”En del stök”

Jag såg just på 18-nyheterna där vår Inrikesminister Anders Ygemans kommenterade det senaste dygnets händelser i Tensta-Rinkeby. Hans kommentar var att det har varit ”en del stök” i ett av våra utanförskapsområden.

Man kan stillsamt undra om Anders Ygeman totalt tappat omdömet. När polisen tvingas freda sig genom att skjuta skarpt så kallas det för ”stök”. Vi står på randen till inbördeskrig och den ytterst ansvarige gör allt för att sopa problemen under mattan.

Man kan ju undra om blåljuspersonal, affärsinnehavare som fått sina affärer förstörda och innevånare som fått sina bilar uppbrända upplever det hela som ”stök”.

Lusharpan tycker att Anders Ygeman bör avgå omgående. Han är uppenbarligen inte vuxen sin uppgift. Det finns för all del fler exempel i sosseregeringen, men han är den som trots allt har störst inflytande i de här frågorna.

Det kommer att bli en oändligt lång resa för Sverige när man ska försöka att skapa ordning i våra sk utanförskapsområden. Den resan lär inte sluta under Lusharpans livstid.

 

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras

22 thoughts on “”En del stök”

  1. Polisen grep ingen, trots att 100 bilar m.m. sattes i brand på samma kväll i lilla Husby: …Oroligheterna inleddes på kvällen den 19 maj, när ungdomar satte bilar i brand, och mer än 100 bilar brandskadades. Även Husby centrum vandaliserades och ett garage eldhärjades vilket framtvingade evakuering av närboende. Polisen tillkallades vid 22-tiden och möttes av stenkastning vilket skadade tre poliser. Vid 05.30 morgonen därpå var det åter lugnt. Polisen uppskattade att det varit 50-60 ungdomar inblandade, dock skedde inga gripanden denna natt.[12][13][14]….

    Lyxfängelset Asptuna är så fint och god mat att neger som avtjänat sitt straff ”rymde in tillbaka till fängelset” till sina polare för att bl.a. spela TV-spel, det var ca år 2013, och polisen fick hämta honom ut ur fängelse.
    Dvs. brott lönar sig i Sverige, även om neger torskar och lagförs….

  2. För att komma tillrätta med företeelsen som Anders Ygeman kallar ”en del stök” i Rinkeby och fler no-go-zon-kalifat i många andra kommuner runt om i hela Sverige ,,, Ja, då skulle polisen behöva mycket kraftfullare utrustning för att snabbare & effektivare klara sina uppgifter, t ex ett stort antal av detta välutrustade ”stök”-bekämparfordon:

    https://2.bp.blogspot.com/-eDDa10fz7P4/Vu_CR24NKdI/AAAAAAAAEU8/2N2I6xIHZoktjGl7lC6ysPF4PbiP2spUw/s640/POLISFORDONLOW.jpg

  3. Med tanke på de katastrofala omständigheter hela världen äger kännedom om, kan Ygemans psykopolitiska litoteser betraktas som rent kriminella. Den som accepterar hans och hans medbrottslingars infantiliserade konklusioner av det som närmast får beskrivas som initialskedet till ett regelrätt inbördeskrig, torde vara i akut avsaknad av en normal vuxen persons intelligens. Regimens strategier är sedan länge genomskådade av antiglobalisterna, detta oaktat fortsätter de moraliskt befriade ministrarna att distansera sig från verklighetens anarkistiska terrorscenario samt förhåna motståndarna.
    Hade en polisman blivit träffad av ett dödande skott från en importerad antropoids vapen, hade detta med all sannolikhet i PK-pressen beskrivits som en ”förflugen kula”. Skandalöst och brutalt makabert!
    Andreas.

  4. Straffen skall skärpas säger Ygeman. Vad hjälper det att höja skärpa straffen, när domstolarna i dag helst använder sig av den nedre delen av straffskalan? Om man händelsevislyckats gripa någon skyldig!

  5. Hört från Radiosporten. 😉 -Ojojoj, nu är det bök och stök i Stockholms sarghörn, Rinkeby. Domare Ygeman har inget annat val, han sträcker upp två fingrar i luften, två minuter i häktet blir det, ajabaja! Strax blir det hjärnsläpp i defensiv studiecirkel, ingen videogranskning är begärd av Eliasson…

  6. Hörde av en bekant att GW ska ta upp Trumps uttalande i kvällens ”veckans brott”. Hoppas att han inte kommer med nåt PK- gnäll, då tappar han allt kvarvarande förtroende hos mig iaf !!!!

    • Är väl risk för det, tyvärr. Tror GW trivs alldeles ypperligt i rollen som rikets mysfarbror. Kan väl egentligen inte klandra honom men det är synd, han besitter ju en hel del kunskap. Alternativet blir annars att sitta helt tyst i dylika ämnen, det vill han väl inte heller. Han bjuder sin närmaste omgivning på lite lugn och ro, helt enkelt, utan att försaka något själv i processen. Så ser medieklimatet ut i Sverige och det är en förbannad skam.

  7. Ovänner med Ryssarna, ovän med Israel, ovän Saudiarabien,
    på god väg att bli ovän med USA och Donald Trump?
    men det går bra för Sverige säger Svetsarlärlingen,
    Allt pekar i rätt riktning????
    Man trodde att Svenskarna inte kunde välja något
    värre än Psykopaten, men det kunde dom!

  8. I Tv4-nyheterna klockan 19 sa inrikesministern att lagarna ska ses över och straffen skärpas.

    Jag förstår inte hur det ska hjälpa när de inte griper några.

  9. På riktigt ! Just sett på nyheterna: en sällsynt åsna av Baroque ras – helt vita och blåögda, två av dem lever i Rumänien nära Resita (sydväst)

  10. Politikerna tycker inte det är något problem, dvs man tycker inte det gör något.
    Varför lägger dom pengar på en hel yrkesgrupp för att stävja ”lite stök” när man egentligen inte bryr sig? (de är i och för sig underbemannade)

  11. Anders Ljugeman är en av regeringens största FAKE!
    (Hård konkurrens, men definitivt topp 3)

    Totalt oduglig står han i TV o babblar skit!

    Han och Rikspolisgrisen borde få sparken omedelbart!

  12. Man kan ju konstatera att regeringen måste gå på någon lugnande medicin eftersom dom ser verkligheten som i en dimma , och det kan nog bara avhjälpas genom en effektiv avgiftning på något säkert ställe .

KommenteraAvbryt svar