Stenkastning och upplopp i Rinkeby, med engelsk och tysk översättning

ÖVERSATTA TEXTER. Idag skrivs det mycket om vad Trump sade om Sverige i helgen. Han uttryckte sig inte helt klart men om man betänker hur den allmänna situationen är i Sverige har han rätt, situationen är att jämföra med den i Frankrike och Belgien.

Med tanke på vad som skrivs i media men också hur dessa artiklar kommenteras av läsare är det uppenbart hur lite de flesta i exempelvis Schweiz, Tyskland och andra länder vet om situation i Sverige.

För att råda bot på denna stora okunskap ska vi på försök publicera utvalda artiklar på svenska, engelska och tyska. Vi börjar med nedanstående.

Har ni vänner utomlands som inte behärskar vårt vilda tungomål så skicka en länk till dem.

INVANDRARVÅLD. Polisen har skjutit för att träffa i samband med stenkastning i Rinkeby under måndagskvällen. Händelserna i Stockholm norrförort utreds som våldsamt upplopp.

I samband med ett ingripande vid tunnelbanan då de skulle frihetsberöva en person fick poliser stenar kastade mot sig, säger Eva Nilsson på polisen.

Minst tio bilar har satts i brand, butiker har plundrats och människor misshandlats. Ingen gripen. SVT påstår sig inte veta vilka som ligger bakom men pratar om att det är unga människor…

-Pettersson noterar att på andra håll har det också kastats sten. Bland annat mot inställda tåg som följd men det är som vanligt i Sverige, lugnt och Donald Trump samt Fox News har fel…

Översättning av Hedenhös.

EN: Stone throwing and rioting in Rinkeby (Sweden)

IMMIGRANTS VIOLENCE. The police has shot sharp during stone throwing in Rinkeby (Sweden) Monday evening. These incidents in the northern Stockholm suburb are being investigated as violent rioting.
In connection with an intervention at the subway when the police was about to detain a person, stones were thrown against them, says Eva Nilsson at the police.
At least ten cars have been set on fire, shops have been looted and people beaten. No one was arrested. SVT (the swedish state owned TV) claims not to know who is all behind this but is talking about that it is young people …
-Pettersson also notes that stones have being thrown also elsewhere. e.g. with canceled trains as a result but that is common in Sweden, quiet and Donald Trump and Fox News is wrong …

DE: Steinewerfen und Ausschreitungen in Rinkeby (Schweden)

IMMIGRANTEN GEWALT. Die Polizei hat scharf geschossen während Steinewerfen in Rinkeby am Montagabend. Die Ereignisse in dem nördlichen Stockholmer Vorort werden als gewaltsamen Ausschreitungen untersucht.
Im Zusammenhang mit einer Intervention bei der U-Bahn, als die Polizei eine Person verhaften wollte wurden Steine an sie geworfen, sagt Eva Nilsson bei der Polizei.
Mindestens zehn Autos wurden in Brand gesteckt, Geschäfte wurden geplündert und Menschen wurden misshandelt. Niemanden wurde verhaftet. SVT (das schwedische Staatsfernsehen) behauptet nicht zu wissen wer dahinter steckt spricht aber von Jugendlichen …
-Pettersson stellt fest, dass auch an anderer Plätze Steine geworfen wurden. z.B. mit eingestellten Züge als Folge aber das ist üblich in Schweden, ruhig und Donald Trump und Fox News liegen falsch …

166 thoughts on “Stenkastning och upplopp i Rinkeby, med engelsk och tysk översättning

  1. Jag tror att det nu är världens chans för svensk polis och de av den icke-förrädiska falangen inom svensk militär att genomföra en i min förhoppning helst blodig statskupp och nacka folkförrädarna i regering och riksdag, myndigheter, lokalpolitiker, landshövdingar, chefredaktörer, ”journalister” och annat sjukt skit. Jag är rätt säker att Trump eller Putin inte skickar några som hjälper avskummen om vi de goda krafterna gör gemensam sak med förrädarna. Hade Rotschild-agenten Obama varit kvar eller Rotschild-agenten Hellery lyckats bluffa sig in hade vi ju haft NATO-orcher på vår mark som jagat vita svenskar och skjutit på allt vitt som rört sig om den goda sidan genomfört något sådant.

  2. Hur mycket vandalism, förstörelse, upplopp och mord tänker politikerna tillåta, snart är vårt land en enda stor brinnande och stinkande soptipp.
    Sverige måste stänga gränsen omedelbart och samtidigt utvisa mist 3 millioner utlänningar.
    Och landsförrädarna som ställt till med detta helvete ställs inför riksrätt.
    JR

  3. Trump hade inte så fel i alla fall. Han tog väl fel på dag, det gjorde han. Undrar om Bildt tar tillbaka sitt uttalande om att Trump rökt på?

  4. Jag vill rekommendera att lyssna till en intervju i SRP1 i morse(21/2) med en frilansjournalist, Annika Rothstein, som tydligen var involverad i nyhetssändningen från Fox News. Förutom en massa annat intressant framför hon också klart och tydligt uppfattningen att ansvaret för situationen i landet ytterst vilar på politikerna som inte insett att människor från andra kulturer tar med sig sina värderingar och livsmönster till Sverige och då blir det kollisioner. Den intervjuade journalisten från SRP1 KALLADE HENNE INTE FÖR RASIST!
    Ett framsteg!

    • Annika Rothstein blir inte illa behandlad som vi ursvenskar eftersom hon tillhör den Utvalda Rasen.

  5. Polisen är i behov av mer skytteträning då varningsskottet egentligen var dåligt utfört verkanseld.

  6. Socialdemokraterna har grävt ”gropen” sedan Palme och nu visar det sig att de ”grävt” för djupt, väldigt mycket för djupt, helt åt helvete för djupt faktiskt.

    Och det värsta är att de slutat inte att gräva…. De vägrar inse fakta och erkänna att de har fel.

    Socialdemokraterna är Sveriges största hot!!!!!

    • Det är därför de helt öppet av alla och envar måste börja benämnas för vad de är – ZOGialDemonkraterna!

  7. Och Lövén säger sig vara förvånad över Trumps uttalande.
    Är det så svårt att ta sig till Rinkeby och bevittna fakta.
    Tidigare har han sagt sig vara naiv, och nu är han dessutom förvånad.
    Kanske Ygeman kan informera svetsarn om läget ?

    • Att kalla det ZOGialDemonkratiska aset för ”svetsarn” är att förnedra och kränka yrkesmännen som är riktiga svetsare. Gå in på youtube och kolla in lite riktiga proffs som svetsar så förstår du vad jag menar.

  8. SVT MÖRKAR, INGA BILDER PÅ DESSA LIGISTER, VARFÖR?? TYPISKT P.K. ALLT FÖR ATT DÖLJA, FÖRVANSKA, MÖRKA MASSINVANDRINGENS KONSEKVENSER!!

    • på SVT sa dom i dag att dom inte visste vad det var
      för personer dom trodde att det var några UNGDOMAR
      inget signalement i LÖGN MEDIA
      UPPMANAR ALLA SÄG UPP LICENS TILL DETTA
      LÖGNAKTIGA ETABLISSEMANG

  9. Gå in på Youtube och lyssna på rlm sista program och lyssna och förstå att våra politiker kommer aldrig lösa problemen i förorterna. ….

  10. Rinkeby, så här var det i Frankrike redan för 30 år sedan………..någon i maktposition i Sverige som överhuvudtaget förstod eller ville förstå ?
    När man släpper in muslimer såååå……………………..!

    • Det är dags att sluta med att det är bara är ”muslimer”. Visst är det en markör så som det blivit. Men framförallt är det låg-iq rasblandat inavlat j-a skit. De har chimpansgener i sig – bokstavligt talat. Alla som har negergener i sig – araber, västasiater, även de som avlades med araber under de muslimska terror och erövringstågen mot Europa lider av dessa obrutna kedjor av chimpansgener i sig. Malteser, Sicilianare, Syditalienare etc. Alla har de dessa kaos, mördar och våldtäktsgener i sig. Dessa halvapor har naturligtvis samma gener i sig även om de konverterar till buddism eller kristendom eller är ateister. Så rasen eller rasblandningen är naturligtvis det avgörande.

  11. På ORDER från Socialdemokraternas partistyrelse och Stefan lövens Dan Eliasson griper polisen ALDRIG någon av dessa huliganer!!
    Tänk på att detta är en farlig utveckling och STRATEGI att konsekvent ALDRIG gripa dessa kriminella!
    KONSEKVENSEN blir extremt farlig då vi, allmänheten kan komma att behöva hjälp, – vi har en farligt undfallande polis som aldrig gör ett gripande, Sverige är definitivt inte ett rättsstat där vanliga svenskar kan räkna med polisens skydd! TÄNK EFTER VAD DET BETYDER FÖR DIG, DETTA KAN HÄNDA VARSOMHELST I SVERIGE!!!

  12. ”Kalasbetalaren” jag tillhör den grupp som du anser har som jag förtjänar.

    Kanske det varit så att om du hade blivit född på tjugotalet och trettiotalet som jag och min man gjorde, också hade lagt din röst på Socialdemokraterna.

    Mycket beror på i vilken familj man föds.
    En Höger familj jag då gick nog rösten åt det hållet.
    En arbetarfamilj mycket lätt att lägga en röst på Socialdemokratin.

    Socialdemokraterna, Högern, Bondeförbundet, Folkpartiet, Vänsterpartiet kommunisterna, Kristen demokratisk samling, – för mig var valet inte svårt då.

    Det har nu gått många år sedan jag fick rösta för första gången.

    Min mans familj var statare, min pappa var varvsarbetare, efter att tidigare varit på sjön, tagit AK jobb.
    När vi föddes fanns inte barnbidrag, 1948 kom det allmänna barnbidraget.
    Allmän försäkring 1955.
    Min farmor gick som gammal och lagade mat och städade hos de som var rika. Det var fattigdom.
    Jag var s k hemmafru med våra barn, det var vanligt på 50-talet.
    Jag jobbade extra lördag o söndag då min man var hemma hos barnen.
    Nu kan man vabba, nu kan kvinna o man vara hemma hos sina barn.
    Pappaledigt visste vi inte ens vad det var. Sjukskrivning med betalning finns nu.

    Jag skulle kunna ge många förklaringar varför som du skriver vi har fått det som vi förtjänar. Tiderna var hårda.
    Livet, åren förändrar.

    Tror mig kunna säga att mycket av det vi gjorde då och de våra föräldrar kämpade över, gav oss trygghet.

    Även fast man är gammal så kan man vara flexibel.
    Även rättvis, det som hände då var bra då, det måste väl faktiskt även du ”Kalasbetalaren” medge. Kan nog säga att jag betalt i skatt mitt eget kalas.

    Du ”Kalasbetalare”, dömer oss rakt av.

    Personligen vill jag inte ha tillbaka den tiden, då jag anser att människan ska få vård när de är sjuka, barnen ska få gå i skola och lära sig för livet. Gamla ska inte behöva lida illa.
    Politiker, som röstas fram för att styra vårt land och våra liv, ska arbeta för oss alla.

    Heter de sen Socialdemokrater, eller något annat så är det viktigaste att de tar ansvar för hur det ser ut, inte jobbar för sin egen pension och skydd.

    Jag tycker du är orättvis som dömer oss äldre så hårt. Så hårt att du tycker att vi förtjänar att vara fattigpensionärer.

    Hoppas att du en dag ska slippa kalla dig fattigpensionär, för kanske har du fått gå i skolor, kanske har du fått vård när du varit sjuk, kanske har du fått ta del av det som vi fattigpensionärer röstade för då för många år tillbaka. Så du kommer att klara dig bra.

    Det verkar som om du nu ger oss skulden för att vi har fått så mycket elände i vårt samhälle, som nu i Rinkeby, du buntar ihop oss som har dålig pension och säger att det är vårt fel och att det är rätt åt oss. Eller hur ska jag uppfatta din kommentar?
    Hälsning från fattigpensionären som känner stark oro över tillvaron.

    • Nu är det nya tider och man måste se till läget i Sverige nu, – S står inte på arbetarklassens sida, sedan Olof Palme har det gått utför. Även Socialdemokratin har stått för förtryck av arbetarklassen genom en gigantiskt uppbyggd byråkrati till ingen nytta för annat än byråkrater. Hjälplösa människor var bara en förevändning för att hålla Sverige med Socialkontor i varje gathörn, det var ingenting bra för dessa människor, bara en onödig kostnad och en GENOMFALSKT ÖMKANDE som knäckte människors självkänsla, BIDRAGSTÄNKANDET var fel, inse det!! Pengar tas någonstans ifrån som lika gärna kunde skiftas på annat sätt än genom bidrag, nu har de satt hela landet Sverige på pottan Socialdemokraterna genom en sinnessjuk massinvandring som kommer att knäcka oss alla, se bara på Malmö som får 5miljarder per år i skatteutjämningsbidrag och har mord och skjutningar dagligen. Skäms om du fortfarande röstar på detta parti som kallar sig Socialdemokraterna och ingenting annat är än FOLKFÖRRÄDARE till förmån för negrer/araber/muslimer/zigenare och allsköns slödder!!!

    • Jag är född på 40-talet och känner igen mycket att det du beskriver. Problemet är, som jag ser det, att socialdemokraterna under Palmes tid ändrade inriktning och blev ett annat parti. Det gamla fackföreningsstyrda SAP med LO som främsta partner ersattes med ett ”annat” parti med annan agenda och annat innehåll och målsättning.
      Även Bondeförbundet/Centern, Högern/Moderaterna förändrades på ett sätt där de trogna väljarna inte hann med.
      Min egen mamma, moderatröstande i hela sitt, lade sin sista röst på Moderaterna i tron att det var det gamla Högerpartiet. Detta trots att hon med egna ögon kunde notera förändringen i samhället och höll med mig.
      Men jag tror att ett parti står för något mer än en politisk åsikt, det står för trygghet och stabilitet, och behövs sådant överger man inte gamla uppfattningar så lätt.
      Klaga inte på dem som ”röstat fel”, är man gammal fungerar man som man är van.

    • Hej ”M.B.-84 år” !

      Tja, har du röstat på S efter 1985 så har du inte min aktning.

      Jag är född 1950 och har jobbat i LO yrken i drygt 20 år.

      Sossarna har under mitt vuxna liv varit ett arbetarHATARparti.

      S-ombudsmän har varit de värsta mobbarna jag iakttagit på verkstadsgolvet.

      Dock berömmer jag ombudsmännen i Transportarbetareförbundet på 1980 – talet. Det enda fack som hjälpt mig är Transport. Tyvärr tycks det som de övertogs av kommunistpartiet 1990.

      F.ö. betraktar jag sjuklövern som ett parti. Sosse eller moderat är ju samma gamla sverigehat.

      Nu avslutar jag ändå med att ge dig beröm för nutiden.

      Om du ”M.B.-84 år” är en 84-årig Svensk så berömmer jag dig för att du börjat använda internätet och till och med hittat till ”alternativa nyhetssidor”.

      Det är JÄTTEBRA!

      Jag förutsätter också att du slutat ge pengar till fulmedia. Det vill säga inte har prenumeration på tidning eller betalar tv – licens.

      Tomas.

    • M.B. -84 år !
      Jag känner också till det du skriver om, vad jag INTE förstår är följande, DU och säkert många andra i din generation som vet och har erfarenhet………varför agerar ni INTE ?
      Samtala med varandra och informera, visa vad alternativen är, det gäller inte bara er, det gäller Sveriges framtid !
      Är det fortfarande ”staten och från vaggan till graven” som gäller ?
      Vi stöder er genuint om NI vill men den goda viljan från ER måste visas sluta att rösta på de som sänker er, du vet vilka !
      MVH
      Lena

    • Jag får be om ursäkt om du har missuppfattat min kommentar! Jag har aldrig någonsin klagat på socialdemokratin eller dess väljare från förr! Tvärtom har dom lett Sverige till enorma framgångar!

      Men det går tyvärr inte att leva på gamla meriter! Röstade men på Socialdemokraterna vid senaste valet när det var uppenbart om vart vi är på väg, eller tänker göra det 2018, så tycker jag att man får skylla sig själv och det står jag för!

      För övrigt undrar jag om din insändare är på riktigt eller nåt som socialdemokraternas propagandaavdelning har knåpat ihop!

      • Ska jag svara eller ej…

        Dumheten var att jag skrev.
        För vad betyder det om någon tycker att det är rätt åt mig att vara fattigpensionär.
        Efter mitt inlägg, så blev jag ifrågasatt att ha skrivit raderna. Kändes lite sårande det var försök till förklaring varför jag röstade som jag gjorde då.
        ——-
        Sen ett annat svar (Lena) blandat med versaler för att jag ska förstå.
        Att jag och andra gamla ska agera. Vi ska informera och samtala. Om att vi borde visa god vilja att sluta rösta ”på staten och från vaggan till graven”

        (Det stod också att vi stöder er genuint om NI vill men den viljan från ER måste visas sluta att rösta på de som sänker er, du vet vilka)
        Vilka stöder mig genuint? Låter märkligt för mig, de äldre står inte högt på någons agenda.
        Frågar – varför agerar ni inte.
        Tar för givet att vi äldre tänker lika.
        Tar för givet att vi orkar informera.
        Känns lite som den kommentaren är lite insnöad, kanske är det någon som själv ska tänka till.

        Nu är det så att åldern tar ut sin rätt många är trötta både till kropp och själ.
        Många äldre har inte några att samtala med eller informera, de är ensamma.

        Så jag känner nu får jag dra mig från den här hemsidan, som jag läser ofta.
        Är nog tyvärr lite för gammal -:)

        Det är nog så att generationsklyftorna är stora, och de är lättare för oss gamla att förstå de yngre än vad de är för de yngre att förstå de äldre.

        Vi har gått igenom många åldrar, de åldrar som ni befinner er i, även om tiderna ser annorlunda ut nu än då.

      • Det var väl jättebra att du skrev en kommentar! Alltid trevligt med lite debatt! Man är alltid lite misstänksam eftersom många vänstertroll försöker att hetsa! Klart att du skall läsa Pettersson, alltid intressant! Här finns det säkert läsare och kommentatorer i alla åldrar! Själv är jag inte heller purung!

        Jag minns tydligt hur spännande det var och hur stolt man kände sig, när man gick med pappa i förstamajdemonstrationen, som på den tiden lockade tusentals i minsta byhåla! Sen när jag började arbeta gick jag med arbetskamraterna, otroligt stort! Men det går inte att rösta på S för det! Inget parti skall kunna leva på gamla meriter!

        Det viktiga är inte hur man röstade förr, jag har själv gjort mina misstag, det viktiga är hur man röstar 2018!

        Ni pratar om att informera, vad är det folk i Sverige inte vet?

        Här är lite från SD:s budget, taget från AB så att ingen kan skylla på att media undanhåller!

        ”Höjd garantipension med 10 procent

        Slopad skillnad i skatt mellan pensionärer och löntagare”

        http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article23655273.ab

  13. MESAR….-detta förekommer INTE i Finland så skicka Dan Eliasson dit och ta reda på varför….!
    Sånt här ska kväsas i sin linda och dessa ”ungdomar” tas omhand, finns det inga riktiga karlar att skicka in och lyfta ut buset?! Ooooj vilket hallå det skulle bli från MESMEDIA då….då är de ”rasister” och ”nazister”….Nu skiter de ner sig i kallingarna istället för att sluta med att fjanta sig och ta tag i problemet….POLISEN måste få göra sitt jobb, om de skickade in tillräckligt anta så skulle de få slut på detta OCH VRÄK UNGDOMARNAS FAMILER, ANTAGLIGEN SOMALIER OCH LIKNANDE AVSKRÄDESFOLK!!!!

  14. Intressant att detta hände precis nu efter Trumps sanningsenliga uttalande!!!! Tydligare bevis behövs verkligen inte!!! Det här invandrarupploppet kan inte ha ungått honom. Fantastiskt vilken timing, (hoppas det är polisens förtjänst, ni förstår vad jag menar!).
    .
    Svetsmuppen och hans papegojor måtte slita sitt hår!!!! De skämmer ju ut sig för hela världen (utanför censur-EU).
    Men PK-etablissemanget lär väl fortsätta med ”dårars” envishet som vanligt med sin Sovjetlika propaganda och Nordkoreacensur !!!!

  15. Skicka dit de journalister och politiker som hävdar att allt är bra? De kan ta emot stenarna eftersom de verkar resistenta?

    Ser fram emot agerandet i FNs säkerhetsråd när USA kommer att uppmärksamma svenska ”säkerhetsexperter” på betydelsen av att identifiera och begränsa migranter? Det blir allt svårare för MW&co att agera det goda exempel de så hett åtrår, vilket är en förutsättning för att kunna fortsätta mästra andra?

    Trump kan luta sig tillbaka – den svenska regeringen gör jobbet åt honom? Agerar dåligt exempel på säkerhetstänk och därmed ett avskräckande exempel?

  16. Reblogga detta på johan herrgård och kommenterade:
    Hur många fikastunder och fritidsgårdar behövs det för att få slut på dessa attacker? Kanske polisen kan dela ut sedlar direkt i handen? 500kr? Ja, och en bulle eller halal-korv under dialogen. Det är nog jätte- hyper-duper stjärnstopp- svåra utmaningar. Men lugnare och tryggare än aldrig förr.

  17. Såg på SVt 0845 Deras Carina Bergfeldt kommentera Trumps märkliga intresse för svensk inrikespollitik. Tweeten, inslagen är en repris föte Rinkeby. Föreslår att Carina åker hem till absurdistan och rapporterar direkt till POTUS, Mr president Trump och det amerikanska folket vad som händer i Sverige.

    Visst är följande utanför ämnet, men dock aktuellt;
    @Nils, Tänkte samma. Igår kväll (inslag SVt) har Carl Bildt ändrat tonen, från ”pårökt” till nyanserad. Orsaken är hans baksmälla efter berusningen av att få hyckla POTUS.

    Nåja, – I ärlighetens namn, som inte är äkta fakta, kan jag själv känna mig euforisk att få häckla, Löfven och hans s-gäng, Fridolin och hans mp-gäng, Schyman och hennes fem-fjollor, med flera, med flera.

    Nu är lilla jag inte han, den f.d. utrikesminister, (som jag HADE höga tankar om) utan jag är musen som piper. Om vi möss förökar oss, typ pippande, som möss är bra på, blir vi en arme (accenten saknas på qwert-en) med röster som med björnens kraft ryter, – Nu är det slut och ett nytt ide ska byggas på nya ideer.

    Redan nu hörs pipandet i vita huset. Jag vore förvånad om inte hans och andra länders underrättelsetjänster noterar vad som pips på altermedia. Fortsätt pip! Pipa extra starkt och högt idag, när efterträderskan ska fika med kaffe och dopp. Något annat kan hon inte erbjuda än ett pip. I så motto är både hennes och mitt pip lika små. Skillnaden är att hennes päls är röd och falsk men min är vit.

    Men varningens ord till dig, om du är en mus med mus. Sov aldrig med fienden. De använder boken inlindad i en tygtrasa att tysta ditt pip och dina avkommas pip. De blir inte fria möss utan muppar i snören i ett medeltida skådespel ”Förvirrade tankar sprungna ur en grotta”

  18. Donald Trump verkar ha bättre verklighetsuppfattning än vår egen
    Media och politiska ledare.
    Och då pratar vi om Sverige och inte USA .
    Upplopp i Rinkeby är ju vardagsmat numera, liksom skjutningar
    Våldtäkter och div. Annan brottslighet.
    Det mesta signerat invandring utan måtta.
    Hög tid för mycket hårdare tag mot dessa ( terrorister ).
    Sluta fjäska. Och inför direktutvisning vid minsta brott.
    Vi måste prata öppet om detta snabbväxande jätteproblem.
    Inte som nu, sopa under mattan hela tiden.
    Bor själv i Dalarna vars lokalradio P4 Dalarna gått från
    Jättetrevlig kanal, nu är det bara dåligt maskerat sossesmicker
    Och invandrarvänlig promotion.
    Många är bedrövade över att det gått så fel här med vår
    Tidigare så omtyckta P4 Dalarna.
    Denna så urspårade invandring klyver vårt tidigare så lugna fina
    Land.
    Och dessvärre understött av public service.
    Känner många gamla människor som är rädda numera.
    Ex. I Borlänge med fler orter här i Dalarna.
    Men det skiter media i. ( tala om det med i P4 Dalarna också)
    Bedrövlig utveckling pågår nu.

    Hälsningar från helt vanlig ursvensk medborgare.

  19. Vänta tills snart, när upploppen börjar sprida sig till flera platser samtidigt och pågå några dagar, tills polisens resurser är slut!

    Ett par hundratusen ockupanter hänger på, vapen delas ut från stridsledningscentralerna!

    När horden har tagit över förorten och beger sig till det svenska villakvarteret, då ni! Där finns mycket att plundra, mörda och våldta!

    Då kanske ni inte skrattar åt det safe room som jag har byggt!

    • Ett safe room är väl kanske inte rätt väg att gå men du har helt och fullt rätt i allt det andra, för det är exakt det vi har att se framemot och mycket mer.

      • Ett safe room är säkerligen inte rätt väg att gå, men när upploppen drar förbi kan det va bra att ha!

        Vad gör man om dom femhundra män i vapenför ålder som bor på asylboendet i närheten får för sig att dom är missnöjda, beväpnar sig och börjar plundra närområdet!

        Väntar på polis?

    • Precis! Jag tycker att ni som inte redan skaffat jägarlicens och har minst ett flerskottsgevär med möjlighet till +20 patroners magasin bör fortast möjligt med alla till buds stående medel skaffa vapen för att kunna försvara era familjer och egendom även om ni idag tycker och tror ni bor i ett relativt säkert multikulti / arab / ”n-word” / babbe-fritt område.

  20. Elakt av Ryssland att klä ut ryssar i negerkostym och skicka dom till det annars så lugna Sverige, för att kasta sten och bedriva upplopp för att hjälpa Trump!

  21. Läser man på vad terror står för så är det lågintensiv terror varenda dag där muhammed satt sina bopålar på Svensk mark.
    Så även om Trumpen sade lite fel så hade han rätt om man går efter vad terror är enligt ordlistan.

    • Förändring?
      Nä det kommer det inte att bli, det går inte att vrida tillbaka klockan ingen kommer lämna frivilligt, allt slutar med inbördeskrig och det är bara att hoppas att Svensken vinner men då behöver vi hjälp från utomstående makter så som Ryssland, USA eller liknande, för det vi har framför oss kommer sluta i blodbad.

      • Finland vet vad krig är!
        Sverige förefaller luta sig alltmer mot Finland som ju har erfarenhet av Inbördeskrig 1918, Vinterkrig 1939-40, Fortsättningskrig 1941-44 samt ett ytterligare krig för att driva ut Tyska trupper ur Lappland 1944-45 ifall de ville ha vapenvila med Sovjet. Skriven ”fred” fick landet först i februari 1947, mot att de skrev under den beryktade ”Vänskaps och biståndspakten” som nog ingen finländare skulle ha ställt upp på ifall NATO skulle ha anfallit Sovjet!
        / Själv svensk Finländare, född den 30 jan.-44 i Helsingfors och nära döden den 6 februari på BB då Sovjet satte in den första terrorattacken av tre bombplansattacker med totalt över 2.000 bombanfall i februari 44 med avsikt att helt utplåna Helsingfors – vilket de emellertid inte lyckades med.

        Kom ihåg Rikssvenskar, att blir det Krig i Sverige så gäller en enda lag: Döda eller dö! Sagt av Finlands största man genom tiderna; Marskalken av Finland Carl Gustav Emil Mannerheim.

      • Det får bli som på den gamla stormaktstiden då! Den svenska armen slogs till sista finnen!

  22. Fan alltså min hjärna får inte ihop dessa två raderna som GP skrev.

    ”Vi har extremt mycket polispersonal på platsen och vi fortsätter jobba för att skapa ordning.
    Vid klockan 23-tiden under måndagskvällen var ingen gripen”

    http://www.gp.se/nyheter/sverige/v%C3%A5ldsamt-upplopp-i-rinkeby-kastade-sten-mot-polis-1.4166085

    HUR FAN ÄR DETTA MÖJLIGT UNDRAR EN NORMAL FUNTAD SVENSK?! och är polisen så jävla dåliga på att skjuta, när dom för första gången på 30 år verkligen skjuter verkanseld, att dom missar målet ja då skall dom fan i mig lämna tillbaka vapnet och avsluta sin anställning.

  23. Muhammedaner som avreagerade sig bara…
    Inget märkvärdigt, islam är en VÅLDSIDEOLOGI.

    Hoppas Donald Trump fäller ytterligare en kommentar om Sverige.

    Svensk pk-media håller käften om sanningen och är duktiga på att förvanska sanningen, liksom 7-klövern.

    • Skall man få reda på sanningen om det som en gång hette Sverige så måste man antingen vända sig till utländskt media eller läsa Petterssons blogg.

  24. Och Media och Regering spelar i vanlig ordning dumma,
    och frågar med anledning av Donald Trumps ord se på
    Sverige. VAD SOM HAR HÄNT I SVERIGE?
    Det som har hänt dagligen och som händer dagligen
    med 10-15 uppbrända bilar, personrån, stenkastning
    mot polis rån av gamla , våldtäkter gruppvåldtäkter
    Osv OSv OSv OSv. Men Media ser inget och framförallt
    inte att det inte är Svenskar som utför all denna jävelskap
    Istället hittar dom på nya ord för dem som har
    mod att påtala det TROLLFABRIKER?? Nä men så gulligt!

    • Det är synd att TUMP gjorde en felsägning ( Titta vad som hände i sverige igår kväll) Vi vet att han menade TITTA VAD SOM HÄNDER I SVERIGE ( helt allmän) kaus varje dag .

      • Han sa inte fel. De översatte fel.

        Han sa händer inte hände.

        Det visar på oförmågan att förstå ett av de mest spridda språken i världen.

        När politiker som borde kunnat fråga språkexpertis om hjälp att översätta och som tränats i engelska under hela sin uppväxt inte förstår vad en människa som talar engelska som modersmål säger. Då undrar man stilla hur lite de som flyttar hit (och inte lär sig vårt språk) nånsin kommer att begripa av vad vi säger och vad våra lagar begär av dem.

        Jag skulle påstå att de hade varit hjälpta av att anlita en tolk. De har ju skapat en hel tolkindustri i vårt land eftersom invandrare inte behöver lära sig vårt språk.

        De kunde själva bett någon språkkunnig förklara för dem vad han sa.

      • Tack Hönsmamman! Trump sa så här:
        ”You look at what’s happening last night in Sweden. Sweden! Who would have believed this? Sweden! They took in large numbers that have problems they never thought possible.”
        Att INGEN gör skillnad mellan ”happening” och ”happened” ser jag som en avsiktlig felöversättning.

  25. detta är lögn enligt lövet ingenting har hänt sverige har aldrig varit tryggare, alternativmedia, utländsk press ljuger !!!!

  26. Sverige är utan någom som helst konkurrens världsmästare i att skaffa sig kostnader. Det är helt otroligt att vi har representanter (för folket) som skiter de gemensammas ekonomi. Hur är det möjligt att socialism får förekomma? Senaste experimentet är Venezuela. Hälften av dem svälter idag.
    För att inte tala om Stalin, ulbricht, pol pot, mao, hoxxa, chavez, beira, och många fler. Men i Sverige ska en fattigpensionär fatta att de måste betala halva sin pensin i skatt så att våra gäster kan få fri tandvård, vård o jag vet inte allt. Hur är detta möjligt? Varför gör våra folkvalda detta mot oss? VARFÖR?

    • @Anton, du fick en tumme ned. Den är inte min.

      Undrar dock vem det är som är fakraresistent. Är det hon, Osman med hucklet (eller vad nu hon heter), som är vänstertrollet. Hon som blivit portad hos Pettersson och i söndagens Agenda varken med begripliga meningar och innehåll kunde debattera mot Jan Björklund (L).
      Så Osman eller vem du är, visa din profil. Ta av dig skynket framför munnen och skriv. Orden är fria bara du inte hotar och uppmuntrar till brott samt håller god ton. Du borde kunna skriva svenska.

    • Anton
      Dom folkvalda gör ingenting emot oss, som dom inte har röstats fram för att göra! Ni som klagar på politikerna, hörde ni inte Reinfeldts ”öppna era hjärtan” tal innan valet och därför är nöjda med utvecklingen, borde ni inte få rösta!

  27. President Donald Trump ljuger enligt Stefan Löven och vapendragarna SVT och hatmedia och ingenting om detta på 21.00 Nyheterna i SVT igår! Allt är bra, detta och liknande saker mord och skjutningar i Malmö är bara fantasier!
    Den ansvarslösa massinvandringen ska fortsätta säger Stefan Löven ”alla är lika värda” , ”vi ska stå upp för asylrätten och massinvandringen”…..”Etniska svenska finns inte, folkutbytet ska fortsätta”, tycker Stefan Löven och Miljöpartiet….
    Vad tycker 87:an i valet 2018??

    • Våldtäkter, mord, bilgrillning och husgrillning, stenkastning ingår på sikt är detta vinstlotter och pensions-räddare säger dvärgen Stefan Löven….Fan trot!

    • Och våra fattigpensionärer ljuger. De ska sossarna pungslå ytterligare. De måste förstå att de måste betala en tusing till i kommunalskatt för att bereda väg för våra nya ”gäster”. Att Svensson inte begriper skiter kommunisterna Ylva J och Ulvskog i. De är ju pionjärer i detta experiment o kan lugnt luta sig tillbaka med en pension på 50 lök om året. Jag blir uppriktigt ledsen när jag tänker på hur sossarna skiter i våra fattigpensionärer, oftast kvinnor. Hur kan det vara möjligt att lita på sossars retorik? Det är bara ljug. Inte fan bryr sig en sosse om att en fattigpensionär ska snart pungslås på halva sin pension.

      • Anton….Vi förstår att Du menade per månad men Du får tyvärr dubbla eller tredubbla beloppet, exempelvis Fredrik Reinfeldt berikar sig från svenska staten med det tredubbla eller c:a 150,000kronor!
        De har med andra ord inte samma bekymmer som vanligt folk som går på deras lögner!

    • Tror vi kan glömma att regering, riksdag och fake media kommer att göra avbön och vakna upp, det vore att ställa sig med blottad strupe för att ta emot medborgarnas vrede. Klart de vet vad de håller på med, undrar hur nattsömnen är. Men de kommer driva sin linje to the bitter end.Och vad gör 87:an? Svårt att säga men frågan är om lösningen ligger i valet 2018. Det är långt dit och det kommer bli en smutsig process.

      • Fattigpensionärerna har det precis så som dom förtjänar, eftersom dom är Socialdemokraternas stora väljargrupp!

      • Valet 2018 är nog det absolut viktigaste valet som någonsin varit i Sverige. Det handlar ju om ifall Sverige skall fortsätta finnas på världskartan som suverän stat eller ej.

    • Jo 87:an borde för att bevisa att dom inte tappat hela hjärna rösta på SD i nästa val och därmed åter få kalla sig Svenskar.

      • Valet 2018, om det nu blir något, är inte bara det viktigaste utan även det sista! Troligtvis är det redan försent,men går inte valresultatet vår väg då är det sista spiken i kistan!

        Man undrar ju vad som skall få folk att vakna!

        Sen räcker det inte bara att rösta på SD, valet är så viktigt att man måste även personrösta! Det gäller att vara påläst och insatt! Man måste läsa på om kandidaterna, för att få bort rötäggen inom SD!

      • Förlåt, valet 2018 behöver inte vara det sista om resultatet går vår väg!

    • Fantastiskt att vi bara ger bort områden som våra förfäder slagits för, utan strid!

      ”Det hela rörde sig alltså om att med våld tvinga militärt svagare stammar att betala så kallad skatt utan att de fick någonting i gengäld”

      Där ser man vad det ändrar sig! Nu är det tvärtom!

  28. Det låter ju förbannat dramatiskt i våra öron att polisen kommit sig för att avfyra ett varningsskott. Emellertid lär väl verkanseld vara det enda språk dessa allmänfarliga kriminella ligor förstår att rätta sig efter. Detta eskalerande våld borde vara regeringens absoluta prioritet – i stället väljer de medlöparna att bespotta amerikanske presidentens uttalanden, vilka till punkt och pricka varit korrekta beskrivningar av nuvarande katastrofläge.
    Andreas.

    • Det bisarra med SVT är att inom fem minuter så har man ett inslag om hur Trump och Fox News ljuger om invandrarnas kriminalitet i Sverige och i nästa minut så visar dom upploppet i Rinkeby där polisen håller på att slås ihjäl av invandrare. Hur tror man att trovärdigheten ska finnas? Eller har dom rökt på som Bildt säger. För min del så hoppas jag att Trump kritiserar Sverige varje dag. Det verkar funka och det oroar etablissemanget.

  29. Tjaa så går det när dialogpolisen inte satt sig i respekt. Sköt ett varningsskott! Bah! Sätt ett skott i benen på buset istället.

    • Men vår blinde Statsminister ser inget, utan frågar
      yrvaket vad hände i Sverige i Fredags?
      Det enda fel Donald Trump gjorde var när han sa
      Fredags, för det är inte bara om fredagarna där
      händer saker , utan varje dag.
      Vi har en jävla Loser regering som sålt och
      fortsätter att sälja(skänka) ut landets resurser till
      Globalistpacket med god hjälp av Media.

    • Om du frågar en journalist i någon kvällstidning eller en sosse så har detta aldrig förekommit, utan det är ett fejkat cenario.

  30. När man bor granne med de sämsta av syrier (Solna kommun upplåter bostadsrätter som kostar 4 miljoner kr till aliens) som Bashar Al Assad blivit av med och störs av dem dygnet runt och alla dagar så försår jag honom, och skäms för att afrosvensken och HBT-aktivisten Reinfelt gav vapen till islamisterna så hela syrien blev trasigt.

    • På tal om det krig som pågår i Syrien. Finns det någon nu levande människa som vet varför man krigar och hur det hela började??????

  31. Ju fler stenkastare de skadskjuter desto långsammare blir de och lättare att både spåra och ta fast?
    Kanske det är bättre att sikta på armar än ben så att de inte kan kasta mer?
    Vet inte riktigt vad taktiken är i andra länder? Här kunde det ju kanske löna sig om polisen tog lite intryck från andra kulturer i hanteringen av våldsverkare?

    Man undrar ju om bemötandet är hugget i sten?

  32. Donald var lite tidigt ute häromdagen, det var nog detta han menade när han sa titta på det som hände i Sverige igår.
    Han menade kanske titta på det som händer i Sverige imorgon!

  33. När ska Carl Bildt twittra och fråga sig om stenkastare har rökt på? Eller Marita Ulvskog ifrågasätta deras mentala stabilitet?

    • De är väl dessa människor hon vill ha in på arbetsmarknaden som lågutbildad arbetskraft…..lycka till, ett gäng schimpanser hade haft bättre möjligheter än dessa idioter.

  34. Aftonbladet skriver att polisen nu dragit sig tillbaka, varför då?

    Hur skall lag och ordning då kunna upprätthållas?

    Vem bestämmer i Rinkeby, gangstrarna eller polisen?

    Svaret är uppenbart, ligisterna skrattar ju åt polisen!

    In med en riktig polischef som vågar ta i med hårdhandskarna och rensa upp!

    Det måste bli ett slut på kaffe o korv taktiken!

  35. Och ändå förnekar svensk media att de skulle vara några som helst problem med invandringen…..kanske dax att vakna nu. ”En dåre och en klok man ser inte samma träd”.

Kommentera