Stäng

Den svenska polisen griper in…

INVANDRARBROTT. Tre kvinnliga poliser visar sin kompetens när de ska ta hand om en person som vandaliserat bilar på ett asylboende i Fagersjö Stockholm.

Om Fagersjö på bloggen

-Pettersson undrar varför polisledningen skickar tre poliskvinnor till en asylförläggning där det troligen bara bor män?

52 reaktioner på “Den svenska polisen griper in…

 1. Jag lider med polistjejerna, det kan inte kännas bra att försöka ta hand om denna stolle som är så mycket starkare.

  En tazer hade gjort susen – men då kanske ligisten slår sig och får skadestånd…

  Jag undrar om våra politiker någon gång inser hur de ”fridfulla berikarna” ställer till det i vårt samhälle..?

  Hur mycket otrygghet som sprids, när inte ens polisen klarar ut dem?

  Hur ska då ”svensson” kunna känna sig trygg?

 2. Varför kommer dom hit?
  De finns alltid mer än ett skäl, men ett av dom är folkutbytet eller de i tron
  kommer att överta land efter land. I Europa. Folkutbytet kommer att ställa
  till krig. Inom islam tror många att tiden är mogen att överta Europa. Moget
  Europa för dawa, mission. Men bakom de här grillerna står sionismen. Flera intressenter inom sionismen vill ha ett stor-israel, från Nilen till Eufrat.
  I detta ingår stor del a Syrien, en tredjedel av Saudarabien, Jordanien och Irak. Med gräns till Turkiet. Folkutrymmningen av mellanöstern har bara börjat! Alla är lurade av det här. Ta gärna reda på vad detta innebär, det finns gott om litteratur och youtube intervjuer.

 3. Anledning till att de skickar kvinnliga poliser är att manliga verkar provocerande på muslimer!
  Vi har glömt att vi är ett djur som anpassar oss efter omgivningen, alla djur består av två kön. det finns ingen art som bara består av ETT KÖN och detta klarar inte de som använder begreppet ”hen” av. MEN våra kroppar är anpassade för att kunna reproducera oss till pojkar och flickor och vi är bra på olika saker.
  OM vi finns om 100.000 år kanske människa anpassat sig till den s.k. ”feminismen” och ”hen”-tänket….MEN VAD SKULLE MENINGEN VARA MED DET ??
  Utvecklas gör alla arter i samklang med omgivningen, vilket utvecklings-antropologer exempelvis studerar när det gäller vargar, det finns en art som simmar bra och exempelvis denna varg-ras hår har formats efter att de simmar bra, från rund konsistens till platt….OM 100.000 år eller så räknar de med att denna varg-typ mer liknar en säl till kroppskonstitutionen….
  Tänker vi litet längre så inser vi att dessa INTE passar för detta jobb som kräver aktion, styrka, handlingskraft och beslutsamhet att snabbt gripa personen som kommer från en muslimsk kultur där kvinnor inte respekteras. Koranen/sharia har dessutom krav på hur kvinnor ska vara klädda, det är brott mot landets lagar att exempelvis inte bära hijab och bara för att de beträder svensk mark förändras inte deras sätt att tänka eller beteende. Notera också att de endast pratar arabiska och kanske dessutom är analfabeter i de flesta fall.
  Vad har de här att göra från början ? De borde inte vara här utan skickas tillbaka till de muslimska länder de kommer ifrån!

 4. Jag förvånas åter av Expressen dom visar videon där polisen(tre) får smisk av en blatte det strider /stred mot deras värdegrund att visa att snuten har stora problem och det är som det syns på filmen blattarna som står för problemen ,det framkommer klart och tydligt även om balten är pixlad ,ingen annan PK media har visat det mig vetande (förutom alternativ media),vad har hänt med Expressen ?har deras upplaga sjunkit så lågt att alla desperata metoder är tillåtna dvs att dom förmedlar en mera sann bild av det som pågår eller har dom svängt ? eller är det bara ett misstag ?

 5. en sån här situation får bara inte hända,,hela sverige skrattar åt eländet,,

 6. Varför ha polisen inga El- pistoler? Då hade blatten varit oskadlig gjort på momangen. Sen undra jag om deras tjänstevapen är bara till dekoration?

  1. Tänk om en blatte får tag i polisens tjänstevapen medan en sådan närkamp pågår …. En aggressiv brottsling ser rött framför ögonen och skjuter, han blir inte straffad p g a ’trauman’ han bär i sig från hemlandet, han flydde för sitt liv därifrån….

 7. Själv tycker jag att det var en trevlig fajt, all heder till babben, gan gjorde vad han kunde, som sagt 6 till 1 i försvar över attackerade. Kvinnsen kanske kan baka bullar nu, så kan vi män ordna detta.

 8. Inte undra på att killen var sur, poliserna hade glömt att ta med kaffe och bullar.

  Sverige har under muslimpartiet Socialdemokraternas styre blivit en parodi, jag kan hålla mig för skratt utan problem.

  Sossarna måste bort!

 9. Det är nog ingen större fara med dessa ”poliserna”, inom en snar framtid har dom hittat någon stackars svensk som har råkat köra två kilometer för fort och då kan dom avreagera sig!

  1. Fortkörning, eller fegsnöre fusk, är till för att raka friska pengar inget annat. Kanske fler poliser borde få spö, helst varje dag innan de fattar att de har vapen att ordna detta med. Snack om jaga fortkörare är enbart extra taxering. När poliserna kommer dra vapen varenda gång mot babbarna har vi snart inbördeskriget igång, så inget problem med det. Vi måste ta den fajten, annars kan vi kyssa Sverige goodbye.

 10. Det nationsfientliga svenska etablissemanget sparar ingen möda då det gäller att med samtliga till buds stående resurser förvärra vårt redan svårt skamfilade rykte som utskrattad och försvarslös feministnation. Att staten behöver en fungerande polismakt för att upprätthålla den allmänna ordningen samt en armé för bevarandet av nationens existens och sociala strukturer, tycks icke intressera den globalistiska makthierarkin. En välfungerande välfärdsstat har under de senaste decennierna förvandlats till en dysfunktionell anarki med den i alla avseenden destruktiva mångetniciteten som enda syfte.
  Andreas.

   1. Stefan Lövens ”överbegåvade” gäng från särskolan rumlar om….!

 11. En uppvisning av det svenska samhällets svaghet inför en komplett respektlös bråkmakare och en skara åskådare som samtliga är asylsökande. I en snar framtid blir de nya rekryter till den organiserade brottsligheten i förorterna.
  Det här är verkligen ingenting att skratta åt.

 12. Jag får väl säga som libanesen sa när kompisens flickvän flyttade ut ur huset och förhållandet med buller och bång en svensk midsommarafton någon gång på sjuttiotalet!

  Libanesen sa till min kompis när han dök upp och såg utflyttningen, ”har du ingen kniv?” Libanesen tyckte uppenbarligen så kristen han var att det enda raka var att döda flickvännen!

  Här får jag väl säga, och jag tycker trots min ateism precis som libanesen att det enda raka hade varit att döda eller åtminstone skada ilgärningsmannen på plats!

  Därför blir min fråga till polisen på plats ”har Ni ingen pistol?”

  Äh Stefan Löfven gör nu svenska folket en tjänst avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning!

 13. Vilken frustration jag känner av att se på här. Man kan konstatera att vissa inte ska vara poliser. Menar inte att ALLA poliserna här var mindre bra, men vissa har inte rätt tänk ! Om dem ska tramsa i terapi och bekosta oss mer efter denna rent utsagt pinsamma händelse så får jag fan hoppas karma visar sig . Vi behöver bra resurser, annars är det bara att gå hem och lägga sig.

 14. Sveriges egenutnämnda s.k. feministiska regering är en fullständig katastrof. Man tillsätter kvinnor på poster där det krävs manlig styrka p.g.a. någon absurd genusfilosofi. Det är inte bara poliser som inte kan utföra det jobb som krävs för att bevara ett tryggt samhälle. Det finns kvinnliga s.k. brandmän som får panik när det brinner och lägger benen på ryggen.

  Tack vare en fullkomligt vansinnig socialistisk regering är Sverige idag ett ständigt åtlöje i massmedier världen över. Avgå Löfven och ta idioten Dan Eliasson med dig.

 15. Vet att det finns tuffa kvinnor inom polisen, se bara på ”bikinipolisen”, Mikaela Kellner. Men hon har tydligen slutat p.g.a. bristande förtroende till polisledningen.
  Tydligen lyckades polisen gripa honom tillslut. Undrar hur många kvinnliga poliser det krävdes? What is the lucky number?

 16. Någonting måste ske om vi vill ha en förändring.
  Dags att stoppa invandringen med hänvisning till rikets säkerhet.
  Helst också genomföra repatriering med samma motivering.
  Alla som fortfarande förespråkar massinvandring från regioner där islam är någorlunda utbrett bör klassificeras som hot mot rikets säkerhet.
  Tänk på att över 90 % av alla asylsnyltare till Sverige inte kan/vill/behöver styrka sin identitet.
  De slappa asylreglerna gör Sverige extra attraktivt för jihadister att söka sig till, jämfört med andra länder.

  ”Toleransen” i den svenska ”demokratiska värdegrundens” namn är omöjlig att upprätthålla i längden eftersom hela systemet till slut riskerar att avskaffa sig självt när de aggressivare ockupanterna tar kommandot.
  Det var oundvikligt att det skulle bli så här, det vet vem som helst som haft ögon att se med de senaste decennierna.
  Sverige är en skam.

 17. Det är så j~a pinsamt!! Jag skäms.inte konstigt att polisen aldrig griper någon som vandaliserar.3 poliser och en vakt får stryk av en smal babbe?!?! Det är så uselt.sen kan polisen sluta upp med att bära vapen i tjänsten.de kunde med lätthet satt 14 skott i benen på honom.men inte!!

 18. Rent ut sagt, vilken j-a ynkedom, hade dom glömt sina pistoler hemma? Ett par skott i benen på den dysfunktionelle idioten, så hade han säker fattat vad de menade. Om inte, hade det väl fått bli ett par skott till men då på ett mera lämpligt ställe.

 19. Följ Rikspolischefens direktiv för de farliga zonerna i norra Stockholm. Stanna i bilen på avstånd, observera och kör till stationen och skriv en rapport.

 20. Detta visar EXAKT varför jag HATAR svensk polis!.
  Ni klarar fan inte av någonting alls längre.

 21. De har ännu inte hunnit dela ut armbanden från Dan Eliasson – ”tafsa inte!”.
  Det lär nog inte hjälpa mot unga män som bara pratar arabiska!!!

  1. Detta är bara början, snart är våren här, lär hända en del i omgivningarna med dessa psykopater som betraktar icke-muslimer som individer de har rätt att mörda och våldta!
   Dessa poliser måste betraktas som ett stort skämt, hoppas filmen sprids internationellt så hela världen får se hur illa det är ställt i Sverige. EN TRAGEDI FÖR VÅRT FOLK!

 22. Stackars poliskvinnor
  Det är väl troligt att det är samma visa när polisen ska stävja brott och upplopp i förorterna. Dialog och korv i alla ära men ibland behövs det någon som törs säga emot.

 23. Någon som kan måste spara denna video innan den stoppas från visning på Youtube

  1. Hej!
   Det går bra att ladda ner filen med
   http://keepvid.com/
   Gå in på youtube sidan som filmen visas och kopiera url adressen för att sedan kopiera in den till keepvid. Lycka till!

 24. Lövens raketforskare, var de inte dessa som hade en sån enormt stor kompetens och skulle rädda Sverige! Synd som tusan att poliserna inte bara sköt honom helt enkelt.

  1. Nej,den där dåren hade inte drabbats av kompetensregnet,snarare av Purple rain. Men att inte fem poliser kan skjuta ihjäl fanskapet så vi skattebetalare inte behöver försörja han i framtiden.Jag tror inte han får nåt ingenjörsjobb.

 25. En elpistol med hullingar hade lagt honom på marken omedelbart. Det får dock inte svenska poliser för skönhetsrådet..

 26. Ha ha, trodde först att det var en Charlie Chaplin film. Höll på att skratta ihjäl mig tills jag kom på att det är dagens verklighet i detta dårarnas paradis.

  1. Ja eller varför inte hyra in Rodrigo Duterte för att rensa upp i detta träsket till skitland.

 27. Nu måste de tre också gå i terapi för de blev väl traumatiserade vilket resulterar i sjukskrivning, ett halvår var.
  Varför kan ingen inse att vissa yrken inte är passande för det svaga könet?
  Naturligtvis är de samma virrhjärnor som propagerar för ökad invandring.
  Av 21000 poliser har vi väl bara 12500 som kan gripa en stenkastare, inte undra på att polisens rapporter så ofta innehåller-ingen gripen.
  Inte ens här fungerar Absurdistan!

 28. Snälla, klaga inte på våra hjältar, poliserna!
  Vi behöver dem. De offrar sig för oss.

  Men vem kan förvänta sig att tre obeväpnade kvinnor
  ska kunna ta hand om en vältränad, hjärntvättad IS-soldat?
  Enda möjligheten att hantera dessa soldater är att bekämpa
  dem på lika villkor, d.v.s. med militär!

  Det här visar bara en del av den invasion av vårt fosterland som pågår.
  Tänk på att 53 bostadsområden redan är ockuperade av islam/ISIS!
  Där har inte polisen ens tillträde!
  Regeringen döljer detta med ett nytt uttryck; ”no-go zon”!
  Försök se och förstå vad som pågår!
  Vårt fosterland är på väg att gå under!

  Alla muslimer är muslimer.
  Alla muslimer är hjärntvättade!
  Alla muslimer ska lyda koranen.
  Alla muslimer ska bidra till att islam tar över världen.

  De importerade, välutbildade soldaterna kommer att
  agera när de får order.

  1. Kan du säga exakt var någonstans i videon som dessa värdelösa skräp poliser offrar sig för oss ….var?.

 29. Men det var väl bra! Det retar ju dessa kvinnohatare, att KVINNOR, står över dessa våldtäktdjur i makt. Som de dessutom inte kan ge sig på, om de vill slippa buren. Så det tycker jag bara var rätt och bra, för att visa kvinnors rätt och status i vårt svenska samhälle.

 30. Varför,varför, varför dom kommer Hit??Det är tacksamhet att vi tog emot dom.Var är#vistårinteut,svetsarns ”dom flyr för sina liv”,snart är det vi som flyr vem tar emot oss?När är det slut på Eländet? MVH Adolf

 31. För jämnställdhetens skull. Feministerna skriker högt om jämnställdhet mellan kvinnor och män. Enligt dem är det inte tillåtet att skydda kvinnliga anställda i utövningen av ett farligt yrke. Har inte hört om batikhäxor som är poliser ….. kanske de kan ta sig uppdraget.

 32. Inte speciellt bra reklam för polisen och Dan Eliaddon – denna film kommer att bli viral…..Och kommenteras i utändska media…..

Kommentera

%d bloggare gillar detta: