”Råttor vid återvinning”


Rubriken kommer från vår lokaltidning. Stora mängder matavfall har vid upprepade tillfällen lämnats vid en återvinningsstation i Södra Ryd. Som vi tidigare berättat här på Pettersson så är Södra Ryd är Skövdes svar på Tensta-Rinkeby.

Den senaste gången handlade det om ca 200 kg matavfall, vilket naturligtvis lockar till sig råttor i stora mängder. Fortsätter det hela kan det hända att kommunen tvingas att stänga återvinnings-stationen.

Lusharpan tycker att det känns som om det inte bara är fyrbenta råttor i farten. 200 kg matavfall producerar knappast en familj, även om våra nyanlända brukar ha många barn. Det verkar mera som om  det handlar om skattefri verksamhet. Men det återstår väl att se. Ännu är ingen gripen som det brukar heta i polisrapporterna. Men det här sättet att hantera sopor är väl en del i nya kulturen som Mona Sahlin tycker att vi ska anpassa oss till.

 

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras

 


9 responses to “”Råttor vid återvinning”

 • age

  Ja, vi är illa ute!
  Råttorna tar över vårt fosterland!

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Beordra Cecilia Hagen att utan onödigt dröjsmål transportera sin åldrande lekamen till nämnda återvinningsstation, för att därstädes ta aktiv del av den allestädes närvarande kulturberikning som förskönar vårt land. Då vederbörande blomsterhattskåsös uttalat ett speciellt intresse för gnagare, torde denna exkursion utgöra ett stimulerande avbrott i den skygglappsförsedda vardagen.
  Andreas.

  Gilla

 • Lena

  O T
  Någon som vet vad den här figuren sysslar med i dag ?

  Gilla

 • Blåsfirren

  Jakobsgårdarna i Borlänge har lås på soprumsdörren och det krävs en pidknapp för att komma in. Vet inte om det är lathet eller att man inte är intelligent nog att använda piden. Då läggs soporna utanför och sopsortering, vad är det? Anticimex åker här varje vecka. Fy fan för packet.

  Gilla

 • SvenskMan77

  Som fastighetsskötare vet jag att 2-benta råttor ger 4-benta-råttor…
  Avel i ungeför samma hastighet.

  I lokalradion häromdagen diskuterades det varför ”VI” sopsorterar sämre nu……..jo jag tackar…gissa om sanningen fick komma fram. GIVETVIS INTE.

  Gilla

 • jhonsson

  I Mellanöstern och Afrika sopor över allt och råttor stora som taxar.

  Gilla

 • Ulli Vollmer

  Arbetskraftsinvandring (till riktiga jobb i privata sektorn) upphörde så gott som helt 1973. Sverige är idag enkom ett land för bidragstagare (tills pengarna är slut, Sverige inte kan låna mer) och kriminella.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: