Stäng

17 reaktioner på “Var är Ibrahim Baylan?

 1. Men var kan energiministern med ansvar för integration gömma sig????

  Med tanke på kvinnointresset kanske det ska letas under någons kjol! Det finns ju fortfarande några kvinnor som klär sig i kjol i riksdagen. Dessutom ser det inte bättre ut än att till och med statsministern klätt sig i kjol, om ni förstår vad jag menar! Under den kjolen återfinns ingen stake, antagligen återfinns möjligtvis lite damm och kanske något lite blårök som dröjer sig kvar Hahahohaaaaaahoha! Fast där kanske man inte återfinner en sådan som energiministern! Rätt vad det är kanske hen hoppar fram med BT (brun tunga)! Det gäller ju att hålla sig väl med chefen, även om chefen är en pajas!

  Troligen har hen energiminister med ansvar för integration trasslat in sig i någon integration så det är svårt att komma ifrån eller så har hen på samma sätt som utrikesministern råkat hamnat i frysskåpet tills hen besinnat sig något och inte kastar skit i fläkten som obenhörligt träffar statsminister pajasen mitt i fejan varenda gång någon uttalar sig provocerande eller genomför någon provocerande handling i pajasregeringen!

  Stefan Löfven respektera folkviljan avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning!

 2. Om åsiktskorridoren…………………

  Ann Heberlein intervjuas i Det Goda Samhället.

  Mycket intressant hur hon lägger fram bilden av hur media faktiskt motarbetar människor. Som är öppna i debatten och vågar stå upp mot åsiktskorridoren i det svenska samhället.

  Bra Ann, säger jag.

  1. Mycket intressant intervju. Hon är en mycket förståndig och klok kvinna. Där har vi en statsminister som skulle få Sverige på fötter.
   Varför går hon inte in i politiken och kör arslet av dom andra statisterna? Dom bör skämmas när dom hör henne.

 3. Är han inte hemma i Salah och rekryterar folk till omställningen av Socialdemokratin från dålig till sämre.

 4. I egenskap av energiminister i Sveriges feministregeringen kanske han syndat, fått ett litet återfall och kikat in på ett sånt här spännande ställe.

  Citat från SvD år 2005:
  Skolminister Ibrahim Baylan har hamnat i nytt blåsväder. SvD har tidigare avslöjat att han fick plats i SSU:s förbundsstyrelse genom misstänkt valfusk 1997. Och nu avslöjar Expressen en ny pinsamhet.

  I maj 1998 var Ibrahim Baylan ordförande för Studentkåren i Umeå. Efter ett fullmäktigemöte med Sveriges förenade studentkårer i Göteborg följde avslutningsfest. Därefter gick Ibrahim Baylan och fem andra kårpolitiker på porrklubben Chat Noir i Göteborg för att betala för att titta på strippande tjejer. Skolministern var medveten om att sällskapet gick till en strippklubb och väl inne stannade han i omkring en timme.

  https://unvis.it/svd.se/baylan-erkanner-besok-pa-porrklubb-i-goteborg

  Citat från SR
  Skolminister Ibrahim Baylan har hamnat i blåsväder sedan det visat sig att han besökt en sexklubb i Göteborg. Enligt Expressen besökte Baylan, som då var ordförande i Umeås studentkår, tillsammans med flera andra studentpolitiker sexklubben 1998.

  Baylan bekräftar att han var på sexklubben i omkring en timme och säger till tidningen att besöket betalades med privata pengar.

  Ekot har sökt skolministern för en kommentar till sexklubbs-besöket men han säger genom sin pressekreterare att han inte vill kommentera ärendet mer. (Publicerat fredag 25 mars 2005)

  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=583855

  Kanske chefen betraktar det som giltig frånvaro?

 5. Han har kanske gjort sällskap med IS? Och varför inte, jag kommer då inte att sakna honom! En odugling mindre.
  JR

  1. IQ-befriade MENA-invandrare med noll respekt för Sverige, vi svenskar och vår polis. Bedrövligt hur det har blivit. Dessa idioter kommer aldrig att bidra utan endast tära på samhället. Vad fan gör de här!

   Jag önskar att de skickas tillbaka till sina hemländer. Om någon är född här, man kan inte tro det i alla fall med tanke på deras eländiga språk, ska de ut i alla fall. Hela skitsläkten också.

   Kriminella MENA passar inte i väst. De passar inte ens i sina egna länder. De bara på hur deras länder fungerar eller snarare inte fungerar.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: