turkiet. 2012 gjorde han praktik för Frihets- och Rättvisepartiet i Egypten, ett parti med starka band till Muslimska Brödraskapet. Han har även förekommit på foton där han gjort R4BIA-tecknet, (fyra fingrar i luften), ett tecken som islamister gör i solidaritet med Muslimska Brödraskapet.

Yasri Khan
Före detta politiker i Miljöpartiet som 2016 tvingades avgå sedan han vägrat skaka hand med kvinnlig journalist av religiösa skäl. Han är känd för att vara en hängiven anhängare till Erdogan. Han är generalsekreterare för organisationen Svenska Muslimer För Fred Och Rättvisa (SMFR), en organisation som grundades av den välkända islamisten Mehmet Kaplan. Både Yasri Khan och SMFR har visat stöd för den Thailändska islamistiska terrorgruppen Patani United Liberation Organisation (PULO), en organisation där Yasris pappa tillhör ledarskiktet. Under 2014 reste SMFR med Yasri Khan som främsta representant till Istanbul för att möta det islamistiska AK-partiet.

Amanj Aziz
Talesman för organisationen Sveriges Förenade Muslimer som nyligen uppmärksammades i rikstäckande media för att vid ett flertal tillfällen ha bjudit in salafistiska hatpredikanter där bl.a hat mot homosexuella och förtryck mot kvinnor förespråkats. Den välkända radikala islamisten Michael Skråmo som just nu krigar tillsammans med terrororganisationen IS var aktiv inom Sveriges Förenade Muslimer innan han åkte till Syrien. Amanj Aziz har även varit talesman för den radikala organisationen Troende Unga Framtida Förebilder (TUFF). TUFF hade sina lokaler i den kontroversiella Bellevuemoskèn framtill dess att organisationen 2013 lades ner. Exempelvis hade TUFF arrangerat en konferens med Bilal Philips som försvarar självmordsbombare, uttrycker antisemitiska ståndpunkter och förespråkar dödsstraff för homosexualitet. En frekvent föreläsare som bjöds in av TUFF var även den salafistiska hatpredikanten Anas Khalifa som förespråkar jihad och martyrskap i Allahs namn, och uppmuntrar unga islamister att resa till Syrien och strida för kalifatet. Utöver detta har han även varit del av styrelsen i Charta 2008, ett nätverk som försvarat jihadister och kämpar för lindrigare terrorlagstiftning. Andra som satt i samma styrelse var bl.a Mehmet Kaplan och Miljöpartistiska politikern Anna Sundberg, vars muslimska namn var Um Anas när hon under 15 års tid var gift med Al-Qaida terroristen Said Arif. Amanj Aziz har även relativiserat Taimour Abdulwahabs misslyckade terrorattentatet i december 2010 i Stockholm.

Zainab Marrakchi
Ledamot i förbundsstyrelsen hos Ibn Rushd som arrangerar Muslimska Familjedagarna tillsammans med Sveriges Unga Muslimer och Islamiska Förbundet dit homofober, judehatare, Förintelseförnekare, förespråkare av kvinnomisshandel, jihadistförepråkare, föreläsare som legitimerar självmordsbombningar mot judar, samt representanter för Muslimska Brödraskapet bjudits in för att föreläsa.

Ahmed Siraj
Ledamot i Ibn Rushd som arrangerar Muslimska Familjedagarna tillsammans med Sveriges Unga Muslimer och Islamiska Förbundet dit homofober, judehatare, Förintelseförnekare, förespråkare av kvinnomisshandel, jihadistförepråkare, föreläsare som legitimerar självmordsbombningar mot judar, samt representanter för Muslimska Brödraskapet bjudits in för att föreläsa.

Abdirisak Waberi
Före detta riksdagsledamot inom Moderaterna mellan 2009-2014 och före detta ordförande för Islamiska Förbundet (iFiS) innan Omar Mustafa tog över den posten. Waberi är numer vice ordförande i organisationen FIOE (Federation of Islamic Organizations in Europe), vilket är Muslimska Brödraskapets representerande organisation i Europa, och grundades av Ibrahim El-Zayat som var ordförande i Muslimska Brödraskapets ungdomsorganisation FEMYSO. Under sin tid som ordförande i Islamiska Förbundet bjöd han in välkända judehatare, homofober och hatpredikanter som uppmuntrar till självmordsbombningar mot judar. Precis som Omar Mustafa så hyllar även Waberi Muslimska Brödraskapets chefspredikant Yusuf Al-Qaradawi – som hyllat Adolf Hitler och Förintelsen, och sagt att Hitler var utsänd av Allah i kampen mot judarna – och kallar honom för en stor, lärd person.

Omar Mustafa
Före detta Socialdemokratisk politiker som 2013 tvingades avgå från partistyrelsen på grund av samröre med islamister och anti-semiter. Han var ordförande för Islamiska Förbundet (iFiS) mellan 2010-2016. På Facebook gillar Omar Mustafa både den homofobiske predikanten Yasir Qadhi och Muslimska Brödraskapets chefspredikant Yusuf Al-Qaradawi – som sagt att Adolf Hitler var utsänd av Allah i kampen mot judarna hyllat Adolf Hitler. Al-Qaradawi har även hyllat Förintelsen. I en intervju för Expressen (9/4 2013) sade Omar Mustafa: ”Yousef Al-Qaradawi är världens mest framstående muslimske teolog som går att jämföra med påven.” Som ordförande för Islamiska Förbundet hade han det yttersta ansvaret för de föreläsare som bjöds in till Muslimska Familjedagarna, som årligen arrangeras i samarbete med Ibn Rushd och Sveriges Unga Muslimer. Genom åren har homofober, judehatare, Förintelseförnekare, förespråkare av kvinnomisshandel, jihadistförepråkare, föreläsare som legitimerar självmordsbombningar mot judar, samt representanter för Muslimska Brödraskapet bjudits in för att föreläsa.


26 responses to “Victoria Kawesa – Fi:s nye partiledare relativiserar islamskt förtryck

 • Hjälp, folk verkar rösta på Victoria Kawesa! | Pinglans Tankar - den ej politiskt korrekta bloggen

  […] Victoria Kawesa – Fi:s nye partiledare relativiserar islamskt förtryck […]

  Gilla

 • Islam utsatt efter terrordådet i Stockholm | Petterssons gör skillnad!

  […] Victoria Kawesa använder frekvent orden rädsla, hat, kvinnoförtryck och demokrati i texten. Då ska vi blicka tillbaks till den 15:e april och det inlägg Petterssons publicerade. […]

  Gilla

 • age

  Ja, där satt den!
  Nu har vi islam/muslimer – och troligen ISIS i ett riksdagsparti!

  Vi måste fatta vad det betyder!
  Vi måste fatta vart vårt fosterland är på väg!
  Vi måste fatta att detta inte är början – det är en fortsättning!

  Alla muslimer är muslimer!
  Alla muslimer är skyldiga att uppfylla kraven i islam!
  Alla muslimer är skyldiga att följa koranen!

  Koranen säger att muslim ska bekräfta sin hjärntvätt 5 ggr/ dag!
  Koranen säger att muslim ska bidra till att islam tar över världen!
  Koranen säger att muslim inte får vara vän med ”otrogen”!
  Koranen säger att muslim ska betrakta ”otrogen” som fiende!

  => Vi är ”otrogna” enligt koranen.
  => Vi är muslimernas fiender enligt koranen.
  => Muslimerna är våra fiender.

  Hur ska vi hantera våra fiender?
  Ska vi låta dem bygga stridsledningscentraler i vårt land?
  Ska vi låta dem ockupera (53) bostadsområden (”no-go zoner)?
  Ska vi låta dem bygga för ett angrepp, ett övertagande av Sverige?

  Ska vi bjuda dem på sjukvård, hälsovård, tandvård, skolor, utbildning,
  bostäder, familjebidrag, barnbidrag, ”familjeåterförening” (= importera de övriga 38 familjemedlemmarna, de flesta åldringar) och all övrig välfärd som vi byggt upp under 100-tals år?

  Är vi ofattbart, obegripligt dumma som låter oss bli så grundligt lurade?
  Är vi dumma som medvetna, låter en sekt långsamt ta över vårt land?

  Känner du dig nöjd?
  Känner du dig trygg?
  Känner du att du bidrar till att skänka bort vårt fosterland?

  Kan vi, ska vi, se till att varje muslim får en intensiv hemlängtan?
  Samla dina grannar och diskutera!
  Vi kan göra Sverige svenskt igen!

  Alla svenskar, som har annan födelseplats än sverige och som inte är
  muslimer instämmer säkert i dessa tankar.
  Alla ”utlandsfödda”, som hjälpt oss att bygga det Sverige vi har idag
  är lika mycket svenskar som sverigefödda.

  Vi måste hjälas åt att behålla vårt fosterland.

  Att rösta på SD är en förutsättning!

  Gilla

  • Charlotte Ehrenswärd

   Visst är det väl en aning anmärkningsvärt att en partiledare för ett feministiskt parti gosar med extrema islamister? En partiledare som säger att hon sökte sig till politiken eftersom SD kom in i riksdagen? Men har alltså inga problem att gnugga sig med folk som förespråkar folkmord på andra? Och som står för en stark kvinnofientlig politik? Var finns hennes logik? Visserligen är hon Afrikan..men herre gud?

   Gilla

 • eva

  Skrämmande samling facebookvänner. VK är väl själv muhammedan, jag tror ugandier är det för det mesta. Säger allt om vilken ulv i fårakläder hon är.

  Gilla

 • Andre´ Kristian (@mmsoxford)

  Gender- och etnicitetsrekryterade lekstugepolitiker av denna ominösa och infantilitetspräglade kaliber, uppvisar en enastående faiblesse för att relativisera precis allt som går stick i stäv med normal rättsmedvetenhet och ett resonemang med vuxen ansvarskänsla som utgångspunkt. Det enda som konsekvent exkluderas från denna relativiseringshysteri är naturligtvis den politiska oppositionen mot det mångetniska värdegrundsdiktatet. Vi äro, mina hurtiga bröder, per automatik utestängda från denna fantastiskt bekväma förmån!
  Andreas.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Varning för intima detaljer!

  ”I den synliga delen av klitoris sammanstrålar 8 000 nerver och sinnesceller – dubbelt så många som i mannens ollon. Ingen annan kroppsdel är så välförsedd med nerver som klitoris, som uteslutande är för kvinnans lust.”

  Vad säger det om de människor som håller fast sina små flickor och skär i denna rikt inerverade del av kroppen? Dessutom ofta med bristande hygien vilket riskerar livet på barnet pga infektionsrisker.

  Undersöks flickor som kommer hit? Sker det någon kontroll? Eller är det för integritetskränkande (för de skyldiga föräldrarna och släkten)?

  Det här är så hemskt så det finns inte på kartan. Dessutom föder ofta dessa kvinnor i vuxen ålder många barn. Arrrgh.

  En genomgång av alla som befinner sig i riskgruppen borde kallas för gynekologisk ko troll och föräldrarna skickas tillbaka till hemlandet?

  Gilla

  • Cinna

   Ja, detta borde FI och regeringen ta tag i! 98% från Somalia och Eritrea är könsstympade, med handikappande hälsoproblem till följd; problem att urinera, ständiga smärtor, inkontinens återkommande infektioner osv.
   Denna barbariska sed förekommer i stor omfattning i hela MENA och de tar med sig seden till Sverige!!!
   Detta vore något som de som kallar sig feminister borde jobba mot, men icke! -De tiger om detta, Skandal!

   Gilla

 • Suzie

  Nej Fi s nya partiledare råkar inte bara ha kopplingar till flera kända islamister,hon kallar en av dem bror och det betyder att hon är en av dem,hon har dessutom gått i lära hos den ökände islamisten.Här finns inga tvivel om vem hon tjänar och företräder.Muhammedaner kallar varandra för bror och syster men kallar aldrig andra utanför deras ideolgi för detsamma.
  Fi är självklart nyttiga idioter till islam,vilket flera av deras medlemmar och anhängare säkert inte är medvetna om pga de är dumma i huvudet och okunniga och ointresserade av sanningen.

  Rekommenderar starkt att ta del av Mohamed Omars krönikor på Det goda samhället där kan man lära mycket om ideologin islam,Muhamed är själv fd muslim och har gedigna kunskaper och stor erfarenhet av islam.
  Mona Walter kan man lära mycket av också,Mona är även hon fd muslim och är en mycket modig och stark kvinna som lever under dödshot från islams höga ledare pga hon säger sanningen om islam.Sveige går islamisternas ärenden då man inte är intresserad av att låta sanningssägare om islam komma till tals i det offentliga rummet,som styrs av islams nyttiga idioter,Lenin Marxisternas efterföljare oavsett vad de kallar sig.
  I Norge uppskattar man Mona Walters kunskap och erfarenhet om islam ,här i en norsk intervju i norksa Tv Visjon

  Gilla

 • Mimi N.

  Victoria relativiserar inte islamskt förtryck, hen befrämjar det som yttersta exponent hen är för totalitära fantasmen Fi. Hen är bäst kvalificerad att leda en skara av dumma, obstinata, rabiata feminister.

  Gilla

 • Gus

  I Herman Hesses ”Stäppvargen” finns en återkommande mening,
  Först nu förstår jag vad han menade med det……

  Gilla

 • Albert

  En ”feminist” som sympatiserar med muslimsk fundamentalism/ kvinnoförtryck är väl ungefär samma sak som att Jimmie Åkesson skulle rösta på Miljöpartiet. Eller som att Stefan Löfvén (i hemlighet), skulle vara medlem i Nordiska Motståndsrörelsen! – Vilket ju inte är helt otänkbart med tanke på hans nazistiska familjerötter, och hur starkt upptagen han tycks vara kring detta ämne…

  Gilla

 • eva

  Vad händer den dag Gudrun lämnar F!? Dvs. är för gammal och orkeslös. Eller är hon marinerad för att verka i tid och evighet?

  Gilla

 • Håkan

  Varför skriver ni om FI?
  De behöver inte uppmärksamhet, de behöver vård!

  Gilla

 • Cinna

  Det är bra att FI valt ytterligare en ledare som levererar tokiga kommentarer på löpande band. -På så sätt säkras att FI inte kommer in i riksdagen.

  Gilla

  • Cinna

   Antar att de röster de får, måste vara från folk ”som röstar ideologiskt” -dvs utan att fundera över konsekvenser av deras politik.

   Gilla

   • Argus

    Som tur är det en krympande minoritet långt under riksdagsspärren. De med ett uns av tankeförmåga kommer att sky F¡ som pesten.

    Gilla

  • Hanna

   Tänker som du, men kan inte sluta tänka på v a r f ö r FI ledaren är vän med varenda avdankad islamist som fått lämna andra partier? Hur ser agendan ut? Hatar man svenskarna så mycket att man på alla kvinnors bekostnad vill hjälpa islamisterna till makten?

   Gilla

 • Alf

  Undrar när MSM ställer dom tuffa frågorna till F! ledningen, om någonsin.

  Gilla

 • Hönsmamman

  De håller grytan kokande?

  Vem ska de stoppa i härnäst?

  Gilla

  • Sven-Erik

   Historieböckerna lärde mig. För mellanösterns handelsmän var slavinnor en lönsam handelsvara. Det svarta guldet. Männen blev eunucker s.k. kastrater eller såldes till de vita slavhandlarna.

   Att i Sverige boende mena-män skulle underkasta sig Fi är en våt dröm för feministerna. Sanningen är att Gudyn Charlatan, i de vita, och Victoria Secret, i de svarta (underkläderna) är de nyttig idioterna.

   Frågan är inte om Fi kommer att bli det nya mussepartiet. Männen har redan bäddat sängen.

   Gilla

   • Tussilago

    Exakt vad jag också tänkte!!! Muhamedanerna har ju bildat ett parti, vet ej om det är registrerat än men FY! är ju redan ”klara” som parti, så varför inte ”adoptera” ett redan befintligt???

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: