Stäng

Borgmästaren som vill förbjuda muslimer

ISLAM. I den lilla ungerska staden Ásottahlom bor det bara två muslimer. Ändå har stadens borgmästare förbjudit moskéer och förklarat krig mot ”muslimsk kultur”. – Muslimer är inte välkomna att flytta hit, säger borgmästaren László Toroczkai, 38.

Borgmästaren László Toroczkai har förklarat krig mot vad han kallar ”muslimsk kultur”. Under det senaste året har han förbjudit moskéer, minareter, böneutrop och muslimska kläder, som hijab, med motiveringen att det kan skrämma lokalbefolkningen. Samt ”homosexuell propaganda”.

– Islams plats är i Mellanöstern. Ungersk kultur är inte kompatibel med islam. Att äta griskött är vår historia, säger László Toroczkai och fortsätter – Det här hotet är på riktigt. Bara några kilometer härifrån, i Subotica i Serbien, byggdes en moské för några år sedan. Turkiet betalade. Det handlar om en politisk erövring av det kristna Europa.

Handlar det inte om människor på flykt från krig, som behöver skydd?
– Ungern släppte in flyktingar under kriget i det forna Jugoslavien. Då rörde det sig om personer från en snarlik kultur och vi var första säkra land. De som kommer nu har passerat flera säkra länder. De är inte våra grannar. De har inte flytt för sina liv… de har brutit sig in i vårt land och är… illegala.

-Pettersson menar att borgmästaren har rätt. Vi ska naturligtvis hjälpa människor men för dem som håller fast vid sin islamska ideologi finns över 50 muslimska länder, många av dem väldigt rika, att välja på.

Läs mer…men tänk på att det är Aftonbladet och där gillar man illegal invandring, islam och muslimer…

15 reaktioner på “Borgmästaren som vill förbjuda muslimer

 1. Förbålt klartänkt och rakryggad karl, denne ungerske borgmästare, vilken till skillnad från våra globalistprostituerade nationsbespottare till politiker inser vikten av att skydda ett normalt fungerande samhälle och dess invånare mot mänsklighetens största hot – islamismen! Vi avundas i sanning denna stads medborgare, vilka kan skatta sig lyckliga över att räddas från den våldsvåg som drar fram genom Europa och lämnar död, sorg och förödelse i dess stinkande spår.
  Andreas.

 2. Här ställs inga krav på ligister. Det är rasism enl politiker o svensk Media som har lögnen som det högsta målet för sin verksamhet. Skamlösa stackare

 3. Ungern har begåvningen, lärt av sin historia. Vet vad förtryck innebär. Svensken är fredsskadad.

 4. Så härligt att det fortfarande finns nån rakryggad upplyst person som förstår allvaret i det som försegår, och agerar med kraft i denna vänstervridna värld.
  TACK!!!

  1. Jag har alltid beundrat ungrarna.
   Fantastiska människor, alla ungrare jag känner.
   Denna borgmästare blir min idol!

   När, och var börjar vi, i Sverige förstå allvaret med alla hotande muslimer, – och göra något åt problemet?

   Vi kanske måste göra det själva?
   ”Grannsamverkan mot brott”!

 5. Om grannländerna skulle behöva akut evakueringshjälp, så har vi i princip inga resurser att hjälpa till. Hela landet är upptaget av muslimska intressen och hatbrott. Hur vansinnet i Sverige kunde sjunka så lågt, är en gåta. Nyval innan nästa val känns som enda hoppet.

 6. Är det inte ärligare att uttalat förbjuda? Det finns väl muslimska länder där man förföljer kristna, vad är skillnaden?

 7. De gamla öststaterna vet hur det är att styras av främmande makt. I Sverige styrs vi av folkförrädare, vilket förmodligen är ännu jävligare…

 8. Dubai slår besöksrekord

  ”Ökad efterfrågan på resmål där man inte behöver känna sig orolig”

  http://www.di.se/nyheter/besoksrekord-i-dubai/

  Här förstår man ju varför länderna runtomkring inte tar emot så kallade flyktingar! Stort grattis till oss svenskar som snart skall leva utan turistindustrin!

  Eller vi ska anordna nån sorts äventyrsresor för folk som har för tråkig vardag? Ta sig igenom den svenska förorten i skottsäker buss medan stenarna haglar mot rutorna, den modige kan springa efter bussen en bit, eller försöka att osedd smyga sig igenom, tror jag tyvärr inte kommer att locka så många! Möjligtvis om dom får möjlighet att skjuta tillbaks!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: