Islam är en fascistisk dödskult

Fascismen beskrivs ofta som en massrörelse med elitstyre och meningen är att individen är underställd statens behov. Fascismen vill vidare ofta skapa en stark nationell identitet. Fascismen föredrar en reglerad, klassöverskridande ekonomi.

 • Fascismen hyser en positiv syn på våld som medel att uppnå målet.
 • Den fascistiska kulturen syftar vidare till upphöjande av ungdomen, nationell rening och återfödelse lett av ett auktoritärt, karismatiskt och ofta personligt ledarskap.
 • Fascismen motsätter sig alla särintressen till förmån för hela samhället som en helhet och tillåter därför inte fackföreningar, strejker, lockouter osv. Eftersom den fascistiska staten förväntas representera alla och såväl gångna som framtida generationer.
 • Folkets intressen ska istället tillvaratas genom en auktoritär republik.

Kan ni tänka er en bättre beskrivning på islam än fascism?

Nåväl, det finns folk som påstår att det är skillnad på islam och islamism bara för att alla muslimer inte är onda. Det är som att påstå att nazism kan vara bra bara för att alla tyskar inte var nazister.

Det skulle gå att göra skillnad på islam och islamism om Muhammed hade varit en fredsälskande man och inte en krigsherre, massmördare, våldtäktsman och slavhandlare.

Det skulle gå att göra skillnad på islam och islamism om det hade stått ”älska din fiende” eller ”den som är utan synd kastar första stenen” i koranen men det gör det inte.

Varför talas det om att muslimska terrorgrupper som Boko Haram, al Shabab, al Qaida, Isis, Abu Nidal, Al-Aqsa-martyrerna, Hamas, Nusrafronten och andra mördargäng inte har något med islam att göra när de bara gör som Muhammed sade och som det står i koranen

I koranen finns 206 kända avsnitt som glorifierar krig och våld. I koranen som är guds oföränderliga ord finns det 25 direkta order om döda fienden och hugga huvudet av dem.

Så kom inte och påstå att de muslimska kriminella terroristerna missbrukar islam. Guds krigare, jihadisterna, misstolkar ingenting, de gör bara det som Muhammed och koranen säger åt dem att göra…

22 thoughts on “Islam är en fascistisk dödskult

 1. Notera att det är skillnad på ’islam’ och ’islamism’. Dvs allt över ’normalt’ troende och fanatisk sk övertygelse är skadligt för alla samhällen. Lika som facism och kommunism – samma nämnare : ’-ism’… De flesta anhängare och utövare av dessa olika ’-ismer’ har oftast obefintlig utbildning och låter sig huvudlöst styras av en liten klunga av penningahungrande idioter.

  • – Okej, mariaanser? Vänligen ge oss din förklaring till varför det är skillnad på islam och islamism??
   Men glöm inte att jag går i omedelbar opposition till det försök till svar du kommer att ge!
   OM!!! …du svarar!

   OBSERVERA! För ditt betänkande, ATT allt islam underordnat styrs diktatoriskt UNDER lästa texter ur koranen, haditherna och lokalt tillämpad sharia!

   Nå, vad har du nu att anföra till förklaring Maria…?

 2. Fascism och nazism är bättre än islam….Om man ska gradera ondskan så är islam värst….De har det gemensamt att de är för DIKTATUR och mot DEMOKRATI och MÄNSKLIGA RÄTTIGHETER,
  Den värsta diktaturen är islam, din lokala imam blir din närmsta chef med rätt att halshugga dig i Allahs och Muhammeds namn.

 3. Nu var du full igen ETP. Så som du beskriver facismen så passar den mer din blogg och skribenter . Sitt en dag och bläddra bland kommentarerna så kommer du märka det.

  • Islam är en diktatur, det finns inget islam land som har demokrati därför det går inte ihop med islam. Alla islam länder är diktaturer.
   Diktatur och fascism är likvärdig, därför är det inte fel att påstå Islam är fascistisk.

Kommentera