Stäng

Skottlossning i Stockholm – två döda

INVANDRARVÅLD. Klockan är 10:45 på tisdag förmiddag och det är bra drag i vårt trygga och säkra land. I Hallonbergen, Stockholm har polisen avlossade skott för att avbryta ett våldsbrott. En person är död och en var mycket allvarligt skadad och avled på sjukhus vid 11-tiden.

Polisen skriver på sin hemsida att man avlossade skott i samband med ett våldsbrott på en adress i Hallonbergen vid nio-tiden på tisdagen.

– Vi är på plats i Hallonbergen. För att avbryta ett pågående brott har polisen avlossat skott, säger Towe Hägg, presstalesperson vid Stockholmspolisen, till Ekot.

I ett inledande skede sades att två personer hade hittats allvarligt skadade, en inomhus och en utomhus. Senare konstaterades att en person dött, den andre dog senare.

– Den som anträffades inomhus är avliden. Den person som anträffades utomhus är mycket allvarligt skadad och förd till sjukhus, där han avled, säger Towe Hägg.

Fyra personer har gripits misstänkta för mord och mordförsök. Det är oklart om någon skadats av polisens skottlossning.

-Pettersson hör Henrik Schyffert ”Var inte rädda” och Magnus Betnér ”Sverige har aldrig varit tryggare, Jerzy surra om ”våldsbrotten minskar” och inrikesminister Ygeman säger att vi måste arbeta mer med förebyggande åtgärder…

Det är illa mina vänner. Babbarna vet inte att man inte får döda andra människor, vi måste arbeta med förebyggande åtgärder…

35 reaktioner på “Skottlossning i Stockholm – två döda

 1. Enligt våra stora ledare så har det dödliga våldet minskat ja rent av upphört. Så vad vi läst här ovan är nog en engångsföreteelse och inget att fästa något större avseende vid.
  För övrigt går det ju bra för Sverige vi satsar på inte grationen, lånar pengar som aldrig förr och höjer lönen för våra riksdagsledamöter, vilka för övrigt är ungefär 200 för många.

 2. Ricke, Pettersson har raderat, skärp dig. Läs bloggens kommentarsregler och sluta skriv som om du är uppfödd bland vildar…

  1. Skojar litet med ord…-jag har gett upp, tilliten till 87:an är NOLL %!!!

  1. 25% är dumma i huvudet och kommer alltid att rösta på SOCIALDEMOKRATERNA….-men vi får se om idioterna vaknat till 2018!!!

 3. En misstänkt i samband med detta i Hallonbergen.

  Polisen som avlossade ett varningsskott….

 4. Det senaste utomeuropeiska ansvarsbefriande mord knivvåldet i Hallonbergen, enligt dom Svea Hov”rätt”, B622-16:
  Enligt obduktionsprotokoll från Rättsmedicinalverket den 8 april 2016, företedde den döda kroppen efter M. Bah bl.a.
   ett 5,5 cm långt skarpkantat sår på den vänstra sidan av bröstkorgen med tillhörande ca 10 cm lång skadekanal genom det femte revbenet, den vänstra lungans överlob, hjärtsäcken och hjärtats vänstra kammares framvägg
   ett 4,5 cm långt skarpkantat sår på baksidan av den vänstra skuldran med en ca 9,5 cm lång skadekanal som löpte nästan rakt nedåt, något snett inåt
   ett 1,85 cm långt skarpkantat sår på vänstra lårets framsida med en ca 5,5 cm lång skadekanal rakt in i lårmuskeln
   en 2,5 cm lång tvärställd skärskada på böjsidan av vänstra långfingrets inre segment med utseende som vid en avvärjningsskada.

 5. Ingen risk för polisen, I socialismens SHOWROOM Halalbergen får man döda med vapen, enl. svea HovR B5667-16, då blev en Sierra Leone neger (hette Bah som n-kultur ministern) som suttit åtta år för 2kg kokainhantering i Sumpan, knivdödad med 3 hugg av en Colombiansk medborgare vars avlivande av afrikanen helt godkändes utan någonsomhelst påföljd. Jfr Bah blev tidigare skållad av en turk i fängelset med 2 l kokande vatten. Trots 4000 mord de senaste 40 åren har aldrig en svensk godkänts använda vapen och dödligt våld i nödvärn, men polisen dödar väl i genomsnitt flera varje år, och flera svenskar mördas i fängelse varje år, och den värsta massmördaren Sverige haft var polis enligt murderpedia.org, och 2an var militär: M Flink. Dvs svenska myndigheter och utomeuropeiska aliens är farligast för svenska medborgare vars liv är 0 värt jämfört med asyl”rätten” och det totalitära internationalsocialistiska experimentet. Helt enligt historien, sovjet mördade massor av sina egna.

  Jfr om svensk ska få välja att bo i område i Sthlm som inte liknar anarki Mogadishu, då måste man köa >25 år i Stockholms stads bostadsförnedring eller köpa hus för 15 miljoner på Älgö för att slippa bo med överfallsvåldtäkts vetenskapsmännen.

  1. Med ledning av den karta med no-nogo-zoner som finns över Sverige kan man ana sig till var utmaningarna ännu inte nått stormstyrka?

 6. Jag funderar på om de som hela tiden hävdar att Sverige är ”tryggt”, ”allas lika värde”, ”det finns inga raser”, ”det kunde lika gärna varit svenskar/vita arier (då finns svenskar helt plötsligt) som gruppvåldtog och halalslaktade flickebarnet och skrek allah akhbar samtidigt” etc är lika sinnessjuka (eller värre) än t.ex en kannibal som annonserar efter offer som han vill äta upp? Kannibalen bejakar ju sitt vansinniga människoätande precis som dessa bejakar vansinniga fantasier / vanföreställningar som ovan beskrivna. Nåja, helt rubbat är det ju i vilket fall.

 7. Det har inte hänt något allvarligt brott i Hallonbergen, Det är bara två pensionsräddare som har snubblat på sina skosnören.. och dött. // Ylva J

  1. Var det Ylvas pensionsräddare? Blir hon utan nu eller måste de skaffa två nya som ersätter dem?

 8. Schyfferts polare som är i farten ?? Eller kanske Lindbergs ryssar ?? Rasistiska svenskars fel alltihop !! SD-18

 9. Inte underligt det ser ut som det gör i Sverige idag med en alltmer eskalerande brottslighet och lagslöshet som breder ut sig i landet.Man blir minst sagt beklämd när man hör Södertäljes kvinnliga kommunalråd uttala sig i intervjun med Tim Pool.Ett exempel;

  Tim Pool: ”Has there been an increase in crime due to immigration?”
  Södertälje kommunalråd: Well, uhh, uhhh…….we don’t count things like that

  1. Man kan räkna skatt sålunda som gör det mer pedagogiskt-man räknar månaderna man jobbar och betalar skatt och ser sedan att man kommer till oktober innan man får sin lön. Samma kan väl göras med morden. Man räknar alla morden varje månad till man kommer upp i summan året före. Då ser man vilken månad man är i och sedan kan man från den månaden räkna rätt av för det är ökningen. Samma med våldtäkter. Fler än en gärningsman är utomsvensk då det inte är vita svenska män helt enkelt. Slippa en disk om att alla män våldtar

 10. När man kollar TV4 nyheterna så verkar det stora problemet vara att polisen använt skjutvapen inte att två personer har mördats i ett allvarligt våldsbrott. Dessa journalister är mer eller mindre galna allihop.

 11. Som man bäddar får man ligga!
  För oss andra gäller det att inte komma i vägen för dessa gangstrar.
  För övrigt vill jag att regeringen avgår nu eftersom de är skyldig till avvecklande av rättsstaten och inte längre skyddar sina medborgare.

  1. Varför ska en regering som stöddes av 87% vid senaste valet och nu stöds av 75-80% avgå?

  2. Jag tror att det enda sättet att lösa det här rättvist är att separera landet i 2 (eller fler) delar. 1 av delarna måste avdelas för ariska nationalsocialister och hederliga medborgare med hög moral som lever för och står upp för sanningen. Arbetssamma människor med hjärta och hjärna av europeiskt ursprung som brinner för sanning, sunda värderingar och för att bygga civilisation och manifestera alla högre mänskliga värden som vacker konst, musik, bra byggnader att leva i, genomtänkt och välbyggd infrastruktur där människor kan blomma ut som innovatörer, uppvinnare, musiker, ingenjörer, tänkare, hantverkare, mammor, pappor, kvinnor och män av alla de slag i trygghet skyddade och fjärmade mot de kanske 90% i sverige nu som består av ondskans våldsraser, ljugare och de socialdemokrater / annat vänsterliberalt drägg som är som sprungna ur Hin Håles stjärt. Hur många övriga delar det i övrigt blir spelar ju mindre roll sen. Där kan babbar, ljugare, andra raser, socialdemokrater och annat felprogrammerat vänsterslödder som vill leva i och stå upp för lögn, omoral och ondska fortsätta resan ner i den bottenlösa abyssen.

 12. Enl senaste info är den döda och den skadade svårt knivskurna. Polisen sköt som sagt för att avbryta det pågående brottet. Källa SR P1 (SencurRadion Propaganda 1).

  1. Ringde min bookmaker och tänkte satsa en tusing på att det var B/N/Z. Fick tyvärr bara oddset 0.99 så det blev inget spel. 🙁

   1. Du får nog byta bookmaker, svenskar slaktas dagligen av ockupanterna!

  1. @Sara.H från Skåne.

   Jag förstår att du gäspar och somnar om, skjutningar i Skåne är vardagsmat 😉

Kommentera

%d bloggare gillar detta: