Tre babbar häktade för morden i Hallonbergen

INVANDRARVÅLD. Tre personer som är misstänkta för morden José och Elizabeth Ruth Axelsson i Hallonbergen har nu häktats misstänkta på sannolika skäl. Alla tre männen förnekar brott. 

Polisen kom till platsen i samband med mordförsöket på en man och en kvinnan. De avled kort tid senare som en följd av sina skador.

De häktade “Sundbybergarna” är…

  • Fouad Saleh, född 1995
  • Mikael Chamoun, född 1996
  • Adam Boto, född 2000

Adams Facebook

TIDIGARE 2017-03-07. Fyra anhållna för dubbelmord i Hallonbergen

INVANDRARVÅLD. En man och en kvinna har dödats i ett våldsbrott i Hallonbergen norr om Stockholm. Polis på plats sköt för att “avbryta pågående brott”. Fyra män har gripits och anhållits. Larmet om händelsen kom in från allmänheten till polisen strax efter klockan nio på tisdagsförmiddagen. Två personer hittades med svåra skador.

– Den ena hittades inomhus och den andra utomhus, säger polisens presstalesperson Towe Hägg. Den person som hittades utomhus fördes till sjukhus med mycket allvarliga skador och avled senare. Även den som hittades inomhus dog av sina skador. Det rör sig om en man och en kvinna, bekräftar polisen. Stora avspärrningar har upprättats och tekniker undersöker platsen för att hitta spår.

Polisen avlossade ett skott i samband med händelsen. Lars Byström, polisens presstalesperson i Stockholm, vet inte om polisen fick skjuta för att gripa eller avbryta pågående dödligt våld. – Men ingen skadades av skottet, säger polisens presstalesperson Lars Byström.

Händelsen utreds av polisens avdelning för särskilda utredningar.

Till att börja med greps tre personer. Senare meddelade polisen att ytterligare en person gripits och att en person hämtats till förhör. De fyra gripna är nu anhållna av åklagare misstänkta för mord alternativt medhjälp till mord. Alla är män. Polisen vill inte säga om de söker fler misstänkta.

Om morden tidigare idag…enligt vissa källor kan morden ha samband med detta Babbe mördad i Sundbyberg

-Pettersson vet i varje fall att det är en vanlig dag i landet Babbelonien och den är inte slut ännu…

10 thoughts on “Tre babbar häktade för morden i Hallonbergen

  1. Det är inte Adam Boto på bilden det är en avliden amerikansk rapartist, lill snupe.

Kommentera