Jan Guillou: En politisk mardröm om GW har rätt

INVANDRARBROTT. Om Leif GW Persson har rätt i att majoriteten av Sveriges poliser har liknande politiska visioner som kommissarie Peter Springare så befinner vi oss i en politisk mardröm. Det skriver Jan Guillou i sin söndagskrönika i Aftonbladet.

Guillou berättar i texten om en polisintendent som 1968 beklagade sig i DN över att ”kulturradikalerna utgör en fara för rättsväsendet” och att den ”verkligt organiserade brottsligheten sköts av utlänningar”. ”Det fanns alltså en tydlig främlingsfientlighet inom rättssamhället redan för 50 år sen. Innan det fanns främlingar”, skriver Guillou.
Skillnaden mellan de två polisernas förutsättningar är uppenbara, fortsätter han. ”Peter Springares sanning var inte sannare än Otto Holms, men dagens jordmån en helt annan.”

– Pettersson vill påminna Jan Guillou om en annan tid. En tid då herr Guillou försökte säga sanningen och inte tillhörde det politisk korrekta vänsteretablissemanget som han gör nu, men jag är ändå glad att majoriteten av Sveriges poliser inte har politiska visioner som liknar herr Gullious. Det vore en mardröm.

Aftonbladet 13/3 2000

Jag undrar om inte den på Östermalm boende kommunisten Guillou är Sverigedemokrat innerst inne, nedan så jag tar några uttalande av herr Guillou som vi tidigare skrivit om här på bloggen.

”…Men rent faktiskt så förhåller det sig alltså så att risken att en invandrare skall begå brott är ungefär dubbelt så stor som att en svensk skall begå brott…”

”…besöker man ett svenskt fängelse ser man en mycket mörkare bild, en närmast chockartad bild. För bland de intagna på fängelse är invandrarnas överrepresentation mycket större än vad man kan utläsa ur brottsstatistiken. Jag överraskades själv av denna syn när jag besökte Norrtäljefängelset förra året för att hålla ett föredrag. Så gott som alla fångarna kom till gymnastiksalen och det var ju lätt att se att svartskallemajoriteten var enorm (idag 75 % på just det fängelset)…”

”…Anledningen till att fler invandrare än svenskar dras in i narkotikasmuggling är mest att invandrarna har vissa talanger som är nödvändiga i sammanhanget men som helsvenska förbrytare saknar. De talar exempelvis kurdiska, arabiska och spanska, vilket underlättar om man ska göra affärer på de språken…”

”…det är inte särskilt lönsamt att stå i grönsaksstånd i Rinkeby centrum och redan nu har de alldeles för stora utgifter (hasch, eventuellt redan nu tyngre droger) för att ha tid med ett anständigt liv. De försörjer sig i huvudsak på småbrott, säg inbrott och väskryckning…”

”…Bara genom pengar kan man skaffa sig mänsklig värdighet och mycket pengar ger mer mänsklig värdighet än lite pengar. Pengar skaffar man inte i farfars grönsaksstånd utan genom brott…”

”…I gänget finns en stark övertygelse om att livet är och kommer att förbli en kamp mellan oss och dom (svenskarna) och det har egentligen inte så stor betydelse hur objektivt sann erfarenhet man har av diskriminering från dom andra, svennarna, eftersom känslan av diskriminering är så stark…”

”För många zigenare stjäl för mycket. I ett inslag som handlade om zigenare påpekades bland mycket annat att alldeles för många zigenare stal för mycket. På den punkten fanns inga sakliga invändningar. Men det väckte indignation att denna rasistframkallande sanning hade framförts i TV. Radionämnden fällde programmet enligt sin allra strängaste regel som handlar om brott mot Sveriges demokrati och man motiverade sin fällning just med att denna typ av påpekanden skulle kunna framkalla rasistiska stämningar i landet…”

”…Det statliga forskningsorganet BRÅ tillsatte en utredning för att visa att zigenare verkligen inte stal för mycket. Utredningsresultatet gick emellertid dramatiskt åt motsatt håll, varför utredningen hemligstämplades…

”…Denna gällande politiska moral, att förtiga olämpliga fakta, hindrade alltså länge all vettig journalistik i ämnet invandrare och brott. Följaktligen kunde denna brottslighet utvecklas i fred under lång tid…

– Det mina vänner är några citat ur en artikel av extremisten Jan Guillou i januari 1996 och publicerad på den främlingsfientliga hatsajten Aftonbladet.

Löpsedeln nedan är kanske inte aktuell, men det fanns en tid när Aftonbladet var prisvärd och talade klarspråk. Idag kostar Aftonbladet 23 kronor, 8.395 kronor om året men är inte värd de 20 öre den kostade 1948.

45 thoughts on “Jan Guillou: En politisk mardröm om GW har rätt

 1. Det vore ett totalt haver om alla maktens lakejer sprang i samma äckliga PK-korridor som Janne G och hand kommunistkompisar inom politiker skrået, indoktrineringsorganen (gammelmedia) och våra kaderorganisationer som normalt benämns myndigheter.
  Tur att det finns folk som kan tänka själva och jobba mot landets haveri.

 2. Jävla pösmunken Jan Gujo har tappat fotfästet för länge sedan ,Va fan tror han/vill att polisen skall tycka när man kastar sten spottar och förolämpar dom hela dagarna i enda och blir dödshotade av jävla snor ungar tror han verkligen att poliskåren vill ha mera av det ? hur korkad får man bli ,dom ser ju dagligen sanningen med egna ögon och dom vet med 100% säkerhet att det är Neger/Babbar som står för nästa allt skit dom dagligen råkar ut för och dom tycker nog att Gudrun är en jävla skit kärring som försöker att skylla allt på de svenska männen mao att det är bara Svenska män som håller på och alla invandrare är helt oskyldiga ,dom får nog inga polisröster.Snart briserar deras PK bubbla för snart kommer flera poliser att ta tag i saken och säga sanningen och vem skall folket tro på yrkeskåren polisen eller den ständigt förnekande Gudrun/PKpacket .
  SD kommer att bli det största partiet 2018

  • Det lutar allt mer åt att SD kommer att få över 50% i valet 2018.
   Ju oftare PK-packet öppnar truten ju mer röster får SD.

 3. Ja alla kämpar förtvivlat om att få äga sanningen, fast svårfångad som en regnbåge ibland. Jag tror naturligtvis han får sin mardröm. För andra är orsaken till mardrömmen en annan. Den dagliga verkligheten för poliser gör dem antagligen invandrarkritiska. Det har nu pågått i så många år och alla normala poliser som civila är nog hjärtlig trötta på hur dysfunktionella nyanlända eller 2G invandrare beter sig mot samhället. Migrationsverket känns nästan som en kriminell borg som inhyser lömska tjuvar och mördare ( på order av riksdagen, jag vet ) och bedriver ett långvarigt utmattande energislukande krig mot mitt land, min släkt och mina vänner. Det känns långt till nästa val.

 4. Undertecknad hobbyskribent och samhällsdebattör anser att den i globalismens tjänst prostituerade pastor Guillou gott kan fortsätta att hålla sina förnumstiga predikningar inför Aftonbladets förtappade församlingsmedlemmar – dessa kulturrelativistiska och fördömda själar utgör nämligen det enda auditorium som ids lyssna till hans falska vittnesbörd.
  Vi övriga som föredrar att leva i verkligheten och förhålla oss därefter, söker information via helt andra och angenämt ocensurerade kanaler, vars främsta uppgift är att sprida kunskap och presentera de med sanningen överensstämmande faktauppgifter ovan nämnde globalistryttare et consortes tagit till sitt kall att dölja. Den enda mardröm den digre desinformatören fruktar är att hans egna utsagor inte bara skall komma att motbevisas men även anammas av det svenska och av regimen vilseförda folket. Däri lurar maran, go´ vänner!
  Andreas.

 5. Jan Guillou är en pompös överklass fjant!

  Minns hur han satt i ”På spåret” och kunde absolut ingenting! Den allvetande pösmunken visade sig ha ringa allmänbildning!

  Det var hans fru som räddade familjeäran!

 6. Jan Guillou har arabiskt nordafrikanskt ursprung.
  På 70-t skrev han en hyllningsbok till slaktaren i Bagdad Saddam Hussein och fick en redig belöning för det av diktatorn.
  Han blev avslöjad som KGB-spion.
  Det finns misstankar om att han även finns med i den ännu hemligstämplade listan över Stasi-kollaboratörer.
  Han har bl a på hävdat att hederskultur är svensk tradition!!!

 7. Jag bara måste dela med mig av denna begåvade tecknare som tar upp aktuella frågor & händelser. Här tillsammans med en man som på sitt sätt förklarar situationen i världen & framför allt Sverige. Håll till godo!
  https://youtu.be/RFKnPHM5oV4

 8. Vem startade denna förändring måste vara FN med Bilderberg gruppen och Oligarkena med mycket god hjälp av Reinfeldt Bildt Löven och wallenberg som får sälja mycket vapen genom sina företag och finansiera genom banker med tvivelaktiga affärsmodeller ”är du skuldsatt är du inte fri” och dessutom jävligt rädd och det märks främst när det kommer till att se verkligheten!!!!

 9. Normalt beteende vore att regering och riksdag tog till sig av Springares iakttagelser ifrån hans utredningsarbete! Istället fördöms Springare och hans uttalanden och berättelser anses samhällsfarlig! Det som är riktigt, riktigt samhällsfarligt är det Fredrik Reinfeldt och hens pajasregering och nu Stefan Löfvens och hens pajasregering gjort mot Sverige och Sveriges befolkning!

  Det normala beteendet från både regeringen, ordningsmakt, SÄPO och militär vore att stänga Sverigesgränser omgående, beroende på den information som Springare lämnat under de senaste veckorna!

  Tråkigt nog har vi ett etablisemang som fullständigt skiter i vilka brott den svenska befolkningen utsätts för och drabbas av på grund av naiva, enfaldiga, svagbegåvade och sinnessvaga beslut som fattats av sådana som Fredrik Reinfeldt och hens pajasregering och därefter ännu sämre beslut fattade av Stefan Löfven och hens pajasregering!

  Det enda rätta vore riksrätt för beslutsfattarna som fattat besluten som skadat Sverige, svensk ekonomi, svenskafolket och utarmat vår välfärd!

  Beslutsfattarna är allt sedan sjuttiotalet indirekt ansvariga för den skit och den kriminalitet som drabbat Sverige, svensk ekonomi och det svenska folket genom beslutet om ett mångkulturellt samhälle! De invällande horderna av asylturistparasiter måste stoppas fullständigt! Inte en asylturistparasit till får släppas in i Sverige inte ens som anhörig asylturistparasit!

  Det är dags att tömma Sverige på asylturistparasiter det genomförs absolut enklast genom att vartenda bidrag dras in med omedelbar verkan! Ingenting av svensk välfärd ska längre vara gratis, utan först gäller att bidra sedan uttag av välfärd i förhållande till vad asylturistparasiten bidragit med till det svenska civilsamhällets uppbyggnad!

  Ingen ska komma till Sverige och inbilla sig att man som asylturistparasit ska gå före den svenska befolkningen! I Sverige har vi människor som på grund av omständigheter är uteliggare, de får inga bidrag eller andra stöd de får klara sig bäst de kan och det samma ska självklart gälla för de invällande horderna asylturistparasiter!

  Stefan Löfven avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning! Sverige ut ur EU!

 10. Marxistkommunisten Guillou är inget annat än en hycklare, likt de flesta godhetsapostlarna. De gillar invandrare men bara på avstånd. Inga sådana i hemmakvarteret.
  Man tycker ju att denne fjant och hans partikamrat Ohly borde ha gjort sitt men ändå visas de upp i TV:s Morgonsoffa då och då. Tur för Ohly för då kan han ju få lite morgonfika på SVT:s bekostnad. Arbetslös som han är, den stackaren. Men vem skulle annars anställa en förbrukad kommunist?

  • De svenska kommunisterna är unika. De har inte mycket gemensamt med kommunismen som fans i Sovjet. Det beror troligen på att de av någon anledning alltid tror sig veta bäst. Många av kirunasvenskarna som utvandrade till sovjet slutade därmed i Gulagläger.

   • De som lyckades fly tillbaks till Sverige blev stämplade som arbetarklassens förrädare när de berättade om förhållanden i Sovjet. De svenska kommunisterna (som aldrig varit i sovjet) visste naturligtvis bättre vad som var sant.
    Otroligt, men detta stämmer fortfarande väl in i den mentala inställningen på dagens Svenska kommunister.

 11. Det är nu för tiden en hel del gåsleversocialister som spyr sin galla mot SD i Aftonbladet.

 12. Det är klart han har rätt.
  Han har nog fortfarande mycket god insyn i polisens inre.
  Men är det konstigt om det blir så då ?.
  Tänk er själva om ni fick ta hand om bara elände på jobbet.
  Känner flertalet i blåljusens tjänst.
  Alla verkar ha samma uppfattning, såväl polis, brandkår
  Och ambulans.
  Och jag förstår dom.
  Varför skulle inte dom kunna va lika mänskliga som andra.
  En polis sa – man plockar in dom på förmiddagen för stöld,
  Sen knallar dom ut ur polishuset samtidigt som man själv
  Går hem. Frustration !!!!
  Klart man kikar mot SD då.
  Men man är väl fan inte rasist för det.
  Är alla som är frustrerade över att inte nå målet med sitt
  Jobb rasister ? Då jävlar är SD större än nån anat skulle
  Jag tro.
  Och sluta använda ordet rasist hela tiden.
  Vad fan ska vi kalla dom här invandrarna som begår alla
  Dessa brott för då ?
  Räcker ju och säga negerboll så är man ju rasist.
  Fattar ingenting snart.

  • ”Dalmasen”!
   Jag håller med dig.
   Ordet rasist är inget ord.
   Ordet har ingen grundbetydelse.
   Efter ww2 blev det fastställt (om jag är rätt informerad)
   att människan inte består av olika raser, trots både olika
   utseende, beteende och intelligens.
   Begreppet ”ras, människoras” finns alltså inte definierat.
   Den som använder ordet rasist bör samtidigt förklara vilken
   människoras som är utsatt för något – och för vad?

   Troligen använder människor med normalt IQ, eller högre,
   inte icke-ordet ”rasist”.

   Ja , jag vet, ordet finns numera infört i SAO men det
   betyder inte att ordet har varken betydelse eller värde,
   – endast att det används av många i befolkningen.
   Men vi vet ju att 87% av svenska befolkningen är dummare än snittet. (normalfördelning är ju 50%)
   Med en statistisk normalfördelning hade vi troligen haft en annan regering.
   Hoppas att några lär av misstaget.

  • Sant! Men det är inget att skämmas för, utan bejaka istället. Som bögarna gjorde med ordet bög.

   • Ja, det är nog rätt det också.
    Kanske bättre att använda ordet, ras/rasist och förstärka
    effekten.
    Helt klart är det ett spänningsladdat ord trots att det
    saknar värde.

  • Rasist är en betäckning på en person som älskar sitt fosterland och de människor som bebott detta och BETALAT skatt för sitt idoga arbete i hela sitt liv.

 13. ”Hälsning från Fru PETTERSSON på söder.” 🙂

  Det är vår RÄDDNING, snarare än mardröm, om G W har rätt. För klart är, att de redovisar sanningen och ser klart, snarare än som alltför många. Genom ett PK-filter.

 14. Tycker Jan att de är konstigt och skrämmande att majoriteten av Polisen troligtvis har SD som sitt parti, de arbetar mitt i denna djungel av invandrare och ser dagligen vad de gör för att förstöra Sverige, och skulle de säga något negativt om invandringen så riskerar de sparken och gör det omöjligt för dem att kunna klättra i karriären eftersom de inte tycker likadant som stolpskottet Dan Eliasson.

 15. Jan G. borde bara skriva romaner. Han har inget politiskt sinne fick det inte ens under sin tid inne.
  Blir det för mycket oro så är han förmodligen bland de första som lämnar båten, exakt som råttor gör när fartyget sjunker.

 16. Åt he***te med Jan Guillou. En lismande kommunist som drivs av pengahungern, samma skrot och korn allihoppa.
  Titta hellre på Fredrik Ahl – minns ni honom ?

  https://youtu.be/XBikVeW42CI

  SVT Sörmland sändning spårar ur (Fredrik Ahl) – Kebabtekniker – Så jäkla roligt!

  • Detta var nog den roligaste nyhetssändningen som någonsin sänts. Tänk om alla nyhetssändningarna var så här oerhört bra då vore det roligt att se på dom.

 17. I en normal värld skulle den här förrädaren ha spärrats in eller avrättats när det kom fram att han förrådde sverige till USSR under kalla kriget. Hans åsikter är helt ointressanta.

 18. Jan har blivit gammal och har svårt att gå, det gör inte hans svammel bättre!

Kommentera