Stäng

Kvoteringsiver

Regeringen förslår genom Gustav Fridolin (Mp), att samtliga kommuner ska kunna kvotera in nyanlända elever i populära och väl fungerande skolor.

Det ska bli lag på detta, om än tillfällig (hur tillfällig får vi väl se) och lagen innebär att 5 procent av skolornas platser ska avsättas till nyanlända elever från Mellanöstern, Norra Afrika, Afghanistan och Afrikas Horn.

De skolor som har de bästa förutsättningarna måste också vara med och ta emot nyanlända”, säger Fridolin och tillägger att inga elever som redan har platser kommer att bli av med dessa.

Eftersom skolornas ytor är begränsade innebär det större klasser, vilket i sig innebär att lärarna inte hinner hjälpa alla elever på ett sätt man hittills gjort och vilka man då prioriterar kan vem som helst räkna ut. Det innebär också att fungerande klasser kommer att få nya elever med ytterst begränsade språkkunskaper och en utbildningsnivå som förmodligen ligger flera år efter. Vilka detta gynnar? Har ingen aning, men jag gissar att de som missgynnas mest är de svenska elever som redan har det lite tuffare i skolan.

Det innebär förmodligen också att gymnastiklektionerna kommer att se annorlunda ut i framtiden och att tiderna i ortens simhallar kommer att könssepareras. Kan ha fel, men vi får se.

Det är något med dessa socialister, tvång och begränsade valmöjligheter för den enskilde. Har ni märkt det?

TT

31 reaktioner på “Kvoteringsiver

 1. Tvång att gå i skolan, med skräniga våldtäktsmän, tvång att sitta i fängelse, där andelen utomeuropeiska aliens är ännu högre.
  Politikers barn borde kvoteras in i överfallsvåldtäkts männens barns skolor,
  Politikern Mona S var nära att hamna på anstalt, men eftersom Solinas använde batongen räknas det inte som sexköp, och det var inte tillfällig förbindelse, utan I TJÄNSTEN

 2. Jag har funderat på en sak varför ser man inga somalier som tex frisörer eller pizzabagare utan mest turkar och kurder antagligen för att somalierna hellre lever på bidrag och pippar till sig mera barn

 3. Dags att vi alla som sympatiserar med SVERIGE Demokraterna söker medlemskap hos dem. Det ger partiet lite större kraft inför avgörande vägvalet för vårt fosterland.

  Vi måste finna alla vägar att rädda vårt land.
  Regeringen gör det inte!
  Polisen får inte göra det!
  Försvaret har inte kapacitet att göra det!
  Hemvärnet finns väl inte längre!
  SÄPO verkar inte existera!
  Medborgargarden är förbjudet!

  ”Grannsamverkan mot brott” är vårt sista hopp.
  I små, diskreta grupper kan vi agera som ”nog nu” föreslår.
  Rätt hanterat kommer invasionstrupperna att ”längta hem”.
  Och vi kan dra in returbiljetten när ”flyktingarna” åker på (av oss) betald semester till det land de ”flytt” ifrån.
  Och vi kan få tillbaks våra skolor, vår sjukvård, våra pensioner,
  våra pengar till statskassan, våra BB- avdelningar (slipper föda barn
  i våra bilar) — och vårt fosterland.
  Våra ungdomar kan få bostäder och utbildning m.m.

  Prata med dina grannar (inte muslimerna)!
  ”Yes we can” – sade Obama!
  Gör Sverige svenskt igen!

  Inse att vi är lurade!
  Inse att vi är utnyttjade!
  Inse att vi snart inte finns mer. (jfr. Södertäljes utveckling sedan Balkankriget)

 4. Frigolits dagar i regering, riksdag och andra offentliga sammanhang räcker kanske med lite tur för honom och en förbannad oturör Sveriges befolkning fram till riksdagsvalet 2018!!!! Vi får hoppas att hen åker ut tidigare!

  Den fjanten har ju för fan bara ställt till djävulskap för svenska folket tjära, fjädrar och gatlopp är för lindrigt!

  Frigolit får väl skaffa sig något tyngre industrijobb efter sötebrödsdagarna!

  Stefan Löfven respektera folkviljan avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning! Sverige ut ur EU nu!

 5. Jag för min del tycker att det är ett utmärkt förslag och hoppas att det går igenom. Då kommer nämligen två saker att ske; Det är ett lackmustest på vilka partier i riksdagen som är värdiga representanter för svenska folket och de som inte redan vaknat kommer att få ett ordentligt ”Wake-up-call”. I nuläget förutspår jag att tre partier kommer att rösta emot. Hur det är med vingelpellarna på borgerliga vänsterkanten törs jag inte ens gissa.

  Att Frigoliten saknar kognitiv förmåga och konsekvensanalytisk förmåga vet vi redan men att han är så urbota korkad att han året innan riksdagsvalen drar ner byxorna på sig själv och regeringen var lite överraskande.

  1. Eftersom dom fortfarande har stöd av 75-80 procent så är det väl klart att dom tycker att dom gör rätt!

  1. Det beror på att det inte går att infria! Har man ägnat tiden efter 1968 (eller så) till att montera ner skolan är det inget man bygger upp på 100 dagar. Endast en totalt blåst person utan livserfarenhet av den så kallade verkligheten skulle kunna kläcka ur sig något sådant.

  2. Det problem dom kallade utmaning i sina drömda visioner, var riktiga, hårda problem i verkligheten. En dyr läxa för Svenska folkets föräldrar och elever. Nu skall de envisa dårarna slå pannan blodig med högre frekvens och större kraft.

 6. Fantastiskt bra lag! Precis som lagen om att alla kommuner måste ta emot ockupanter, så hoppas jag verkligen att denna också träder i kraft snart!

  Finns inga som jag hatar mer än dom som sitter i fina förorten och röstar för mångkultur och att alla andra utom dom själva skall öppna sina hjärtan!

  Här har vi typexemplet på hyckleriet:

  http://www.di.se/nyheter/m-politiker-rasar-mot-robin-hood-skatt/

  Ljunghusen västra, där 65,34% röstade på M och att få öppna sina hjärtan, ligger bara 2 mil från Malmö och skulle säkert må bra av att få dit några busslaster från Rosengård, ta sitt ansvar för det dom har dragit hit!

  Deras små telningar borde bli ordentligt jagade i skolan! Komma hem blåslagna och rånade, då kanske nästa val inte hade sett likadant ut!

  http://www.val.se/val/val2014/slutresultat/R/valdistrikt/12/33/0503/index.html

  1. Varför inte köra upp några busslaster med ”pensionsräddare” till
   de rika förorterna, norr om Stockholm.
   Där vet de väl ännu inte vad de vackra orden, ”Öppna ERA hjärtan”
   betyder.
   Om nu statistiken säger att 50% är dummare än snittet så är nog
   2 x 50% samlade i dessa förorter.
   (dock lyckas många av dem få bra betalt trots att de oftast är, praktiskt helt handikappade. Det finns väl inte en hammare eller en skiftnyckel i hela förorten)
   De kan ju inkvartera ett antal ”pensionsräddare” in sina stora villor för att uppfylla idolen, Reinfeldts utlåtanden.

   Gratulerar om de gör det!

 7. Politiker!!! Våra barn är i skolan för att tillägna sig kunskaper – inte fixa ER jäkla integration!!!!!

  Alltid är det barnen och de unga som ska fixa integrationen! Politikerna offrar barnens skolgång, för Alla VET att det det kommer bli problem när man trycker in ett gäng analfabeter med en helt annan kultur i klassen! De kommer ta all lärarnas uppmärksamhet och ALLA andra barn kommer att få stå tillbaka, och lärarna kommer inte kunna bedriva sammanhållen undervisning och bli utbrända!

  1. Politikerna offrar inga barn, det har deras föräldrar gjort! Försök att förstå det! Det går inte att hålla på och skylla på politikerna!

   1. @kalasbetalaren. Då hoppas jag innerligt att alla föräldrar och andra röstar ut politikerna för detta!!!

   2. Ser att jag har fått många tummen ner. Bra! Då behöver jag inte grubbla på varför det ser ut som det gör i Sverigeistan mer!

    Fortsätt ni med att rösta på politiker som klart och tydligt går till val på att tvinga oss alla att betala för att utrotas och skyll sen på dom när så är fallet!
    Verkar hittills ha varit en framgångstaktik!

  2. Stat och komuner spenderar miljoner på olika integrationsprojekt -För svenska barn och tonåringar! Varför ska de fixa integrationen åt ER?!!!

   Hur mycket gör ni politiker själva för att integrera er och personligen umgås med nyanlända somalier, afghaner och araber?! Har ni bjudit hem någon???! Tryckt in ett gäng nyanlända som inte kan svenska i era barns klass?
   Inte?! – Jäkla hycklare!!!

   1. Miljoner är en fis i rymden i dessa sammanhang. Jag vill påstå att man har kastat skattemiljarder, snart biljoner, rakt ner i avloppet och det kommer inte att hjälpa ens med triljoner för att fixa soppan de tillagat. Enda lösningen på problemet att återvisa lycksökarna till ursprungslandet.

 8. Bekräftar ytterligare att vissa, eller alla regeringspartier är hårt styrda av invasionsmakten, islam.
  Hur länge ska detta hyckleri kunna pågå?
  Sverige är snart helt invaderat och till stora delar ockuperat redan.

  Vad säger våra egna ungdomar?
  De får stå tillbaka med sin utbildning, de får ingen bostad,
  de fårlära sig att vi i Sverige, föder barn i bil.
  Sverige finns snart inte längre.

  Var finns vårt försvar?
  Var finns SÄPO? – Är de också styrda av invasionsmakten?
  Hur många är vi som förstår hur kritiskt läget är?
  Den smygande invasionen på alla områden är omfattande.
  Vad kan vi göra?

  1. Dom som styr regeringspartierna hårdast är väl ändå fortfarande dom svenska väljarna!

   1. @kalasbetalaren. Få svenskar kunde nog inte i sin vildaste fantasi föreställa sig att politikerna skulle agera som de gjort. Man kan bara hoppas att svenska folket lärt sig att deras gamla parti inte fattar beslut som är bra för dem längre.

    Barnen som får utstå effekterna av besluten fattar nog, men de har inte rösträtt 2018. Och när de väl får rösträtt, som kommer problemen vara än större, för beslut som dessa i artikeln ovan är irreversibla; dvs förstörd skoltid även om man ändrar detta längre fram. Sorgligt!!

   2. Och det som styr väljarna hårdast är agendajournalisterna. Dock börjar verkligheten komma ikapp stora delar av svenska folket dels då deras trappuppgång eller villakvarter håller på att förvandlas till något oigenkännligt och dels för att MSM har förlorat monopolet över informationen.

   3. Nej, få svenskar kunde nog inte i sin vildaste fantasi föreställa sig att politikerna skulle agera som de gjort.

    FRÅN BÖRJAN!

    Men politikerna började väl knappast med utrotandet och folkutbytet av svenskarna efter valet 2014!
    Detta har pågått i åratal! Kunde man sen inte tillgodogöra sig Reinfelds öppna era hjärtan tal innan valet 2014 så borde man kanske inte få rösta!

   4. Ja, tyvärr är det väljarna som styr.
    Väljarna består av hela folket.
    Av hela folket är 50% dummare än snittet.
    Enligt senaste valresultatet var 87% dummare än snittet.
    D.v.s. det finns inget hopp för vårt fosterland!

  2. Vad vi kan göra?

   Sluta umgås med demokratiska politiker! Låt dem veta varför vänskapen avslutas! Sluta umgås med individer som röstar på dylika politiker!
   Vägra ha invandrare i er närhet!
   Arbeta mindre=mindre skattemedel för de demokratiska politikerna att dela ut!
   Samma sak med konsumtion, minskad försäljning=minskade skatteintänkter!

   Sluta besök offentliga platser där invandrare befinner sig!
   Sluta besök badhus, köpcenter, bibliotek, bio, restauranger mm mm mm!
   Vägra titta på utlänningar, vänd bort blicken om ni möter nån, byt sida av gator, gågator, vänd helt om om ni måste!
   Nog finns det att göra allt!

   1. Det översta på din lista gjorde jag för många år sen! Att ha en förrädare som sin vän och umgås med ockupanterna övergår mitt förstånd!

    Däremot det sistnämnda kan du glömma, Sverige är än så länge vårt! I det offentliga viker jag inte en tum!

  1. Demokratin gäller alla, i ett demokratiskt val 2014 så röstade 87% av dom boende i Sverige, jag vägrar att kalla dom svenskar, för fortsatt ockupation, så kom inte och snacka om att demokratin inte gäller!

   2018 är det val igen, när på nytt ett demokratiskt beslut tas!

 9. Medlemsflykt…………..undrar varför?

  Procentuellt tappade Miljöpartiet flest medlemmar 2016.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: