Öppna gränser, de internationella ligornas dröm

En intern rapport från polisen visar att ligor från Östeuropa ligger bakom nära hälften av alla tillgreppsbrott i Sverige.

2016 stals bl.a. båtmotorer till ett värde av 200 miljoner. I polisens rapport står att ligorna i första hand kommer från Polen, Rumänien, Litauen, länderna i Kaukasus och att de är mycket välorganiserade.

Varför gör man inget åt utförseln, undrar en man som fått sin båt stulen. Svaren är två. Vi har ett rättsväsende som inte längre fungerar tillfredsställande och vi har det som kallas Schengen som mer eller mindre gör det fritt fram för dessa ligor att härja i Sverige.

SVT

8 thoughts on “Öppna gränser, de internationella ligornas dröm

  1. Det är helt absurt att man inte har bättre kontroll på vad som kommer in och vad som lämnar vårt land.

    Sverige är som ett dukat smörgåsbord för kriminella, det är bara att lasta bilarna fulla med stöldgods och köra ut ur landet utan kontroll, få åker dit och gör de det får de gratis boende med tre mål mat om dagen samt en liten lön, det är inget straff för dessa vidriga människor.

    Muslimpartiet Socialdemokraterna är det parti som bär störst ansvar för att Sverige har förstörts, sossarna har sedan Palme kom till makten förstört Sverige.

    Sossarna måste bort!

  2. Inga ingångna avtal, icke minst Schengenavtalet, har försetts med evighetens stämpel, och denna förrädiska och kriminella globalistpakt, vars initiativtagare med vett och vilje konstruerat den med avseende på kommande migrantanstormningar, är således fullt möjlig att skrota och annullera.
    Andreas.

    • Nej!
      Problemet är inte islam utan att Sverige är infiltrerat av en annan religion.
      En annan religion som visserligen tagit hit muslimer som ett vapen att förstöra Sverige, bankvärlden, massmedia, sveriges riksdag, polisen kontrolleras av dem.
      Det blir inte lungt förräns de slängts ut ur landet, naturligtvis samtidigt med alla babbar.

  3. På en båt och i en lastbil från Frankrike fann man i dag 14 lycksökare, de hade gömt sig i en lastbil på väg mot UK. De upptäcktes i UK.
    När ska länderna i EU ta detta med människosmuggling på allvar ?
    Smugglarna tänker inte upphöra med sin lönsamma människohandel……………sätt dit de vidriga smugglarna !
    Samarbetar myndigheterna med de kriminella smugglarna ?
    http://www.westernpeople.ie/2017/04/02/14-migrants-discovered-hiding-in-truck-from-france-at-rosslare/
    Hela den handeln upphör om bidragen dras in, nu !

KommenteraAvbryt svar