Jihadist får passet indraget, kan inte återvända


ISLAM. En brittisk jihadist får passet indraget sedan han åkt till Syrien för att strida, han kommer inte att kunna återvända till Storbritannien.

En av våra medverkande på bloggen, den handlöse hatpredikanten Abu Hamzas söner har fått problem. Hamzas son Sufiyan Mustafa, 22, drog till Syrien för att slåss med jihadisterna år 2013, men efter att han rest drog inrikesdepartementet in hans pass och nu är han strandsatt och gråter ut i en arabisk tidning ”Jag har aldrig varit ett hot mot den nationella säkerheten”. 

-Pettersson säger att Sufiyan får väl söka asyl som flyktingbarn i Sverige…

 


14 responses to “Jihadist får passet indraget, kan inte återvända

 • Falken

  Kanske sängvärmare till FI kvinnor så han håller sig lite lugn ett tag o vi blir kvitt dom en så kallad win win situation

  Liked by 1 person

 • Falken

  Ta hit honom så skall jag slå honom med min sågkedja över halsen och låta honom krypa till sjukhuset

  Gilla

 • Hönsmamman

  Hur kunde vi gå på den här galenskapen?

  Gilla

 • Involuntarium

  En självklarhet!!!!

  Alla människor har massor av val att göra under livet och vissa pappskallar förstår och klarar inte av att göra de rätta valen!

  Människans val renderar alltid i någon form av konsekvens, antingen positiv konsekvens eller så får valet negativ konsekvens för människan ifråga!

  I verkliga livet för oss normalt funtade människor får våra olika val i livet konsekvenser!!!!

  Tydligen förstår inte PK patraskfeministerna att en människas totalt felaktiga och fullständigt vansinniga val ska få konsekvenser i förhållande till hur idiotiskt och fullständigt vansinnigt valet var!

  Resa utomlands för att ansluta sig till någon gruppering som krigar och lemlästar och dödar för hen fullständigt okända medmänniskor, måste självklart rendera i konsekvensen, indraget medborgarskap och därmed indraget pass!!!! Oavsett om personen har ett eller två medborgarskap! Personen ska självklart återförvisas med vändande transport dit därifrån resan påbörjades!

  Stefan Löfven gör nu svenska folket och dig själv en stor tjänst, du Stefan nu har du chansen att visa att du klarar av att göra rätt val som får positiva konsekvenser för Sverige, Sveriges ekonomi och det svenska folket!

  Stefan Löfven avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning! Sverige ut ur EU!

  Gilla

 • jhonsson

  För resten såg han ju väldigt svensk ut

  Gilla

 • jhonsson

  Säkert inga bekymmer. Köper sig väl ett svenskt. Finns gott om sådana på passmarknaaden

  Gilla

 • Juvilyn

  Sverige ger ju de stackars ”papperslösa från Syrien” / halshuggningsadepter nya identiteter och dessutom livslång försörjning.
  Vad konsekvenserna blir av det är ju inte svårt att förutse…
  Vi vet att han är en fullständigt avskyvärd individ som enbart förtjänar spott och förakt.
  Stefan kan ge dom små stackars liven jobb i riksdagshuset.
  Har Löfven kartlagt alla islamister i Sverige?

  Tyvärr har man ju inte sådan tur att jihadister alltid dör nere i Syrien.

  Alla muslimer stöder I S I S, även om de flesta inte skulle gå så långt som att åka ner till Syrien och mörda i dess namn.

  Gilla

 • Tussilago

  IS-krigarna är de perfekta muhamedanerna de lever och verkar EXAKT som muhammed gjorde på sin tid!!! Se BPS om de 6 sätten muslimer använder för att ”fördöma” andra muslimer som ”tagit” deras religion.
  3:20

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  ”Barnen flyr för sina liv….!” skrek Stefan Löven till Jimmy Åkesson….! Han kommer att tas emot som ensamkommande barn av flyktingindustrin som har obegränsad tillgång till Sveriges statskassa….-enfaldens och flathetens land Costa Gratis!!
  MEN till svältande pensionärer som gjort rätt för sig hela livet har herr Löven INTE ETT RÖTT ÖRE!

  Gilla

 • Ståfräs

  Han är hjärtligt välkommen till Sverige som typ 14 årigt flyktingbaaarn, bostad bidrag och jobb på förskola är inga problem, för Feministregeringen, FI o PK bara älskar sådana mördare. OBS det är frivilligt att delta i delta i terapisamtal

  Gilla

 • gamgubben

  Så drastiska kan vi ju aldrig bli i Absurdistan, har någon kommit hit är de ju svenskar, och se svenskar dem värnar vi om i Absurdistan. Märk väl inte svenskar av svenskt blod, de ska bytas ut, till förmån för den ädlare rasen med den fridfulla religionen. Insha’ Allah!!!!

  Gilla

 • Bosse

  Tänk om Sverige hade gjort likadant.Då hade det funnits lite hopp. Nej, det hade varit för inhumant mot dessa fredliga medborgare.

  Gilla

 • Gringo

  Det är väl inget konstigt med det, bara synd att Sverige inte tänker likadant som Storbritannien, men det kommer väl ALDRIG att hända här. Våra politiker och PK-människor är så satans flata, fega och oförstående så man undrar hur i hela friden kunde de gå så satans fel i Sverige.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: