Trump, Obama, Löfven, Romson, Jensen och många andra har sagt samma sak men ingen får skäll som Trump

INVANDRING. Det har blivit ett jävla liv när USA:s nye president sade att Sverige har problem med massinvandringen.

Tidigare har Norges finansminister Siv Jensen sagt: ”Erfarenheterna från vårt närmsta grannland borde vara en väckarklocka för de allra flesta; laglösa stadsdelar med egna domstolar, våld, kriminalitet och gängaktiviteter vittnar om en helt misslyckad integrations- och migrationspolitik…” Källa

USA:s förre president Barack Obama ansåg redan 2012 att Sverige hade problem med muslimer och sände sitt speciella sändebud till Malmö… Källa

Brittisk chefredaktör: Något är fel i Sverige...Källa

Flyktingkrisen är på väg att i grunden förändra Sverige, det mest oroväckande är att vi ännu bara befinner oss i början, och att ingen kan överblicka de fulla konsekvenserna på längre sikt..I stället för att brännmärka Ungern med flera borde vi se till att undvika en systemkollaps,…Källa

”Sverige måste kunna säga nej till flyktingar. Landskrona är ett varnande exempel på vad som kan ske på fler håll i Sverige, här finns redan ett genomsegregerat samhälle”…Källa

Att våra grannländer anser att vi är lika konstiga som oansvariga blir tydligt med ledaren…Källa

Nedanstående är korta klipp från intervjuer som Aftonbladet gjorde november 2015, det finns andra synpunkter också.

Hanne Skartveit, politisk redaktör, VG, Norge: Det ser ut som att Sverige har förlorat kontrollen. De har alltför länge fört en alltför liberal asylpolitik som gör att vi nu står i en situation som är väldigt svår att hantera – både för centrala myndigheter och lokalt.

Anna Libak, utrikesredaktör, Berlingske, Danmark: – Sverige är ett vackert land. Jag har vuxit upp med Astrid Lindgren och älskar älgarna, Skåne och estetiken. Men nu verkar det som att svenskarna håller på att ödelägga sitt land. Sverige kan komma att förändras tills det är oigenkännligt. Jag vet att det gjorts med en god mening, men svenskarna har blivit slavar för humanismen.

Patrick Kingsley, migrationskorrespondent, The Guardian, Storbritannien: – Etiskt sett så gjorde Sverige rätt när de 2013 sa att syriska asylsökande var välkomna. När man har ett krig som i Syrien så borde världens rika länder göra sitt. Alla länder borde göra som Sverige och hade Storbritannien och de andra tagit sitt etiska ansvar så hade Sverige inte varit i en sådan sits nu. – Men när man skickar ut dessa signaler att man är öppen för flyktingar, så kan det vara så att regeringen inte har förberett sig tillräckligt för denna inströmning.

Jasper von Altenbockum, inrikespolitisk redaktör, Frankfurter Allgemeinen Zeitung, Tyskland: Sverige verkar nyligen ha insett att flyktingar går genom Tyskland för att komma dit. – För Sverige är det nog den enda möjliga utvägen. Det kan inte fortsätta som det gjort. I Tyskland har vi kapacitet för en till miljon flyktingar men i Sverige verkar man verkligen ha nått gränsen.

Maryline Baumard, migrations- och integrationsreporter, Le Monde, Frankrike:
– När jag varit och rapporterat från Grekland och Italien så har jag mött fruktansvärt många som velat åka till ert land, så jag förstår att ni tar väl hand om flyktingarna – speciellt de ensamkommande barnen. De vet att de kan ha en framtid där.

Ovanstående får räcka. -Pettersson konstaterar att mängder med politiker och journalister har sagt samma sak som Donald Trump – att Sverige har stora problem med framförallt den muslimska invandringen. Men tydligen är det inte budskapet som är intressant utan vem som säger det…

…men om nu USA:s president Donald Trump har fel varför detta…

13 thoughts on “Trump, Obama, Löfven, Romson, Jensen och många andra har sagt samma sak men ingen får skäll som Trump

 1. Ops..här har varit ett menlöst får inne och tryckt tummen
  ner på alla seriösa skribenter? Det är säkert en
  Socialkommunismiljöpartist journalist som känner att
  marken bränner under fötterna?

 2. Är det inte snart dags att den stora framtidsvisionären
  Annie Lööf får någon fråga om hur hon har tänkt sig
  att ordna jobb och bostäder till dom 30 miljoner
  Menafolk som hon säger att Sverige ska ta emot ytterligare?

  Kan inte Amerikanska Fox News göra en intervju med henne
  och ställa denna högst relevanta fråga?

  Svenska politiker kommer alldeles för lätt undan besvärliga
  frågor tack vare den menlösa Media vi har här hemma!

 3. Vad är Löven och de andra pottentaterna förvånade över?????
  Är det att Trump sa det han sa eller att SANNINGEN om Sverige nu nått ända upp i USA:s regering.
  Jag förstår att det måste göra mycket ont i den Svenska regeringen och de Svenska s.k. journalisterna att få höra sanningen från det hållet, men det är bra. Dom skall lida alla helvetets kval för vad dom gjort Svenskarna och Sverige.

 4. Antal röstberättigade (riksdagen 2014) i Sverige ca 7 miljoner.

  Antal som röstade på Trump ca 63 milj.

  Hur gärna de än försöker så finns det fler människor som vill ha Trump som president än vad det finns röstberättigade i Sverige.
  Grovt räknat 9 ggr så många har röstat på Trump än vad något parti skulle få i vårt land även om de fick alla röstberättigades röster.

  Sverige ingår ju inte precis i United States of America även om en del journalister tycks tro att det skulle vara så med tanke på hur subjektivt de levererar sina ”fakta”?

  Men hur ska de kunna respektera 63 miljoner människors val när de inte ens bryr sig om att respektera de 7 miljoner som lever här?

 5. Om media varit på allvar intresserad av att skildra förekomst av fejkfakta skulle reportagen om de ensamkommande haft en helt annan framtoning?
  De har ju i stället underlättat för dem genom att helt okritiskt framställa dem som barn?
  Och med ett bildmaterial som skvallrar om att åldersuppgifterna omöjligt kan stämma.

  Alla som blivit påhoppade för att de ifrågasatt vad de presenterar som fakta.

  Hur det än är så är deras agerande väldokumenterat. Av dem själva dessutom.

 6. Trump är lika populär som måltavla som (SD), allt som de säger måste analyseras sönder och löjligfieras.

  Oavsett om det de säger är rätt eller fel, det är ointressant för PK-maffian.

  Trump må vara bullrig och bufflig, men,,, det utesluter inte att han faktiskt kan ha rätt i det han säger.
  Dessutom är han demokratiskt vald i ett av världens största länder.

 7. Trump kan se in i framtiden, Upplop i Rinkeby ikväll polis skjuter varningsskott mot stenkastare.

Kommentera