Stäng

En våldtäkt och fyra våldtäktsförsök utomhus under natten i Stockholm

2017-04-01 22:25, Våldtäkt, försök, Stockholms län
Under nattten har fyra försök till våldtäkt och en våldtäkt utomhus skett i Stockholms län.

Under kvällen/natten/morgonen har ett flertal försök till våldtäkt skett utomhus i Stockholms län. Dessutom har en våldtäkt skett, också den utomhus.

1 april kl 22.25 på Kungsholmen. En kvinna blir utsatt för ett försök till våldtäkt av en gärningsman.

2 april kl 00.22, Täby. En kvinna blir utsatt för ett försök till våldtäkt av två gärningsmän.

2 april, kl 03.04, Bandhagen. En kvinna utsätts för ett försök till våldtäkt av en gärningsman.

2 april, kl 03.58, Rönninge: En kvinna utsätts för ett försök till våldtäkt av en gärningsman.

2 april, kl 05.00, Upplands Väsby. En kvinna utsätts för våldtäkt.

I samtliga fall kommer polispatruller till platsen och där det är möjligt att göra sök – också hundpatruller. I de fall brottsplatsen är möjlig att säkra spår på så spärras området av för teknisk undersökning.

Dörrknackning genomförs också i flera fall i närliggande hus.

I ingen av fallen ovan är någon misstänkt i nuläget frihetsberövad.

Organisation Polisen Stockholms län

-Pettersson konstaterar att fem blinda kvinnor var ute samma natt eftersom vi inte får något signalement…

15 reaktioner på “En våldtäkt och fyra våldtäktsförsök utomhus under natten i Stockholm

 1. Välkommen till Sverige 2017, dags att femi-karla kvinnorna, mannar upp, såvitt jag vet har jag aldrig fått medhåll när jag varnat dem. Eftersom jämlikheten räcker ut i tårna på dem kanske de skall antingen resignera ock erkänna eller ta första ledet. Allt verkar ju bra i fantasin tills verkligheten knackar på. Tillräckligt många av dem kommer lida tills de resignerar, själv kommer jag aldrig resignera, men man kan inte försvara nån som vill bli attackerad pga av tolerans. Fattar man inte bättre kommer man bli ett offer. ingen kan hindra allt, vi måste alla bli en för alla alla för en, men är man inte ens för sig själv medveten kommer man bli ett offer, tyvärr.
  Inget jag vill, men fakta har varit på bordet sedan 20 år, kvinnsen leder försvaret av snabbknullarna, ock får därmed lida, som sagt inget som jag önskar.

 2. Det är vi i Sverige som skapar en bekväm och obekymrad tillvaro för dem.
  Jag tycker att vi ska öka invandringen från Syrien, Irak, Afghanistan, Somalia med över 300% och ge miljardstöd till nya moskéer på hemmaplan.

  – Det är från dessa länder kompetensen finns, säger statsminister Löfven

  🙂

 3. skrämmande utveckling men lär gynna oss som tror på SD 2018, kanske behövs ett ytterligare parti, VI MÅSTE GÖRA ALLT FÖR ATT STOPPA MASSINVANDRINGEN AV MUSLIMER!!!

  1. Och ändå påstår politiker och Brå att vi bara blir tryggare och tryggare.
   För att nu inte tala om Ylva Johansson, som påstår att antalet sexualbrott bara sjunker och sjunker och sjunker.
   Jag blir så j-a trött på dessa lögnhalsar.
   Men det är ju så att om någon likt Ylva ljuger ofta, då tror man inte ens på dem, om de till äventyrs någon gång skulle tala sanning!

 4. OT: Black pigeon speaks förklar de 6 steg på hur västvärlden reagerar på islamiska terrordåd vid 3:20 Kan vara bra att ha i bakhuvudet när muslimer nästa gång säger att ”dom” förvrängt ”deras” religion…. https://youtu.be/k-hjTQMtqU0

  1. Då blir de som ”flytt för sina liv” ännu kåtare….De betraktar inte kvinnor som människor, de kommer från muslimska ”kulturer” där det är lag på att en kvinna ska bära hijab eller burka, de kan straffas annars….Detta är inte direkt vår värdegrund!
   Att ta hit dessa är IDIOTISKT men vi lever i flathetens land där idiotin är satt i högsäte med svammel om mångfald, ”rasism” och annat bullshit….

 5. De är väl precis detta Lövens regering och Gudruns FI tycker är mångkulturellt och som de uppmuntrar, de har verkligen lyckats med tanke på att våren har ju knappt börjat.

 6. En dokumentär om Sverige på 1timma och 12 minuter som jag tycker skildrar det Sverige som jag numera försöker att undvika i görligaste mån, vilket är riktigt ledsamt, det är mitt hemland fast det känns inte längre så !
  Den polska kvinnan och den ungerska i programmet uttryckte båda i kloka ord hur illa det faktiskt är i landet.

  1. Jag är så glad att jag inte är en av dom, men tyvärr får jag & mina samma röstande medsystrar lida för andras dåliga omdöme!!!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: