Kvinnor som dig borde dö skrek invandrarmännen som försökte locka in 16-åring i bil

INVANDRARVÅLD. 16-åringen var på väg hem när hon upptäckte att två män förföljde henne. Enligt flickan försökte de locka in henne i sin bil. – Den ena skrek ”kvinnor som dig borde dö”, då sprang jag för mitt liv, säger den 16-årige flickan som vill vara anonym.

I torsdags var den 16-åriga flickan i Svedala på väg hem från bussen. Eftersom hon lyssnade på musik berättar flickan att hon inte märkte hur en bil körde upp jämsides med henne. – Den körde i mitt tempo och jag tittade snabbt dit. Då såg jag att två män som satt i bilen. De sa till mig att komma in i bilen och hånskrattade åt mig samtidigt som de sa det. Då ökade jag takten, säger 16-åringen.

Hon berättar att situationen började kännas allt mer obehaglig. Männen skrek och tonen blev mer aggressiv. Hon satte återigen in hörluren i örat för att slippa höra männens skrik.
– Den ena skrek ”kvinnor som dig borde dö” och ”hora”. Då sprang jag, och jag hörde dem hånskratta bakom mig, berättar 16-åringen.

– Jag blev jätterädd, jag hade ingen makt alls och det fanns ingen i närheten. Flickans mamma berättar att hon fann dottern helt förstörd när hon kom hem. De ringde polisen direkt för att berätta om händelsen.

– Jag är van vid att höra om sådana här incidenter för jag jobbar med brottsoffer. Men när det händer ens eget barn, då har man en annan roll som mamma. Först blev jag rasande på de som gjorde såhär och sen började jag tänka på vad som hade kunnat ha hänt. De kanske bara ville jävlas men om det inte var så och de hade fått in henne i bilen, två mot en. Jag var jättearg och jätterädd, säger 16-åringens mamma.

Händelsen har polisanmälts. Men 16-åringen tycker samtidigt att straffen är för milda och att det måste förändras.
– Man hör om tjejer som blir våldtagna och hotade. Dessutom har andra kompisar sagt att de varit med om liknande händelser som detta. Jag är alltid rädd när jag är ute, säger hon.

-Pettersson noterar att hattidningen Expressen skyddar gärningsmännen genom att inte nämna signalementet som finns och som de har. Lokaltidningen däremot skriver ”Enligt mamman uppfattade hon bara den ena mannens utseende. Han ska ha varit mörkhårig och i 20-25-årsåldern. – Men båda talade med kraftig brytning, säger mamman.”

Om Svedala på bloggen

30 thoughts on “Kvinnor som dig borde dö skrek invandrarmännen som försökte locka in 16-åring i bil

  1. Gudrun Spyman 4/3 2017

    Inga signalement bör lämnas ut på de hånskrattande SVENSKA!Männen
    för det skulle kunna leda till att fler tjejer i fortsättningen gör som ”rasist flickan”och läggen benen på ryggen och det kan resultera i hemskheter som att dessa stackars hundra tusentals flyktingbarn som flyr från bomber m,m, blir hindrade att utöva sina mänskliga rättigheter självklart måste de unga männen få ge utlopp för sin sexualitet och säga att deras vänliga leende är att hånskratta är RASISTISKT vi måste anpassa oss till deras seder och bruk,vi måste ändra våra RASISTISKA värderingar ,vissa kan tycka att det är ett allt för stort offer ,att få sin lilla söta blondlockiga glada flickebarn skändat och sönderknullat av ett gäng ”leende kulturberikare och sedan tystat med att stänga in henne på psykets slutna avdelning ,och vad dom rasistiska föräldrarna samt den usla delen (vita)av svenskarna tycker bör inte få gehör

    • Veronica Palmenballe 4/2 2017 svar till gudrun:Min vän;
      Den där tjejen ljuger det vet jag och männen i bilen har peruker och talar som kulturberikarna för att skylla skulden på dessa ,stackars flyende barn stackars stackars stackars små flyende barn.
      Det är svenskarna som är rasisterna ,främst svenska männen och det är dom som våldtar i grupp och inga andra ,bara svenska männen och det har dom gjort sedan hedenhös tid

  2. Välkomna till flathetens land säger Stefan Löven och Socialdemokraterna! Jag anser att man ska ha rätt att ha ihjäl den här dräggen Stefans gäng släpper in i landet. Alla dessa händelser skapar en enorm frustration i samhället, tänk bara vad flickans familj går igenom nu, vilka tankar har föräldrar, syskon, vänner ? Jag vet vad pappan tänker, först hat, tankar på hämnd osv….Jävligt trist att politikerna släpper in dysfunktionella araber/muslimer med en ytterst snedvriden människosyn enligt alla begrepp och normer vi haft i Sverige i 1000-tals år. Deras beteende hör hemma i de helvetshål de kommer ifrån med krig och kaos! Dessa har ingen framtid här och de vet de och därför kommer alla dessa ge oss ett helvete till vi BEGRIPER ATT VI MÅSTE KRÄVA ETT TOTALSTOPP REDAN VID GRÄNSEN FÖR DESSA INVASIVA AVARTER!!!

  3. Samla in dessa och sätt dom i läger utanför Europa. Tror Ryssland kan vara pigga på att få lite extra inkomster.

  4. Globaliseringsprocessen med dess nedmontering av ordningsmakt och rättsväsende, har producerat en miljö som inte bara kan definieras som en direkt allmänfarlig anomi, utan även i högsta grad ovärdig ett land med föregivna humanitära stormaktsambitioner. Hela konceptet var dömt att misslyckas ur ren praktisk, socialpolitisk synpunkt och vad regeringen eftersträvar har visat sig lika kontraproduktivt som dysfunktionellt. Inkonsekvensen och den efterföljande effekten är så uppenbar att till och med den moraliskt invalidiserade marionettministären – dessa Soros sutenörer – borde inse att det multikulturella vansinnesprojektet i det kombinerade experimentlaboratoriet och MENA-lekstugan Sverige har gått över styr.
    Andreas.

  5. När ska svenska politiker börja fatta att dessa muslimska män och ungdomar inte går att integrera i vårt samhälle? Det är som att blanda olja och vatten. I hela sitt liv har de levt könssegregerat och genom sin religion och kultur ser kvinnor som lägre stående varelser och kommer hit. De tror att de har samma rätt här och dessutom är tjejer/kvinnor öppna och inte instängda i sopsäckar. Bara att ta för sig.

    Deras kvinnoföraktande åsikter (har) visar sig i hur råa deras våldtäkter ofta är. I deras värld har de aldrig haft tjejkompisar.

    Därför blir jag också förbannad när man i Sverige försöker införa denna könssegregation på t ex badanläggningar.

  6. Mia ! Var är du ??? Fick inget svar angående fel fakta och Sverige svartmålas . Vad är det som som gör att du och likvärdiga förnekar att vi har gigantiska problem . Alla länder som tar emot dessa människor får problem . Tyvärr så har vi och Tyskland dom största landsförrädande regeringar som äventyrar sitt eget folks säkerhet . Är det så svårt och läsa historik angående muslimer som har tagit över land efter land ????

  7. Ja så typiskt.
    Och såna människor vill våra mest extremfeministiska partier
    Vänstern och miljöpartiet släppa in utan gränser.
    Dom har mycket åsikter om svenska män.
    Allt sammans gör mej väldigt förvånad.
    Människor av extrem dubbelnatur eller så vill dom
    Att svenska män också börjar agera som utlänska
    Muslimska män.
    Jag fattar fan ingenting längre.

  8. Klart blattesvinen blev arga när hon inte ville ”leka” med dem. Vår regering tycker som blattarna klart våra flickor ska ställa upp och underhålla lite, bara oskyldigt bus enligt svetsarn.

  9. Ja, vi önskar väl att de inte överlever !? Förutsätter väl att det är sant !!!!
    Tänk om det vore mina barn, barnbarn, vet inte vad jag skulle göra då !!??
    Sådana AS som släppts in i SVEA RIKE !!!!!!!

  10. Tänk att dom kan vara precis hur otrevliga som helst, t.o.m. hota folk till livet, men ändå händer inte ett dyft.
    Men om vi däremot kallar en neger för en neger, då är vi genast illa ute och det är även förenat med stora risker för både polisanmälan och åtal!
    Skandinaviens Nord Korea!
    JR

KommenteraAvbryt svar