Stäng

”Råttor vid återvinning”

Rubriken kommer från vår lokaltidning. Stora mängder matavfall har vid upprepade tillfällen lämnats vid en återvinningsstation i Södra Ryd. Som vi tidigare berättat här på Pettersson så är Södra Ryd är Skövdes svar på Tensta-Rinkeby.

Den senaste gången handlade det om ca 200 kg matavfall, vilket naturligtvis lockar till sig råttor i stora mängder. Fortsätter det hela kan det hända att kommunen tvingas att stänga återvinnings-stationen.

Lusharpan tycker att det känns som om det inte bara är fyrbenta råttor i farten. 200 kg matavfall producerar knappast en familj, även om våra nyanlända brukar ha många barn. Det verkar mera som om  det handlar om skattefri verksamhet. Men det återstår väl att se. Ännu är ingen gripen som det brukar heta i polisrapporterna. Men det här sättet att hantera sopor är väl en del i nya kulturen som Mona Sahlin tycker att vi ska anpassa oss till.

 

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras

 

9 reaktioner på “”Råttor vid återvinning”

  1. Beordra Cecilia Hagen att utan onödigt dröjsmål transportera sin åldrande lekamen till nämnda återvinningsstation, för att därstädes ta aktiv del av den allestädes närvarande kulturberikning som förskönar vårt land. Då vederbörande blomsterhattskåsös uttalat ett speciellt intresse för gnagare, torde denna exkursion utgöra ett stimulerande avbrott i den skygglappsförsedda vardagen.
    Andreas.

  2. Jakobsgårdarna i Borlänge har lås på soprumsdörren och det krävs en pidknapp för att komma in. Vet inte om det är lathet eller att man inte är intelligent nog att använda piden. Då läggs soporna utanför och sopsortering, vad är det? Anticimex åker här varje vecka. Fy fan för packet.

  3. Som fastighetsskötare vet jag att 2-benta råttor ger 4-benta-råttor…
    Avel i ungeför samma hastighet.

    I lokalradion häromdagen diskuterades det varför ”VI” sopsorterar sämre nu……..jo jag tackar…gissa om sanningen fick komma fram. GIVETVIS INTE.

  4. Arbetskraftsinvandring (till riktiga jobb i privata sektorn) upphörde så gott som helt 1973. Sverige är idag enkom ett land för bidragstagare (tills pengarna är slut, Sverige inte kan låna mer) och kriminella.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: