1100 barn föds varje månad av PUT-föräldrar

INVANDRING. Ny statistik från Migrationsverket visar att födda barn av föräldrar med PUT snart går om anhöriginvandringen med flykting och asylskäl. Det födds alltså snart mer barn av föräldrar med PUT än vad det beviljas uppehållstillstånd för anhöriga till flyktingar med asylskäl. Antalet födda barn till föräldrar med PUT har ökat med närmare 200 procent under bara ett enda år.

Det är dock förvånade över att Migrationsverket offentliggör denna statistik. Sedan januari 2016 har föräldrar med PUT fått närmare 10 000 barn. Det föds mer än 1 100 barn varje månad av PUT-föräldrar.

Samtidigt kan man undra hur många barn det föds varje månad av asylsökande som befinner sig i asylprocessen?

Från Thoralf…

”Turkiets president Recep Tayyip Erdogan uppmanar muslimer att undvika preventivmedel.”

”Erdogan och hans fru Emine har själva två söner och två döttrar. Han har också uppmanat mödrar att sträva efter fyra barn med orden ”ett barn betyder ensamhet, två rivalitet, tre balans och fyra överflöd.”

Turkiets president som gör tecknet för Muslimska brödraskapet vill ha många muslimska barn

19 thoughts on “1100 barn föds varje månad av PUT-föräldrar

 1. SKRÄMMANDE, de tillhör inte vår flora och fauna och är bara solidariska med egna klanen och islam!

 2. Dessa ensamkommande barn som kommer hit kan väl inte yngla av sig, dom e ju bara 9 år !?
  Sen kommer deras släktingar, men dom gör väl inte barn med sina syskon?
  Förökar dom sig genom celldelning ?………
  För i nån cell lär dom aldrig hamna, dom är alltid oskyldiga…..dom är ju barn!!!

 3. Jag ser den tydliga, organiserade och planerade invasionen!
  Ser du något som säger emot mig?

  Finns något som säger att vår regering INTE står under styrning från
  islamska krafter (oljestater kanske?).

  Finns något som säger att en regering skulle ”importera” 100 – tusentals
  vapenföra män, oidentifierade och utan känd bakgrund och placera dem, jämnt fördelade över hela landet, om regeringen inte ”hade direktiv” att göra så?

  Finns något som säger att en regering skulla tillåta att 53 bostadsområden i landet står under annan lag än landets lag?

  Den här regeringen MÅSTE AVSÄTTAS omedelbart!
  Och, för att citera koranen, – om så behövs, – med våld!

  Försvaret, militären och SÄPO har en viktig roll här!

  Finns SÄPO kvar i Sverige?
  Gör SÄPO något för att skydda Sverige?
  Gör SÄPO något för att Sverige ska finnas kvar som land?
  Gör SÄPO något för att skydda oss svenska medborgare?
  Gör SÄPO något för att behålla Sverige svenskt?

  Jag vet att SÄPO läser den här fina bloggen och om ”SÄPO”
  förekommer ofta i texten bör de reagera – om SÄPO finns kvar?

  Håll Sverige rent!
  Bekämpa råttorna!

 4. Svenska kvinnor (inte alla men alltför många) vill ha MÅNGA ”att tycka synd om” de som liksom batiktanterna inte har ”förmågan”, jag är så luttrad vad det beträffar svenska kärringar som inte har ”förmågan” att tänka !

 5. Från att ha varit kanske världens hårdast framavlade folk där de bästa, starkaste och intelligentaste bondsönerna ärvde gårdarna och gifte sig med de vackraste flickorna från grannsocknarna i århundraden, om inte årtusenden, vilket gav svenskar sina överlägsna logiska förmågor för konstruktion, skydd, planering och samarbete mm vilket var förklaringen till den explosion av innovationer, uppfinningar, produkter, industrier etc när industrialiseringen väl tog fart till denna import av snedavlade och inavlade våldsbestar där de mest våldsamma ”manliga” fått förtur till sina syskon och kusiner i årtusenden. Det kommer säkert sluta bra det här..

 6. Ska ingen påpeka för dem att det är olämpligt att skaffa barn om man inte vare sig har bostad, utbildning eller arbete !!!!! Som Storgalten Persson gjorde på 1990-talet !!!!

 7. Fråga: Vad får barn som föds under asylprocessen för status? Får de svenska personnnr, blir de automatiskt svenska medborgare…?

  • Eftersom Sverige tillämpar jus sanguinis, ”blodets princip” och inte jus soli, ”jordens princip” som till exempel USA och Frankrike så får barn föräldrarnas medborgarskap. Svenska personnummer får alla med uppehållstillstånd i landet och har inget med medborgarskap att göra. Uppehållstillstånd, medborgarskap och nationallitet verkar vara en sak som våra högskoleutbildade journalister har särskilt svårt med.

Kommentera