Dömt rumänsk par släppt på grund av standarden i rumänska fängelser

INVANDRARBROTT. Mannen och kvinnan från Rumänien är dömda till elva respektive åtta års fängelse för människohandel men hävdar själva att de är oskyldiga och utsatta för ett rättsövergrepp. När paret greps i Nyköping begärde Rumänien att de skulle utlämnas.

Nyköpings tingsrätt beslutade dock att säga nej till begäran om utlämning eftersom förhållanden i Rumäniens fängelser anses vara för dåliga. I stället släpptes paret och nu har de begärt politisk asyl i flathetens land.

-Pettersson undrar varför? Det är knappast vår sak att värna om slavhandlarnas standard…

Läs mer i lokaltidningen…

 

9 thoughts on “Dömt rumänsk par släppt på grund av standarden i rumänska fängelser

 1. Nyköpings tingsrätt agerar tvärt emot lagen och borde synas i sömmarna för medvetet begånget tjänstefel. Här är det inte fråga om diffusa omständigheter vilka lett till felaktigt domslut, utan om ett politiserat val till fromma för utländska brottslingar som tvivelsutan i ont uppsåt sökt sig till Sverige. Svenskt rättsväsende har definitivt totalhavererat och har mist allt av trovärdighet – ett osvikligt steg i den graduella globalistprocess som syftar till nationens sammanbrott. Vi har ersatt en normal demokratis fungerande dömande makt mot en samling politiserade ränksmidare och värdegrundskonspiratörer. Tacka fan för att all världens slödder söker sig till detta kriminalparadis!
  Andreas 🙁

 2. Aldrig, aldrig ska svenskarna anklaga Rumänien för att inte vilja ta zigenarna tillbaka. Kom inte och kasta det i mitt ansikte igen. Punkt !!!

 3. Allt ska betalas, ingenting är gratis.

  Det låter som rena grekiskan för en Socialdemokrat.

  Vi kommer att få se verkningarna av deras ansvarslösa politik, vi har bara sett början än.

 4. Det ryktas om att de sökt politisk asyl i Sverige? Länken till SN verkar vara en betallänk….

 5. Otrolig historia, kan bara hända i flathetens land på order från Socialdemokraternas partistyrelse! Kostnaderna för den ansvarslösa massinvandringen kommer att bli uppenbart om några år när Sverige går in i en lågkonjunktur. Nu lånar Socialdemokraterna till nästan nollränta till massinvandringen och “Integrationsverket” har 10,000 anställda! Förr eller senare kommer notan att lastas över på skattekollektivet och situationen kommer att bli uppenbart ohållbar! Idag betalar staten exempelvis ut 5mijarder per år i skatteutjämningsbidrag till det mångkriminella paradiset MALMÖ med mord och skjutningar varje dag!
  Allvarlig att denna domstol anser att EU landets kriminella drägg är Sveriges ansvar, hela denna domstol borde ha en spark i arslet och entledigas från sina jobb!

  • Fredrik Reinfeldt och fjollan med hästsvansen Borg var lika ansvarslös, de lånade ut 100miljarder till Grekland, pengarna är upplånade till hög ränta och utlånade till nästan noll ränta, – och detta kommer att belasta svensk ekonomi och medborgarna i Sverige för evigt!

Kommentera