Morgan Johansson, minst i klassen


GOTT OCH BLANDAT. Justitie-  och migrationsminister Morgan Johansson (S) är så kort så även om han står på en pall går frågorna över huvudet på honom…


21 responses to “Morgan Johansson, minst i klassen

 • Fredrik toolanen

  Liten på jorden men dum i orden.
  Liten på jorden men dum i huvudet.
  Äh en liten dum korkad lissmande fjant.

  Gillad av 1 person

 • Susi

  Kära Morgan vi behöver få stopp på gäng dödandet som det har visat så räcker inte de insatser ni har gjort med pilisennoch lagstift det här spårat ur era händer och de har tagit över polisen klarar ej av detta och behöver hjälp från militären och ni kära Morgan tycker att det är inte nödvändigt när varge dag dör unga killar blir knivhuggen sjukten de har eskalerat alldeles att ni kan tyvär inte ha ordning och skydda vår samhälle och det är inte okej vittnar för hör av poliser läggs ut på Internet folk vågsr inte vittna vad är det som har hänt att ni tillsamans med vår kära statsminister kan ej få ordning i landet det är i eran händer ansvaret och vi är trötta och ledsna att se på så mycket onödigt dödande som ni hadde kunnat förhindra detta om ni tillsama med stadsminister sätta nävarna på bordet och få stopp på det och ändra lagstiftningar ni behöver sätta in militären förstår ni inte ni vad som händer här ute det är väldigt allvarligt vi har röstat på er och vi vill inte ha det så ni måste snälla lyckas och stoppa detta eskalerande våld och dödande med vänliga hälsningar lycka till håller tummarna på er och väntar att ni verkligen tar till detta på allvar

  Gillad av 1 person

 • Henrik Bonde

  Dvärghjärnornas årsmöte.

  Gilla

 • Involuntarium

  Jasså du Morgan lille fick du lära dig något nytt? Jo någon större livserfarenhet verkar ju inte vara din livsbörda! Skyddad uppväxt, skyddad ungdom och skyddat vuxenliv? Inte fan lär man sig mycket av det! Nä ett liv fullt av äventyr där livets tattarskola gett alla typer av livserfarenheter! Det ger lärdom och kunskap för livet! Med umgänge med allt från Svenne banan, företagsledare, adel, präster och prelater, kåkfarare, ostraffade gangsters och asylturistparasiter utan några giltiga flyktingskäl har gett en livserfarenhet som gör allt som sker mycket, mycket transparent!

  Med så lite livserfarenhet och kunskap lille Morgan borde du kanske inte inneha ämbetet som justitieminister! Min klara uppfattning är att en justitieminister ska ha en verklighetsuppfattning som stämmer överens med det verkliga samhället! Min klara uppfattning är att en justitieminister ska förstå vilka hot och risker en ohejdad invällande hord av asylturistparasiter utgör för det svenska civilsamhället! Tydligen har du i din skyddade lilla värld aldrig fått lära dig att genomföra riskbedömningar, för hade du den minsta kunskap om hot och risker skulle du med ryggradsreflexerna agerat tvärtemot vad du gjort under din tid som justitieminister! Just precis beroende på att de svenska gränserna stått vidöppna mot hela omvärlden! Lille Morgan nu är det nog alldeles försent att göra något åt situationen! Morgan lille om du mot förmodan skulle försöka dig på att göra någon förändring som gör att islamisterna känner sig trängda, ja då du Morgan lille då har vi ett fullständigt totalt inbördeskrig! Och Morgan lille vi har inget svenskt försvar längre och du hemvärnet består till största delen av äldre gentlemän som är mer stela ibenen än i grenen!

  Stefan Löfven avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröistning!

  Gillad av 1 person

 • Falköga

  Varje dag någon minister eller pamp att skämmas för som svensk.

  Gilla

 • Tänkaren

  Jag tror Morgan också är ensamkommande.
  Fast på ett annat område 🙈.

  Gilla

 • gamgubben

  Varför möta unga lögnare, han är väl utbildad i politisk lögn redan.

  Gilla

 • Cirkusen pågår

  Inte bara kortast på längden, även kort i tankebanorna.
  Ser man inte, och inte kan förstå vad som sker med Sverige…….ja, då måste man vara kort i huvudet.
  Sanningen är ledsam!

  Gilla

 • Hönsmamman

  Undrar vad han lärt sig? Det är ju en g4 upp ensamkommande? Det går ju rykten om vad de gör med varandra?

  Gilla

  • Hönsmamman

   Vad kallas denna hatt? Dickheadbanger?
   Det kan ju vara en neutral huvudbonad att ha vid representation i länder där lagstiftningen föreskriver att man täcker det hår man har? Och musfällan för kvinnor?

   Gilla

  • Galten

   @Rupert
   Den får du fan i mig fem gubbar för utav mig. 🙂 🙂 🙂 🙂 :-). Har inte garvat så mycket på länge.

   Gilla

 • larsson

  Barnen är ju huvudet högre än Morgan.

  Gilla

 • Kent

  Undrar om Morgan också hävdade att han är inte fyllda 18 än?

  Gilla

 • dave

  Ullenhag is back!

  Gilla

 • Mimi N.

  Snövit och sex dvärgarna. Den sjunde var inte där när bilden togs, var på ‘dejt’ i skoltoaletten.

  Gilla

 • Jhonsson

  Mycket lärorikt möte säger Morgan. Undrar just vilka nyttigheter han lärde sig av detta gäng.

  Gilla

 • eva

  Morgan är minst. Ökar man först i längd under uppväxten och sedan börjar minska vid 20/21 sådär?
  Uppriktigt sagt, en riktigt skrattretande bild, där man åtminstone haft den goda smaken att kalla de som omger Morgon J. för ungdomar och inte barn.

  Gilla

 • Galten

  Midgeten får väl göra som den lille ”ullentotten”, införskaffa sig en förlängning.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Morgan är yngst?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: