Stäng

Jihadist får passet indraget, kan inte återvända

ISLAM. En brittisk jihadist får passet indraget sedan han åkt till Syrien för att strida, han kommer inte att kunna återvända till Storbritannien.

En av våra medverkande på bloggen, den handlöse hatpredikanten Abu Hamzas söner har fått problem. Hamzas son Sufiyan Mustafa, 22, drog till Syrien för att slåss med jihadisterna år 2013, men efter att han rest drog inrikesdepartementet in hans pass och nu är han strandsatt och gråter ut i en arabisk tidning ”Jag har aldrig varit ett hot mot den nationella säkerheten”. 

-Pettersson säger att Sufiyan får väl söka asyl som flyktingbarn i Sverige…

 

14 reaktioner på “Jihadist får passet indraget, kan inte återvända

 1. Kanske sängvärmare till FI kvinnor så han håller sig lite lugn ett tag o vi blir kvitt dom en så kallad win win situation

 2. En självklarhet!!!!

  Alla människor har massor av val att göra under livet och vissa pappskallar förstår och klarar inte av att göra de rätta valen!

  Människans val renderar alltid i någon form av konsekvens, antingen positiv konsekvens eller så får valet negativ konsekvens för människan ifråga!

  I verkliga livet för oss normalt funtade människor får våra olika val i livet konsekvenser!!!!

  Tydligen förstår inte PK patraskfeministerna att en människas totalt felaktiga och fullständigt vansinniga val ska få konsekvenser i förhållande till hur idiotiskt och fullständigt vansinnigt valet var!

  Resa utomlands för att ansluta sig till någon gruppering som krigar och lemlästar och dödar för hen fullständigt okända medmänniskor, måste självklart rendera i konsekvensen, indraget medborgarskap och därmed indraget pass!!!! Oavsett om personen har ett eller två medborgarskap! Personen ska självklart återförvisas med vändande transport dit därifrån resan påbörjades!

  Stefan Löfven gör nu svenska folket och dig själv en stor tjänst, du Stefan nu har du chansen att visa att du klarar av att göra rätt val som får positiva konsekvenser för Sverige, Sveriges ekonomi och det svenska folket!

  Stefan Löfven avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning! Sverige ut ur EU!

 3. Säkert inga bekymmer. Köper sig väl ett svenskt. Finns gott om sådana på passmarknaaden

 4. Sverige ger ju de stackars ”papperslösa från Syrien” / halshuggningsadepter nya identiteter och dessutom livslång försörjning.
  Vad konsekvenserna blir av det är ju inte svårt att förutse…
  Vi vet att han är en fullständigt avskyvärd individ som enbart förtjänar spott och förakt.
  Stefan kan ge dom små stackars liven jobb i riksdagshuset.
  Har Löfven kartlagt alla islamister i Sverige?

  Tyvärr har man ju inte sådan tur att jihadister alltid dör nere i Syrien.

  Alla muslimer stöder I S I S, även om de flesta inte skulle gå så långt som att åka ner till Syrien och mörda i dess namn.

 5. IS-krigarna är de perfekta muhamedanerna de lever och verkar EXAKT som muhammed gjorde på sin tid!!! Se BPS om de 6 sätten muslimer använder för att ”fördöma” andra muslimer som ”tagit” deras religion.
  3:20
  https://youtu.be/k-hjTQMtqU0

 6. ”Barnen flyr för sina liv….!” skrek Stefan Löven till Jimmy Åkesson….! Han kommer att tas emot som ensamkommande barn av flyktingindustrin som har obegränsad tillgång till Sveriges statskassa….-enfaldens och flathetens land Costa Gratis!!
  MEN till svältande pensionärer som gjort rätt för sig hela livet har herr Löven INTE ETT RÖTT ÖRE!

 7. Han är hjärtligt välkommen till Sverige som typ 14 årigt flyktingbaaarn, bostad bidrag och jobb på förskola är inga problem, för Feministregeringen, FI o PK bara älskar sådana mördare. OBS det är frivilligt att delta i delta i terapisamtal

 8. Så drastiska kan vi ju aldrig bli i Absurdistan, har någon kommit hit är de ju svenskar, och se svenskar dem värnar vi om i Absurdistan. Märk väl inte svenskar av svenskt blod, de ska bytas ut, till förmån för den ädlare rasen med den fridfulla religionen. Insha’ Allah!!!!

 9. Tänk om Sverige hade gjort likadant.Då hade det funnits lite hopp. Nej, det hade varit för inhumant mot dessa fredliga medborgare.

 10. Det är väl inget konstigt med det, bara synd att Sverige inte tänker likadant som Storbritannien, men det kommer väl ALDRIG att hända här. Våra politiker och PK-människor är så satans flata, fega och oförstående så man undrar hur i hela friden kunde de gå så satans fel i Sverige.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: