En pappas signalement på den 13-åriga dotters våldtäktsman


INVANDRARVÅLD. I en Facebook-grupp med namnet “Det händer i Skälby Järfälla” har en kvinna lagt upp en text om en våldtäkt i Järfälla som det varit tyst om och givetvis inget signalement på förövaren. 

Texten uppges vara skriven av pappan till den 13-åriga flickan och vi har förståelse för att han vill vara anonym och skydda dotter. 

Rörande våldtäkten på min älskade 13:åring i lördags, 11/2 vill jag
härmed gå ut med ett signalement på gärningsmannen (GM).
Detta för att varna alla andra och påpeka att Skälby inte längre är den idyll
vi tidigare haft, utan nu gäller en ny vardag.

”Förloppet är kort enligt följande: GM förföljer offret från Ormbackavägen mellan Skälby och Viksjö i riktning mot Skälby. Kanske längre ifrån kanske kortare. GM cyklar eller går till fots. Offret genar över ängen mot elljusspåret och börjar gå i spåret åt det högra hållet. Efter ca 150 m märker hon att hon är förföljd, försöker vika av stigen och skaka av sig GM, men denne tar då sitt tillfälle och genomför sin gärning. Under våldtäkten springer en motionerande kvinna förbi och skrattar, förmodligen pratandes i telefon. Hon hör eller ser tyvärr inget, trots att det var kanske 15 meter bort.

Under våldtäkten brukas våld mot kroppen, penetrering och strypgrepp. Genomför våldtäkten på ett sätt så det verkar som om det inte är första gången. I slutet på januari var det tydligen en annan incident i området, Bruttovägen.

GM talar inte svenska, mer än möjligen enstaka ord. Bräcklig engelska. Är ca 15-16 år (svårt att fatta åldern), ca 173 cm lång. Svart kort hår, grön/grå jacka, jeans (lite för stora), vita skor. Utseende mellan arab/afgan/rom, helt utan skägg.

Ormbackavägen/området är inget ställe man normalt uppehåller sig på, går/cyklar man där bor man förmodligen i omgivningen. Sannolikt har han varit där förut och känner området så pass att man vet vart vägen leder.

Kan i nuvarande läge inte säga mer detaljer för att inte skada polisen arbete.

Men för HELVETE, tro inte att det är som förr, låt INTE era döttrar gå själva.
Ute på våra gator går nu individer som är kapabla till saker vi endast sett på film.

Ni som är ute med hundar, motionerar mm i området, ser ni någon gående
som ni känner kan passa på ovan beskrivning, ta gärna ett foto och PM:a till
den som publicerat detta så kan vi visa detta för offret. Trots allt är det en begränsad
grupp som passar in.

DET ÄR NU DITT BARN DET GÄLLER, MIN ÄR REDAN BRÄND.”

Polisen


18 responses to “En pappas signalement på den 13-åriga dotters våldtäktsman

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  KONSEKVENSEN av Socialdemokraterna och Stefan Lövens massinvandringspolitik, SvetsarSKITEN bryr sig inte och inte de 25% av 87:an som i val efter val fortfarande röstar på Socialdemokraterna i tron att de står på arbetarklassens sida….!!
  SVT och hatmedia är politikerfrälsets vapendragare i kampen mot Sveriges befolkning för att ödelägga vårt land!!
  I artikeln ovan nämner pappan åtminstone signalementet på ”flyktingen” och vad gör man efter en sådan händelse ? Personligen vore det inte hälsosamt om gärningsmannen kom i min närhet då skulle jag slakta honom och skära honom i små, små bitar….! Det blir tanken hos de flesta men sedan är vi intelligenta och civiliserade, präglade av en högtstående kultur som bygger på samarbete….-kanske stannar det vi tankar och inte handlingar…..Att importera denna dysfunktionella skit av muslimer/araber är ett folkrättsbrott mot Sveriges befolkning och MOT vårt lands bästa! VI MÅSTE GÖRA OSS KVITT VÅRA ”GODHETSPOLITIKER”!!!

  Gilla

 • compulsoryunion

  Skönt att hon inte blev pistolhotad under överfallsvåldtäkten här i våldtäkthens-Gröna Lund:
  ”Lukowo Mechac Makanda har försökt tvinga målsäganden B att genomfora samlag eller med samlag jämförlig handling genom att ta tag i henne och försöka brotta ner henne samtidigt som han tagit henne på brösten, rumpan och låren och dragit i hennes kläder. Det hände den l januari 2015 i Hässelby, Stockholms stad.
  Det fanns fara för att brottet skulle fullbordas eller så har sådan fara varit utesluten endast på grund av tillfälliga omständigheter.
  Lukowo Mechac Makanda begick gärningen med uppsåt.”
  Vidare har åklagaren yrkat att Mechac Makanda ska dömas för våldtäkt (åtalspunkt 2.1) enligt 6 kap. l § första stycket brottsbalken med följande gärningspåstående:
  ”Lukowo Mechac Makanda har tvingat målsäganden A till samlag, såväl vaginalt som oralt, genom att uppge att han bar pistol och att hon skulle dödas eller skadas samt genom att betvinga henne genom att klä av henne kläderna, ta tag i henne och lägga henne på ett bord, ta henne på brösten, lägga sig på henne, hålla i hennes huvud samt föra detsamma mot sin penis. Det hände den 3 januari 2015 på en lekplats i närheten av Astrakangatan, Hässelby,
  Stockholms stad.
  Lukowo Mechac Makanda begick gärningen med uppsåt.”

  Gilla

 • compulsoryunion

  En nysvensk tradition är att baba i orten våldtar 13-åringar, exempel:
  Allmän åklagare yrkade vid Södertälje TR ansvar å statslöse Hanna E, född 1958, enligt följande:

  1. Grovt sexuellt utnyttjande av underårig. Hanna E har vid två tillfällen under april 1990 och vid upprepade tillfällen under tiden maj 1990-okt 1991 i bostaden i Södertälje haft sexuellt umgänge med sin 13-15 åriga dotter Chamiran genom att första gången stoppa in sina fingrar i hennes könsorgan i samband med att han onanerat sig själv och andra gången ha ett fullbordat samlag med henne samt vid därefter följande tillfällen slicka hennes könsorgan, tvinga henne att onanera åt sig samt onanera sig själv samtidigt som han smekt henne över brösten eller könsorganet. Varje brott är grovt på grund av att Hanna E handlat särskilt hänsynslöst genom att förgripa sig mot en biologisk dotter utan sexuell erfarenhet och i försvarslös situation. – Lagrum. 6 kap 4 § 2 st BrB.

  2. Grov våldtäkt vid upprepade tillfällen. Hanna E har vid ca tvåhundra tillfällen under tiden april 1990-okt 1991 i bostaden i Södertälje med våld och hot om våld, som framstått som trängande fara, tvingat sin biologiska dotter Chamiran före och strax efter det denna fyllt 15 år till samlag och med samlag jämförliga sexuella umgängen vaginalt, analt och oralt. Hotet har bestått i att Hanna E tagit fram knivar och bland annat sagt, att han skulle döda Chamiran, om hon vägrat att uppfylla hans begäran, samt att han vid senare tillfällen utnyttjat den rädsla han framkallat hos Chamiran genom sina tidigare åtgärder. Våldet har bestått i att Hanna E vid något tillfälle gripit hårt tag i Chamiran och kastat omkull henne samt en gång gett henne en örfil. Varje brott är grovt med hänsyn till den särskilda råhet Hanna E visat genom att förgripa sig mot sin egen dotter, som befunnit sig i en försvarslös situation. – Lagrum: 6 kap 1 § 3 st BrB.

  Chamiran E yrkade att Hanna E skulle förpliktas att till henne utge skadestånd enligt följande:

  1) jämlikt skadeståndslagen 1 kap 3 § för den kränkning av den personliga integriteten hon utsatts för med 200000 kr;

  2) jämlikt skadeståndslagen 5 kap 1 § 3 för sveda och värk, avseende fysiskt och psykiskt lidande, samt för lyte och men med 75000 kr.

  TR:n (ordf rådmannen Sjölander; skiljaktiga meningar se nedan) anförde i dom d 3 jan 1992: Domskäl. Åklagaren har till utveckling av åtalet anfört bla: Hanna E, som är född i Turkiet, gifte sig 1975 i Libanon. Hans hustru var då 13 år gammal. Den 6 juli 1975 föddes Chamiran som första barnet och därefter föddes ytterligare fem barn. 1985 kom familjen till Sverige och är sedan dess bosatt i Södertälje. 1985 och 1987 föddes ytterligare två barn. Familjen bor i en femrumslägenhet och Chamiran delar sovrum med sin syster, Joumona, som är född 1982. Sovrummets läge och hur de övriga familjemedlemmarna bor framgår av en skiss, se domsbilaga 1 (här utesluten; red:s anm). Efter det sista barnets födelse, som förlöstes med kejsarsnitt, blev hustrun deprimerad och hennes intresse för sexuallivet började att avta. Hanna E riktade då sitt sexuella intresse mot Chamiran. Han har under senare tid varit arbetslös. Chamiran är numera omhändertagen av sociala myndigheter.

  Gilla

 • compulsoryunion

  Redan för mer än 10 år sedan berättade Kristina Axen-Ohlin att det är inte nonAfroSvenskar som gör överfallsvåldtäkterna i Sthlm, efter att hon besökt polisstationer där hon sett alla fantom bilderna på våldtäktsmän som hemlighålls av grischeferna (typ G Lindberg och Eliasson packfolk) (fantombilderna borde heta Guran-bilder, för nämna mohammedbilderna leder till mordbränder).
  Men först nu fattar jag den trånga jeans modet här i asyltippen, det är ändamålsenligt och gör det litet svårare för aliens att göra sina grupp överfalls snabbisar:

  http://www.helahalsingland.se/gavleborg/bollnas/de-holl-ihop-och-bar-jeans-for-att-ga-sakert-pa-farjan-var-man-ensam-sa-sprang-man

  trånga Levis borde heta Lamin-jeans, se nedan
  http://sv.metapedia.org/wiki/Jenny_Lemon

  1987-12-19 i Etiopien. Ephrem invandrade till Sverige 2009-09-25 från Virginia, USA. I USA har Ephrem blivit dömd för sju olika brott [5] men fick trots det komma till Sverige efter att ha ingått äktenskap med en etiopier. I pressen blev han känd som 23-åringen och bilderna som visades på Ephrem Tadele Yohannes var gjorda med så kallad vitpixling för att framställa honom som etniskt vit. Även efter att domen fallit så visade Expressen inte hans ansikte….

  …Gärningsmannen hade enligt åtalet sparkat och/eller slagit upprepade gånger mot hennes huvud och kropp och sedan strypit henne. Han hade även våldtagit 27-åriga Elin. Efter mordet försökte han dölja sitt brott genom att släpa henne på ojämnt underlag och placera kroppen under stora stenblock…

  Kjol misstag, ledde till att en shono blev tvingad delta i gruppvåldtäkt med ögonbindel jmfr falu tr b2573-15:
  Hon bar kjol och inga strumpbyxor. Hon skrek på hjälp. Han lade ned henne på köksbordet. Hon gjorde motstånd så mycket hon kunde. Han fick på något vis ned henne på golvet. Hon drog med sig gardinen och gardinstången i fallet.

  Solomon Sielay låg över henne. I det här skedet kom en annan man in. Solomon Sielay måste ha frågat om hjälp. Mannen satt sig på hennes ansikte. Det kändes som många fingrar fördes in i henne. Hon bet den som satt på hennes ansikte i ena skin- kan. Han reste på sig då. Hon kan idag inte känna igen den som satt på hennes an- sikte. Det kom in andra människor i köket. Solomon Sielay släppte henne. Det kom två andra och höll i henne. När Solomon Sielay höll handen över hennes ansikte så bet hon honom i fingret. Det fastnade en skinnbit mellan hennes tänder. Solomon Sielay slog henne med fingertopparna i ansiktet.

  Hon tror att musiken hade tystnat. Männen lade något mörkt över hennes ansikte. Det kändes som att det var hennes jacka. Hon kände att något kom mot hennes hals. Det kändes som en kniv. Flera fingrar fördes in i hennes underliv och det gjorde jätteont. Hon vet inte hur många det var i köket då, men det var en man som satt på hennes ben medan två andra höll i. Någon av männen, troligen Solomon Sielay, genomförde ett samlag med henne. Hon kände samlagsrörelser, men samlaget på- gick inte länge. Hon vet inte om kondom användes eller om det blev någon utlös- ning. Det måste ha varit ytterligare en man som lade sig mellan benen. Hennes arm- band och halsband gick sönder. Hon hörde att det ringde på dörren. Det lät som nya röster i lägenheten efteråt.

  Det kändes som fingrar och händer fanns överallt. Fingrar fördes in både i underli- vet och i analöppningen. Det gjorde väldigt ont. Naglarna kändes. Hon hörde att männen skrattade och pratade på sitt språk. De verkade ha väldigt roligt. Hon fick tag i någons hår och drog i det så att det lossnade. Hon slogs men till slut orkade hon inte. Hon kan inte säga hur länge det pågick, men för henne kändes det som en evighet. Hon skrek mest hela tiden och fruktade för sitt liv. En man hade en rutig skjorta på sig. En bar ett par röda jeans. Allting blev sedan kaos när Simon Amanuel kom in. Jackan ramlade av hennes ansikte. Det blev bråk och Simon Amanuel var jättearg. Han tog en kökskniv från köket. Det verkade som om han ville stoppa det som pågick. Alla bråkade sedan med knivar. Hon försökte hoppa ut genom köksfönstret men någon drog henne i håret så att hon ramlade baklänges. Hon var panikslagen. Hon försökte gå till ytterdörren men fick inte upp den. Hon tog en mobil som låg därinne och slog den mot ytterkanten på dörren. Hon försökte få ut den genom brevlådan. Då kom det en kille från köket och slog något som såg ut som en stor kastrull i huvudet. Hon svimmade av och vaknade upp i vardagsrummet på golvet. Hon hoppade ut genom sidofönstret. Det var fortfarande bråk och liv i lägenheten. Det fanns brinnande ljus på vardagsrumsbordet. Hon slängde ett ljus och försökte få dem att släppa fokus på henne. Två gånger försökte hon ta sig ut genom ytterdörren. Hon tog sig in till en gammal granne, Monika Henriksson. Hon öppnade och tog in henne i lägenheten och ringde polisen. Någon av killarna letade efter henne utomhus så Monika Henriksson gömde henne bakom soffan. Polisen tog bort skinnbiten från hennes mun. Trosorna i soppåsen är hennes. Lägenheten var ganska lyhörd. Alla måste ha hört vad som hände, annars hade de varit både avsvimmade och döva. Hon var väldigt öm och blödde litet hela tiden i underlivet. När hon fick mens så kunde hon inte föra in en tampong. Det gjorde ont när hon kissade.

  Gilla

 • compulsoryunion

  Borde var glad att nysvensken (svetsarns/näsapans överfallsvåldtäkts vetenskapsmän och kärnväljare) inte gruppvåldtog, när inte lammköttbiten inte var insvept i burka liksom en mumie…. det verkar vara fundamentala reflexer i de inavlade reptilhjärnorna, och gruppvåldtäktsbrott leder till lättare permanent uppehållstill-STÅND här i självplågeri djur-IS-dick-tionen:
  https://www.liveleak.com/view?i=e06_1452539591
  https://www.liveleak.com/view?i=bcb_1452763515
  https://www.liveleak.com/view?i=7ad_1441423827
  https://www.liveleak.com/view?i=b7f_1466000079
  https://www.liveleak.com/view?i=597_1452679537

  Nysvensk ”tradition” Gruppvåldta svenska t döds = 5 mån ”vård”, ingen utvisning (2011 – tack Ali-ansen)‏
  Fem månader påföljd för gruppvåldtäkt av nu avliden
  Tingsrättsdom: En flera år gammal gruppvåldtäkt har delvis klarats upp, trots att den våldtagna flickan tagit livet av sig. En ung man fälls på grund av DNA-bevisning. Påföljden bestäms till sluten ungdomsvård i fem månader.
  Den unga flickan utsattes för en gruppvåldtäkt i juni 2008. Ett antal unga män drog och bar henne till ett skogsområde där de klädde av henne samt höll fast i hennes armar och axlar och höll för hennes mun under det att de genomförde vaginala samlag. Hon kunde inte identifiera någon gärningsman och förundersökningen lades därför ner. Utredningen innehöll DNA-spår. Flickan tog livet av sig cirka två år senare.

  I samband med ett senare misshandelsåtal fick polisen DNA-träff då en ung man topsades och förundersökningen återupptogs. Mannen förnekade händelsen helt, men åtalades för våldtäkten.

  DNA styrker

  Tingsrätten anser den tekniska utredningen i form av DNA-undersökning styrka att mannen befunnit sig på platsen och haft sex med flickan. Undersökningen talar extremt starkt för att sperma som anträffats på flickans linne kommer från honom.

  Den unga mannen har, tillsammans med några andra, hållit fast flickan och avslutat med att torka av sig på hennes kläder. Tingsrätten utesluter därför att det varit fråga om frivilligt sex och bifaller åtalet.

  Mannen förekommer inte i belastningsregistret och var 16 år vid gärningen och 19 år idag. Straffvärdet för hans brott ligger på två och ett halvt års fängelse. Med hänsyn till åldern skulle fängelsestraffets längd bestämmas till cirka 7,5 månader. Tingsrätten anser att det finns särskilda skäl att döma honom till sluten ungdomsvård. Vårdens längd bestäms till fem månader.

  FAKTA
  Identifikationsnr: B 7329-10
  Instans: Uppsala tingsrätt

  Datum: 2011-05-05
  Saken: Våldtäkt

  Följande har framkommit.
  Den 31 oktober 2010 hade målsägandena ordnat en Halloweenfest vid Fänrik Ståls gata i Nyby och med på festen var bl.a. vittnena. Granit Rashica och Gihad Khodor har befunnit sig utanför lokalen och stått och väntat på några kamrater. Elin Enqvist har gått ut till Granit Rashica och Gihad Khodor och uppmanat dem att gå från platsen eftersom de tidigare hade haft problem med stölder och hon misstänkte att något liknande kunde ske. Granit Rashica och Gihad Khodor har vägrat att lämna platsen eftersom de ansåg att de hade rätt att vistas där då de bor i området. Det har uppstått tjafs mellan Elin Enqvist och Gihad Khodor. Rickard Ferrari, Elins pojkvän har uppmärksammat detta och gått ut och tagit tag i Gihad Khodors tröja och uppmanat honom att lämna platsen. Enligt Gihad Khodor ska han även ha uttryckt rasistiska förolämpningar, men det har såväl Elin som Rickard förnekat…..

  Gilla

 • Involuntarium

  Klappa till i lönndom, gräv utav bara helvete, håll käft och tappa därefter minnet! Ordningsmakten har brakat samman rättsväsendet likaså! Blir nog mer och mer vanligt att den etniskt svenska befolkningen tar lagen i egna händer, precis som asylturisterna tar lagen i egna händer och inrättar egna domstolar där sharia och annan än den svenska lagstiftningen tillämpas!

  Vi måste vid riksdagsvalet år 2018 komma ihåg hur dessa asylturister genom sin blotta närvaro hånar och förnedrar oss etniska svenskar! De anser att vi etniska svenskar är tomma i hela huvudet! Och så in i helvete rätt de har! Åttiosju procent har i valet 2014 visat klart och tydligt hur naiva, enfaldiga, svagbegåvade och svagsinta de har varit! Nu får vi hoppas att de åttiosju procenten tar lärdom av den kriminalitet som hittills följt i spåren av horderna med invällande asylturister! invällande asylturister i både andra, tredje och fjärde generationen och nyss anlända ogärningsmän som som total förstört livet både fysiskt, psykiskt och mentalt för många svenska kvinnor, barn och män!

  Stefan Löfven respektera folkviljan avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning!

  Stefan Löfven det är en förbannat god mänsklig egenskap att förstå och ta konsekvenserna av sitt fullständigt misslyckande! Ja, Stefan Löfven du kan ju inte direkt påstå att du förvaltat det förtroende som du fått av den röstberättigade svenska befolkningen! Ja, du Stefan Löfven en gång i tiden i ungdomensdagar var jag också stolt socialdemokrat men det har gått över under tidigt sjuttiotal och det har runnit mycket, mycket vatten under broarna sedan dess!

  Stefan Löfven du och din regering har uttalat och genomfört så många vansinniga saker till nackdel för den etniskt svenska befolkningen och för den suveräna självbestämmande nationalstaten Sverige!

  Stefan Löfven du och din Feministregeringen har verkligen gjort så att man skäms för att vara svensk! Det är märkligt att du och din Feministregeringen inte skäms ögonen ur Er! Tydligen har varken du Stefan eller någon annan i din Feministregeringen någon som helst självinsikt och självkännedom!

  Gilla

  • Tussilago

   Tror de är så hjärntvättade att det blir svårt att vända…. Såg senast idag på instagram att Lena Ph dragit på sig den kvinnoförndedrande Pyssi-mössan…. o hon ska föreställa en förebild för unga tjejer och kvinnor. Tror ifs att hon inte vet att Hamas & sharia förespråkaren Linda Sarsour var med arrangör.

   Gilla

 • Öl

  Fy fan ..nu fick svenskarna något att tugga i och jag säger bara vänta ni det här är bara början . om man vet mycket eller förstår mycket så tror jag svenskarna har fattat 3 procent av det här nu är det 97 procent kvar och under tiden så blir den svenska befolkningen våldtagen av våran regeringen och kriminella invandrare. …..

  Gillad av 1 person

 • Swedish psycho

  Vår förrädarregering tillsammans med sjuklövern skiter fullständigt i sånt som drabbar andra än Menaiter!

  Gillad av 1 person

 • Tony

  Överhuvud taget måste alla Svenskar vakna, alla
  förutom Politiker och Journalister, för dom vill sova
  vidare så att deras verk kan fullbordas, att Sverige
  blir en Islamisk stat, dessa idioter kommer att fortsätta
  att förneka att den dysfunktionella massinvandringen
  är en tillgång för landet, hur många som faller offer
  för de det skiter dessa förbannade As i.

  Gillad av 1 person

 • Jhonsson

  Pepparspray som även innehåller färg är betydligt mer effektivt. Finns att köpa på nätet Botar säkert de flesta från att göra fler försök. Inte heller så dyrt.

  Gillad av 1 person

 • br

  Bor i vetlanda.inte jättemycket importer här.inga asylboende eller moskéer ännu.har 2 döttrar 19 0 16 år.har redan fått dem att förstå att de inte kan gå själva längre i vetlanda,framförallt inte när det är sen em/eller kväll.sorgligt hur det blivit.jag förstår fortfarande inte vad vi ska ha för glädje av dessa hundratusentals mest hannar brunstiga importer.nu är det ett jävla liv för att några importer tagit livet av sig.är väl trist i och försig,men vi har ju hundratals unga svenskar som tar sitt liv,men om det hörs inget!?!?

  Gillad av 1 person

 • Kajsa

  Alla föräldrar måste vakna. Dessa monster ser våra 13-åringar som giftasvuxna för det är de i deras hemländer och kulturer. Därför blir våra flickebarn målgruppen för deras perversa lustar och utsatta för våld. Kom ihåg att i deras kulturer umgås inte pojkar och flickor, de dejtar inte, det finns ingenting som kallas kärleksrelation. De har noll koll på vad vi kallar relationer och kan inte ta kontakt på ett normalt sätt. Så när de ser ett flickebarn och blir kåta så överfaller de och våldtar. Det är så det går till. I deras huvuden är alla flickor och kvinnor som rör sig fritt ute horor och således lovliga byten. Vi skulle aldrig ha släppt in dem. År 2017 kommer att bli ett blodigt år för oss svenska kvinnor och flickor.

  Gillad av 1 person

  • Pica pica

   Bra Kajsa, du sätter fingret på en viktig skillnad som är orsaken till alla dessa grupp- och överfallsvåldtäkter vi nu ser i vårt land. De begås av män och unga killar från kulturer som aldrig haft en normal relation mellan könen, aldrig haft en tjejkompis i skolan eller i sitt liv.

   Därför är det helt förkastligt att vi nu i Sverige börjar ge efter på islamisternas krav på könssegregering t o m i förskola och skola.

   Gilla

   • Kajsa

    Jag undrar hur stora mörkertalen av våldtäker och sexuellt utnyttjande som förekommer på dessa hvb hem och familjehem där det kramas och sitts i knä på de bilder vi ser i media. All denna kroppskontakt mellan könen som dessa bergsbygossar inte är vana vid och bara väcker deras sexuella lustar. De måste ju tolka allt som inviter. Jag tror att vittnesmålen kommer så småningom om massvåldtäkter på de här ställena där de lever tättinpå svenska kvinnor som tar på dem vid varje tillfälle. Förutom då de system av bacha bazi som de säkert också tillämpar.

    Gilla

 • Tussilago

  Hur många av liknande art ska vi behöva läsa innan vår regering verkligen tar TAG i denna fruktansvärda verklighet dom försatt oss i????? HUR många barn, vuxna och gamla ska offras? JAG KRÄVER SVAR!!!

  Gillad av 1 person

  • Suzie

   Sveriges regim,den feministiska sjukklöverjuntan kommer aldrig stoppa eller hindra sin import av män från barbarikulturer med djävulsk kvinnosyn aldrig kommer de hindra dessa barbarer från att våldta Sveriges barn och kvinnor,tyvärr,tro inget annat för om Löfvenjuntan och den föregående Ruinfeldtjuntan hade velat skydda våra barn och kvinnor från importerade våldtäktsmän och pedofiler så hade de vidtagit åtgärder för länge sedan,istället ökar sjukklöverjuntan på importen av dessa dysfunktionella män som vi inte vet vilka de är vad de har med i bagaget etc samtidigt som de svenska männen anklagas för alla dessa våldtäkter som begås av importodjuren.Svenska folket måste inse detta,lägg ihop ett och annat och dra slutsatsen att Löfvenjuntan är barn och kvinnofientliga,det enda de vill är att ha svenska folket som skatteslavar.Löfvenjuntan med alla medlöpare måste avgå nu!!!

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: