Mamman till misstänkte 15-åringen: ”Han är isolerad 23–24 timmar per dygn”

BROTTSLIGHET. 15-åringen som sedan den 8 februari sitter häktad för mordförsöket på vaktmästaren vid Pildammarna ska ha placerats på säkerhetsavdelningen bland vuxna. Han är rädd för de äldre, har inga aktiviteter, hålls isolerad och kommer inte ut i solljus, berättar mamman. Nu anmäler hon situationen till JO, justitieombudsmannen.

I en JO-anmälan skriver mamman att han lever isolerad i sin cell 23–24 timmar per dygn, inte har några aktiviteter och varken har fått frisk luft eller solljus under två veckor. Det har lett till att han har blivit trött, håglös och uppgiven.
Dessutom är han rädd. Rädd för de vuxna som är placerade i cellerna runt omkring honom. ”Att man väljer att placera ett 15-årigt barn på en säkerhetsavdelning bredvid vuxna individer med svår psykisk problematik är skrämmande och gör barnet väldigt otryggt”, skriver mamman.

– Vi behandlar inte ens djur så här. Jag tycker inte att det är ok. Det är skrämmande att det går, säger hon till Sydsvenskan.

Mamman berättar att bristen på aktivitet beror på att grabben inte vaknar i tid på morgonen. Hon menar att kriminalvården måste hjälpa och stötta en deprimerad tonåring i större utsträckning. Hon efterlyser skolgång och förstår inte varför det tog över två och en halv vecka för hennes son att få sina glasögon.

– Och man kan väl hitta andra vägar. Man kan inte ha samma behandling och rutiner med en 15-åring som med en 40-åring? Man borde ha lite barnperspektiv – även om det är kriminalvård.

OBSERVERA att 15-åringen inte är muslim och mamman är etnisk svensk.

-Pettersson undrar om det inte är mamman som ska spärras in? Mamman var inte så noga med skolgången när hon lät 15-åringen springa ute och skjuta vaktmästare klockan två en vardagsnatt. 15-åringen är mångkriminell, vem har uppfostrat honom?

Nåväl, det hemskaste med denna snyftartikel om gärningsmannen är att det inte står ett ord om offret och hans familj. Mamman till 15-åringen tycker däremot kriminalvården inte fungerar och hoppas att hennes JO-anmälan leder till en förändring. Hon pratar om mänskliga rättigheter och barnkonventionen.
– Jag vill att rutinerna ses över. När man ger kritik så är det väl det man vill, jobbar man med människor så måste man följa lagar och förordningar.
– Vi vet också att vår son är oskyldig och jag är säker på att det håller på att nystas upp. Vad ska de då göra, ge 100.000 kronor i skadestånd? säger mamman.

Inte ett ord av omtanke från 15-åringens mor till vaktmästaren och hans familj från pojken mor. Inte en fråga från Sydsvenskan om det samma. Det är hatmedia i ett nötskal.

TIDIGARE 2016-02-24. Vaktmästaren i Malmö inte längre livshotande skadad, men…

BROTTSLIGHET. Tillståndet för den vaktmästare som sköts i Malmö för drygt två veckor sedan har stabiliserats, skriver Sydsvenskan. Mannen har vårdats på sjukhus i 16 dagar och Skånes universitetssjukhus beskriver nu läget som ”allvarligt men stabilt”. Den var den 8:e februari som vaktmästaren sköts när han skulle salta gångbanor nära Pildammsparken i Malmö.

Vaktmästaren är mycket allvarligt skadad.

Den 15-årige pojke som misstänks för mordförsök har i dag omhäktats på sannolika skäl av Malmö tingsrätt.
Pojken nekar till inblandning.

-Pettersson säger att 15-åringen är en…nej förresten, men har ni läst om När greve Antonius kom till Sverige, det är drygt 500 år sedan men fortfarande samma.

TIDIGARE 2017-02-09. Vaktmästaren sköts bakifrån med flera skott

INVANDRARVÅLD. Den svenske vaktmästare som sköts vid Pildammsparken när han var ute och halkbekämpade natten mot onsdag blev skjuten med fem skott bakifrån, varav minst ett träffade i huvudet, som vi skrev om igår – Etnisk svensk arbetare skjuten av kriminell babbe i Malmö

– En kula träffade i foten, en i ett ben, två träffade honom i ryggen. En kula träffade honom i huvudet.  

Vaktmästaren vårdas på sjukhus och svävar mellan liv och död.

Kammaråklagare Åsa Kristensson har anhållit 15-åring på den starkare graden, sannolika skäl, som misstänkt för mordförsök.

15-åringen har förhörts tillsammans med sin försvarsadvokat Sophie Palmgren Paulsson. På grund av den misstänktes låga ålder ska också en tjänsteman från socialförvaltningen närvara under förhören.

-Pettersson har ännu inte hört något om manifestationer mot våld och rasism. Men det är väl inte så noga när hederliga arbetande svenne-bananer skjuts…

Däremot när babbar skjuter babbar är det ett jävla liv och Svenne högerextremist för skulden.

15-åringen är känd kriminell. För att få slut på våldet måste det sluta dalta. Lås in eller flytta långt bort, väldigt långt…

85 thoughts on “Mamman till misstänkte 15-åringen: ”Han är isolerad 23–24 timmar per dygn”

 1. Kan nog vara jobbigt att vara en idiot på kåken, vill man inte vara där kan man sköta sig och vara en bra medborgare.

 2. Socialismens kärnväljare brukar överfalla och bruka våld mot tjänstefolket som passar upp på dem och gör fint utanför deras bostäder. Om fastighetsskötaren hade försvarat sig hade han fått 3 års fängelse och betala 65 000kr till våldsmannen enl. Orättsväsendets praxis, t.ex. svea HovR B 7240-10. Även Advokat Tino Götze s fastighetsskötare blev knivmördad. Det billiga att bo i Sverige med förbud mot marknadshyror enl JB kap 12, blir ändå dyrt, när dina barn pratar som blattar och sjunger I smoke weed everyday. Intressant att negrerna mördar kvinnor, t.ex. HVB-mölndal, IKEA Västerås, Dou Dou mördade 2 st, osv. svenskar behöver en god man, t.ex. donald Trump, inte Storklas och lillklas (ygeman och morgan)

 3. Hur kan man skjuta en stackars obeväpnad fastighetsskötare? Det måste varit med uppsåt att döda och bara för skojs skull. Pojkens föräldrar har misslyckats fullständigt med uppfostran.

  Vi måste införa föräldraansvar!

  Om ett icke myndigt barn begår kriminell handling får föräldrarna delansvar och straff.

  Lås in mamman på livstid och utvisa henne och resten av familjen sedan.

  Vi måste bli mycket tuffare med lagstiftning och straff!

 4. 15-åringen skall vara tacksam för att han lever. Hade han gjort motsvarande illdåd i Frankrike, hade han fått sitt straff omgående via polisens automatvapen.

  • Det är ju dårar, våldtäktsmän, misshandlare etc som får vårdnad i dagens Sverige!!!

 5. Ja mamman lika mycket skyldig som grabben,att låta en tonåring springa ute med vapen var var hon då och beklaga sig.Hon skulle vända sig till den som blev skuten be om ursäkt.En helt vanlig arbetare ,när vaknar svenskarna,det här är absurd inte ens F Kafka kunde hitta på nånting liknande.Upp till kamp MVH Adolf N

 6. Det spelar ingen roll hur rädd han är för vuxna, han försökte mörda en, det finns inget att tjafsa om. Familjen och gärningsmannen bör utvisas förstås. Innan barnen är 18 har föräldrarna juridiskt ansvar för sina barn. Att det bara blev mordförsök är tursamt för offret och hans anhöriga.
  ”I det juridiska ansvaret ingår även för vårdnadshavare att ha barnet under uppsikt i syfte att hindra att barnet orsakar skada för någon annan. Detta juridiska ansvar i form av vårdnaden föreligger enligt 6 kap. 2 § 1 st. föräldrabalken tills det att barnet fyller arton år eller dessförinnan ingår äktenskap. Någon juridiskt ansvar efter det att barnet har fyllt arton år föreligger således inte”.
  Här hittar man 6:e kap 2 § 1 st. https://lagen.nu/1949:381#K6
  Det gäller det alla.

 7. Mamman är lika skyldig hon bör sitta på häkyed, I Tyskland finns en lag som heter Unterlassung der Aufsichtspflicht ”Underlåtenhet av tillsynsplikt”
  Därmed kan föräldrar dömas för sattyg deras ungar ställer till med

  • Detta tyska föredöme, med en ansvarslag Föräldrars Skyldighet Barn Under 18 ÅR, FSBU18, måste omedelbar införas i Sverige.
   Allt annat är grav underlåtenhet av ALLA riksdagsmän. Skriv er motition genast!

 8. ”15 år”!
  Hur gammal är soldaten i verkligheten?

  Han följer ju helt direktiven för en soldat för islam, enligt koranen:
  = att skada, döda och skapa skräck hos alla otrogna.

  De är utplacerade, jämnt fördelade över hela Sverige.
  De har haft en ”fruktansvärd flykt” genom så farliga länder som
  Italien, Österrike, Schweiz, Tyskland och Danmark, troligen –
  – och slutligen, med livet i behåll, nått Sverige.

  Men flyktvägen är ju dagligen uppdatetad i deras iPhone7S och
  går att läsa och följa på http://www.w2eu.com.
  Jag rekommenderar att du går in och läser deras direktiv. De finns
  där på fyra språk. Troligen finns uppgiften där också när och var de ska
  ”förlora” sina pass.

  Vi är utsatta för den totala bluffen!
  Vi är utsatta för en planlagd invasion av Sverige.
  Vi är utsatta för en regering som ”blundar” för detta.
  Vi är utsatta för en regering som är allierad med islam – eller:
  Vi är utsatta för en regering som redan är ockuperad av islam!

  Vi kan försvara oss men:
  Det räcker inte att vi (höns i hönsgården) bara kacklar!
  Det räcker inte att vi bara konstaterar att ”räven är här”,
  Det räcker inte att vi ”förstår att vi är trygga”! (enligt regeringen)

  NÄR RÄVEN ÄR INNE I HÖNSGÅRDEN ÄTER HAN UPP HÖNSEN!

  Vi måste kalla fram tuppen (Jimmi heter han) och få direktiv!
  ”YES WE CAN” — sade Obama!
  Vi kan göra Sverige svenskt igen! — Och vi MÅSTE!

  • Killen är medlem av pingstförsamlingen som mig veterligen inte har med islam att göra och han är född i Sverige, samt mamman är etnisk svensk, pappans nationalitet låter jag vara osagt men han har funnits i landet sen han var liten.
   Jag tyckte bara att det här började urarta lite grand.

   Det verkar som om vi i nuläget vet för lite om hur bevisläget mot pojken, som faktiskt i verkligheten är femton år, är. Polisen har mig veterligen inte avslöjat något. Jag undrar om han inte kvarhålls så länge som det är möjligt för att han ska avslöja vem som är den riktiga mördaren.

   • Ni som röstade ner, klarar väl av att skriva och berätta om varförför ni röstade ner mitt inlägg, som inte blir mindre sant för det.
    Mitt råd är att man ska inte dra alltför förhastade slutsatser innan man vet någonting. Ett bra sätt för att undvika att göra bort sig.

   • Fega skitar som inte kan motivera nedröstningen med text, eller är ni för dumma ihuvudet för att läsa hela inlägget.

   • En sån här tråd med alla barnsliga kommentarer sänker kvaliteten på Petterssons blogg.
    Kommentarerna är nere på samma nivå som på Twitter eller innan Fria Tider tog bort sina.

  • Att alltid spela ut kortet islam är både oproffsigt men även okunnighet. Har inget med islam att göra. Att skriva utländsk person är mer lämpligt. Såsom inom kristendom men även islam och övriga religioner (om man nu läst religionskunskap) så står det inget om att man ska ta ngn annan medmänniskas liv. Tvärtom, religion går ut på att rena sig själv och sin själ. Så snälla, uttryck er rätt! Blanda inte in någons tro/religion i detta.
   Människolivet värderas högt av Gud oavsett religion.
   Man kan inte döma någon religion genom att endast se på dem som hävdar, att de följer den. Det skulle vara allt för lätt att peka finger åt de många muslimer som har gjort sig skyldiga till våld mot kristna, judar och andra under århundradena och dra slutsatsen, att islam predikar våld, eller att peka finger åt de många kristna som har gjort sig skyldiga till våld mot muslimer, judar och andra och dra slutsatsen, att kristendomen predikar våld. Detta skulle emellertid vara helt felaktigt. Alla som gör anspråk på att handla i religionens namn är inte sanna anhängare av dess läror!!!
   Tack för mig! Önskar alla kärlek och fred på vår jord.

 9. Vad har den mamman och hennes klan för ”värdegrund”?Ja justdet!
  De kommer hit till världens bästa och förmånligaste brottsparadis Sverige,de fostrar redan sina barn som små oftast via moskeer att radikaliseras och att hata kuffarer ,västs demokrati och yttrandefrihet ,kvinnors och mäns lika rättigheter,medans de använder densamma att uppnå sina islamistiska mål om ett världsherrvälde och dessutom låter kuffarna betala för det.Genom att radikalisera och fostra sina söner till brottslingar i så unga år så slipper dem oftast straff eller några timmars samhällstjänst för grova våldsbrott.Pettersson har ju lagt ut videos från de ”fredliga och humana” där islamska 2-3 åriga barn av sina fäder lär sig att mörda kuffar genom att träna på sina nallar och dockor genom att hugga huvudet och skära halsen av dem.Detta är så barbariskt så man saknar ord för den ondska som dessa små barn utsätts för av sina föräldrar och deras klankultur,barnen lärs upp att bli totalt känslokalla mördarrobotar.Detta importerar sjukklöverjuntan som själva är grovt kriminella då de dagligen bryter mot många av Svea rikes lagar till förmån för sitt elitistiska och landsomstörtande projekt,den politiska totalitära massinvandringsideologin som av dess politiska aktörer bestämts skall stå över alla rikets lagar och grundlagar.

  • Ja men du ser Zusie,, sådana som Mia tycker
   det är helt okej att dessa medeltids uppfostrade
   ska få bete sig som dom behagar, om det sen
   blir någras skjutna eller våldtagna misshandlade
   på vägen mot Islam så är det inget att bry sig om?

   Enligt Mia, hon tror säkert även att det går att
   Avradikalisera idioterna som slagits för IS?

   • Knappast medeltids uppfostrad eftersom mamman är helsvensk men något har tydligen gått fel ändå.

    Hur du kom in på IS vet jag inte men jag har flera gånger skrivit min uppfattning om dem och tycker inte ens att de som lämnat Sverige för att åka och ansluta sig dem ska få komma tillbaka

   • Jo men Mia , du försvarar ju allt som denna
    tok regering hittar på. Är där inte en pappa
    också med i bilden,? Och jag tror att han har
    Mellanöstern som föregångsland, och med
    tanke på vad kvinnor har att säga till om där
    så tror jag att det har mindre betydelse hur
    denna kvinna (inte) uppfostrar sin son, som
    för övrigt rör sig bland dessa gäng av M.Ö
    gangstrar.

    Du ser till bärsärkarnas rättigheter, men
    offren verkar du inte ha någon empati
    för, men är man Sosse så är man.

  • Tidigare bytte folket regering, numera byter regeringen folket, detta har varit känt sedan länge, oroande om man nyss insett detta, men ändrar inget i sak.

   Inget att oroa sig över, problemet för invällarna, är att deras största egenskap är att de är lurade och att de är arga. Sverige har en lång tradition av att hantera lede FI sitter i folksjälen.

   Sen tusentals år sedan har vi mejat ner arga ock lurade som försökt ta vårt land.

   Arg ock lurad kommer inte vara en fördel när saken skall avklaras.

   Dom har ingen moralisk grund att stå på, invasion kräver 6 anfaller mot en försvarare, om lede fi är jämbördig, jag skulle säga 15 till 1 i detta fall.

   Analfabeter som inte vet vid vilken temperatur vatten kokar, kan ta sig i brasan.

 10. De långa häktningstiderna i Sverige har under många år fått kritik från EU och många tar sina liv i häktena. Ett häkte kan aldrig vara rätt plats för en 15-åring.
  Vad mamman gjort för fel under hans uppväxt har inte med saken att göra.

  • Samma gamla Mia, hon skiter fullständigt i offren
   för den förda politiken, det är den långa
   häktningstiden för denne lille kriminelle parvel,
   som gärna kan ruttna där han sitter som springer
   ute klockan 4-5 på natten beväpnad med skjutvapen,
   och sen har hon mage att tycka att fanskapets uppfostran
   inte har med saken att göra?? Ja herre Jesus!

   • Jag har för vana att kommentera det som artikeln handlar om och i det här fallet var det häkten.Och jag tycker fortfarande att det är ett olämpligt ställe att placera denna kille på och även andra 15-åringar.
    Du läser ofta fel för att det antagligen går för fort, men jag skrev inte att mammans (föräldrarnas) uppfostran inte har med saken att göra, tvärtom.

   • Ja och i artikeln handlade det inte bara om
    HÄKTNINGSTIDEN utan även om hans otroligt fega
    beteende att skjuta en människa bakifrån, alltså
    en ren avrättning, och hur fan man kan sitta och
    älta om hans rättigheter och inte lotsas om hur
    han betett sig övergår mitt förstånd, hoppas att
    det finns medfångar som ser till att han mår
    ännu sämre än han gör.
    Och för övrigt försvara du i stort sett allt som andra
    förfasar sig över.

   • Jag ältar inte, jag bara fortsätter att besvara dina ogrundade anklagelser mot mig.
    Och varför man inte får ha en åsikt om häktning förstår jag inte när EU dessutom klagat på detta vid ett flertal tillfällen och den ena efter den andra tar livet av sig i dessa häkten.

    Att det är fel ställe för denna och andra 15-åringar vidhåller jag.

    Det har inte ett dugg att göra med att förminska brottet som du tycks tro. Jag har nog en läggning som gör att jag känner mer för offret än vad du gör.

    (Det heter inte lotsas, det heter låtsas).

   • Ja när man inte känner ett dugg empati för offren
    för galningar, så kan man väl alltid märka ord.

    Du har samma inställning till dom stackars kriminella
    som skämtet som kallas rikspolischef har, det är mest
    synd om brottslingarna.

   • Ej heller har denna moraliskt dysfunktionella och underbegåvade individ vett att hålla sina lortiga klåfingrar borta från kommentarsfältet, trots den massiva opposition vederbörande troll möter. Ett slags martialisk masochism utmärker samtliga inlägg.
    Andreas.

   • Trots alla dina ”fina” ord du kör med så lyckas du aldrig komma med ett motargument till mina åsikter. Det är alltid bara rena personangrepp du har att komma med och som du dessutom inte törs vända dig direkt till mig med.

    Antagligen för att du saknar vanligt folkvett.

   • Om du menar just denna kille så bör samhället fånga upp sådana här killar i god tid innan det händer tragedier.
    Ju tidigare ju bättre.

   • Mia/ Sluta och skyll allt på samhället. Som individ har man ett eget ansvar och framför allt har föräldrarna huvudansvaret. Det är inte samhällets fel. Man kan alltid välja att sköta sig och ta ansvar för sitt liv. Med din syn på livet, skit i allt och skyll allt på samhället, så kommer det bli anarki och samhället kommer att upplösas. Livet bygger på ett samhällskontrakt där man tar ansvar och sköter sig.

   • Mats
    Visst i det civiliserade samhället men det finns alternativ för de ansvarslösa ……..tredje världen !
    Av någon anledning så är de inte kapabla att skapa bra samhällen, kanske Mia kan hjälpa dem .
    Innan de fullständigt sänker våra med sin ockupation !

   • Mats
    Att samhället ska jobba förebyggande har inget att göra med att man ”skyller” på någon.
    Särskilt gäller det när sociala myndigheter får reda på att unga människor är på fel väg.
    Om en förälder inte klarar en barns uppväxt pga av eget missbruk,sociala eller psykiska problem eller något annat så är det samhällets sak att rycka in istället för föräldrarna.

    Alla barn har inte turen att födas av lämpliga föräldrar.

   • Mia
    En mycket bra lösning är att varje barn som föds ska kosta föräldrarna stora summor, då slipper oönskade barn att komma till världen, då den här världens folk endast tänker på pengar .
    Finns INGA ursäkter idag då ALLA möjligheter att skydda sig står till buds !

   • Mia/ Du beskyller andra härinne att inte läsa fullt ut vad du skriver. Nu är det samma sak med dig. Du läser ju inte vad jag skriver fullt ut. Samhället bygger på att du som individ tar ansvar för ditt liv. Ung som gammal. Det går inte att skylla på en trasig uppväxt. Man har lik förbaskat ett eget ansvar. Alla har vi ibland mått dåligt, men vi tar inte fram en kniv eller bränner bilar för det. Vi kämpar på. Är man 15 år så kan man begära ett eget ansvar av killen i fråga.

  • Hemma hos dig med lite suga tutteterapi är väl en lämplig plats för denna kriminella parasit.

   • Jag kan ha fel men det verkar som killen har flera syskon och problem har funnits i åratal. Normalt i den klanen verkar vara att fadern sitter inne. Och du har rätt Mia fadern är inte muslim eller mena utan zigenare. Hur samhället ska kunna hjälpa dessa killar eller familjer eller klaner förstår inte jag? De vill sköta sig själva utan annan inblandning än pengar i form av bidrag. Det tillhör deras kultur.

  • Mia, sä länge han är häktad kan han inte ställa till med mera sattyg.
   Vi få vara glad för det lilla

  • Jag tycker, önskar och hoppas att aset, asets as till mamma, du och alla era gelikar gruppvåldtäktsmördas av HIV-bestar å det snaraste.

   • Ber om ursäkt det var tydligen ngn ovan. Som även skrev att familjen var pingstvänner. Pingstvännerna verkar mycket engagerade i vissa folkgrupper. Tvivlar på att det är ömsesidigt. Samhället ropas det på titt och tätt. Samhället det är vi, vi arbetande skattebetalare håller det samman. Samhället har raserats och snart kommer vidden av det som skett bli klar för gemene man.

 11. En av Ruinfelts påläggskalvar som ska rädda pensionerna !!! Spärra in mamman oxå !! Eller helst kastas ur landet !!

 12. Här ser vi exakt vilka värderingar har föräldrar till kriminella ungdomar. Och vem pratar om integrationen? Vänstervridna politiker som välkomnar invandring från sjuka, muslimska länder. Integrationen är omöjligt!
  Att deportera kriminella banditer och deras föräldrar vore det bästa för Sverige.

 13. Varmt välkommen till den humanitära stormakten! Magdalena Andersson skröt i tv apropå höjningen av pensionen med 200 kr i månaden. Reportern: Hur har ni kunnat finansiera det här? Magda: Genom en mycket skärpt kontroll av finanserna.

  Jag har gjort en egen analys. Eftersom migrationsflödet är något dämpat, något, det är fortfarande högt, så fanns det utrymme i Kalle Anka-budgeten. Statsskulden verkar kanske i ett parallellt universum men frågan är snarare; går vi plus eller minus? Hur mycket minus har de kalkylerat med? Oavsett, det dök upp en möjlighet för lite valfläsk i deras prekära situation.

  De evighetslånga tiderna i häktena har vi fått kritik från EU-håll länge, det är inget nytt. Särskilt unga gärningsmän verkar vara extremt svårt; var placerar man en 15-åring som iskallt skjuter en annan människa med fem skott bakifrån? Punktmarkering kostar pengar, pengar som saknas och då blir det så här. Golare får inga polare, visst, men vad har mamman pysslat med de senaste fem åren när hon på fullaste allvar hävdar att sonen är oskyldig?

  Att hon tjatar om skolgång är i det närmaste patetiskt; CSN-bidraget skulle dragits in efter en månad på gymnasiet. Nu sitter han isolerad med all tid i världen för att plugga, lycka till med studierna! Börja med att skrivträna det svenska alfabetet med både gemener och versaler.

  • Sedan är det en lögn att alla pensionärer får den höjningen. Många får betydligt mindre och många inget alls. Och då pratar jag om fattig pensionärer. Men det ska vinklas och ljugas om allt i detta land.

   • Ja, håller med dig fullständigt. Vissa behöver ingen höjning medan andra behöver väsentligt mer men dem skiter man i.

  • Jag som pensionär blir så trött på att höra det här blajet om minskade skatten på pensionen. 200 kronor tjänar alltså en liten bråkdel, sedan handlar det om olika summor som mest vanliga är 90 kronor till 140 kronor, som t.ex jag kommer att tjäna på det nästa år, om snart ett år alltså!!!!

 14. Spärra in mamman oxå…förstår att ungjäveln lever helvete med sån mamma…spärra i dom deras hemland.

  Sverige har aldrig varit tryggare!
  Det är lite stök bara!
  Dessa utövare har det så jobbigt!
  Det blir bra på sikt!

  BARA SUPER-DÅRAR KAN SÄGA DETTA.

  Lider med vaktmästarns närmaste. <3

 15. Kvällsposten och Sydsvenskan är klara att rycka ut och komma till hans hjälp. Omstoppning på kvällen och en godnattsaga.

  • Och Extrabladet hånar Expressen och Aftonbladet för att man pixlar polisens bilder på sexförbrytare. Det du Mattsson! Du törs nog inte beordra hembesök från din aktionsgrupp i Köpenhamn.

 16. Helt rätt!!!!

  Snorungen till illgärningsman borde ha tänkt på konsekvenserna innan hen genomförde vansinnigheterna! Döda en annan människa!!!!

  Stefan Löfven avgå, utlysnyval och anordna Swexit omröstning!

 17. Mördare skall sitta inlåsta. Mördare skall inte se dagsljus. De skall helst behandlas som de har behandlat sitt offer.

 18. ”Kritisk granskning”, kritiska frågor till källan etc gäller inte när det är inflyttare som snyftar,

  Tänk om det vore tvärt-om…? Om en 15-årig epa-traktorförare med SD_märke på skinnjackan skjutit en nyanländ snöskottare…. oj oj oj, då hade attityden från Sydsvenskan varit HELT annorlunda. Hans mamma hade utsatts för våldsamt hembesök av Expressen med bild och allt. Expressen hade låtit trycka upp affischer av 15-åringen som klistrats upp på hans skola. Hans syskon hade kanske också utsatts för hämnd-våld, och stackars hans systrar, tänk sociala medier….

  En invandrare är i media alltid offer, de är alltid barn och de får aldrig utsättas för kritiska frågor i Sydsvenskan.

  • ”Sara H”
   En utopi!
   En SD:are skulle aldrig göra något så orimligt!
   En SD:are är förankrad i verkligheten.

   • Spelar ingen roll om har var SD:are eller inte eller hade SD-märke på jackan eller inte, de hade på alla sätt försökt koppla ihop honom med SD, alternativt hade påstått att han fallit offer för SD-retorik.

 19. Oj vad synd det är om honom snyft snyft. Hans offer bryr sig väl kärringen inte om bara hennes lille mördar son.

 20. Billigast och bäst för alla, bjud dem på en enkel biljett hem och STÄNG gränsen !!!!!!

Kommentera