Minderårig flicka våldtagen mitt på dagen

BROTTSLIGHET. Polisen fick information om våldtäkten vid 16.30-tiden i går men brottet ska ha skett tidigare på dagen i Veddesta, i Järfälla utanför Stockholm. En flicka ska då ha blivit våldtagen i närheten av ett elljusspår i området, enligt polisen.

– Det rör sig om en överfallsvåldtäkt, säger Peter Lindgren vid krimjouren i Sollentuna.

– Det är en ung målsägande som blivit utsatt för en våldtäkt. Offret är enligt polisen minderårig.
Brottsplatsen ska under lördagskvällen vara avspärrad och ska undersökas av polisens tekniker. Flickan som anmält våldtäkten ska också föras till sjukhus för undersökning, enligt polisen.

-Pettersson säger att det är inte mycket vi vet. En flicka under 15 år våldtagen utomhus i dagsljus mitt på dagen, medan Henrik Schyffert gör en föreställning som heter ”Var inte rädda, Sverige har aldrig varit tryggare”…

Aftonbladet skriver en minderårig flicka, Metro och DN en kvinna, polisen ingenting…i övrigt väldigt tyst, inget signalement, inga detaljer…

21 thoughts on “Minderårig flicka våldtagen mitt på dagen

  1. Elände, elände, elände, Löven!
    Ännu mer elände, komplexkompenserande justitieminister!
    Detta måste få ett SLUT!

  2. Svar till socialen-demokraten, Ricke

    ” bara hoppas att någon tar lagen i egna händer” Ni är NÅGON – och inte ska ni ta lagen i egna händer, utan avskaffa lagen / lagarna som tryckt er ner i skoskaftet.
    Du är en av svenska folket – de som är okunniga, men föraktfulla och verbalt aggressiva. Här – läs dina egna ord i slutet av en av dina långradiga tirader av anklagelser mot mitt land och dess tappra folk:

    F.d. Socialen-demokraten, Ricke

    30 01 2017 at 00:31

    ”Rumänien är inget riktigt land, vem vill ha något med dem att göra? Tamefan INTE jag!! De borde tvingas ta tillbaka si na zigenare de skickat till Sverige!!!!!!!!!! Inga bidrag + stora böter ska de ha!!”

    Herr f.d. sosse Ricke: nu är det drygt 1.000.000 (en miljon !) rumänska demonstranter på mängder av Rumäniens torg. Ingen av dem ber DIG att ha något med dem att göra, du skulle bara skämma dem med ditt sura språk (minst sagt ’sura’). Det är synd för de kunde läxa dig om värdighet, stolthet och lugn som präglar deras ord till PSD som de kallar ”ciuma rosie” (röda pesten) ÖPPET på pränt (inte bara på datorpränt – som du gör) utan på plakat och banderoller.

    • Här är Herr Rickes dagens tirad :

      F.d. Socialen-demokraten, Ricke

      12 02 2017 at 09:39
      Det nya Sverige tack vare våra naiva, ”snälla” befolkning som väljer politiker som ”ljushuvudet” Stefan Löven – bara hoppas att någon tar lagen i egna händer en dag och gör processen kort med de som r ansvariga för den ansvarslösa massinvandringen!
      En dag kommer pay-back-time för dessa äckliga kryp som vi har till politiker!!
      Liked by 1 person
      40 1 Betygsätt

  3. Fruktansvärt att våra svenska barn inte längre kan gå utomhus själva ens på dagtid.Brottsälskande systemedia kallar en våldtagen minderårig flicka för kvinna ,varför? Sverige är i särklass det sjukaste,mest brottsvurmande landet i världen med en feministjunta som inte lyfter ett finger för att få stopp på alla barnvåldtäkter,importerade pedofiler,gruppvåldtäkter,rån mot våra gamla som byggt upp vårt lands forna välstånd och trygghet,barnäktenskap,könsstympning,mm sataniskt ondskefullt Löfvens feministjunta utsätter sitt eget hårt arbetande skattebetalande folk för,de lockar och lurar hit tusentals kvinnor från barbarikulturer i tredje världen med löfte om att i Sverige är män och kvinnor jämlika i allt,kvinnor har frihet i Sverige att själva bestämma över sina liv,vilken lögn,många kvinnor vittnar om att de är utsatt för mer kvinnoförtryck och klankulturkontroll i Sverige än i hemlandet.Skämmes ta mej fan med er i den falska feministregeringen,ni som visar på vems sida ni står,inte på utsatta barn och kvinnors sida ,nej, ni böjer er för islamdiktaturens kvinnoförtryckare genom att underkasta er islam när ni ikläder er slöja under statsbesök i Iran.Förbannade hycklare och svikare!

  4. För vart och ett av dessa oräkneliga brott mot Sveriges befolkning står regeringen Löfvén oavvisligt medskyldig. Detta är ett faktum och är sedan länge omöjligt att dölja bakom psykologiska floskler och multikulturalistisk manipulation. Globalistkotteriets ridbare galt, ett formidabelt fä vilken till fullo drabbats av storhetsvansinne, yvs över att tituleras statsminister och erhålla all upptänklig internationell uppmärksamhet. Det statiska självgoda hånleendet bekräftar med all önskvärd tydlighet vederbörandes totala brist på den för en rakryggad statsman erforderliga habiliteten och värdigheten, och exponerar endast hans sensationella narraktighet.

    Regimens mycket snedvridna verklighetsuppfattning och dess persistenta vägran att hantera de kaotiska konsekvenserna av den förda politiken, utgör ett fullgott vedermäle för dess allmänfarliga inkompetens.
    Sverige befinner sig i ett slags förstadium till undantagstillstånd och den ytterst ansvarige för detta historiska kaos väljer att resa utrikes i akt och mening att mingla med samhällets absoluta fiender. Ett lika sensationellt som osmakligt tilltag!
    Andreas.

  5. Ursprungsbefolkningen lider under förtrycket och våldet från de invaderande styrkorna. För h-e, tant Löfven som gett burka-feminismen ett ansikte, se till och lös den fruktansvärda situation du och din regering skapat i Sverige!
    Klarar ni inte av det så avgå och släpp fram kompetent folk!!

  6. Finns det en yttre gräns för Stefan Löfven och hans regering
    över hur många Flickor/kvinnor som ska offras på de
    mångkulturella altaret, det jävliga är att dom inte lotsas om
    att det sker, hade dom gjort det så hade lagarna ändrats så
    att rejäla straff för dessa våldsverkare hade införts.
    Det gick väldigt fort att stifta nya lagar om att tvinga
    kommuner att ta emot flyktingar, trots att vi har kommunalt
    självstyre. Men att få till rejäla straff för våldtäkter ska
    väl i vanlig ordning dras i långbänk så att hundratals
    fler kvinnor ska få sina liv förstörda av grottfolk?
    Det räcker inte bara att utropa att det är inte acceptabelt
    som han gör när han tvingas att svara.
    Istället har straffen för dessa vidriga brott sänkts, när en av
    idioterna får två månaders fängelse på Hotell Hilton för
    våldtäkt på en 13 år gammal Tjej. !

    Vidrigt är bara förnamnet!

    • Det finns ingen övre gräns för sjukklöverjuntans offrande av våra barn,kvinnor och äldre på massinvandringens altare,de och deras familjer lider inte då de omger sig med skattefinansierade personskydd dygneet runt,makteliten består av narcisisstiska psykopater vars enda mål är att berika sig själva då deras begär efter pengar och makt står över allt annat .Det är svenska folket själva som måste vakna helt och agera annars kommer folkutbytet och utplånandet av svenska folket fortsätta tills den sataniska planen är fullbordat.

  7. Har föräldrarna tvingat på flickstackarn detta, undrar man ju hur snacket går vid frukostbordet!

    Kör dom samma floskler som vanligt: du kanske inte förstår detta nu, men på sikt kommer det att rädda din pension!

    Tänk på din stackars mamma som växte upp innan mångkulturen och inte blev berikad!

  8. Jag tycker verkligen synd om 20% av Svenska kvinnor/tjejer som har eller riskerar att bli våldtagna av smuts, de resterande 80% har sig själva att skylla.

    • 20%? Knappt några kvinnor röstade på SD sist, så gott som alla får därmed skylla sig själva! Glöm inte bort att utan kvinnlig rösträtt i Sverige, hade troligtvis SD haft egen majoritet i riksdagen efter valet 2014! Miljöpartiet, kommunisterna och troligtvis Socialdemokraterna, hade varit ett minne blott! Liberalerna, Centern och KD hade alla åkt ur riksdagen!

      Hoppas dom förstår att i valet 2018 gäller kvinna eller försvinna!

      • Många av dem som våldtas och utsätts för sexuella övergrepp är under 18 – de har inte röstat!
        -Fel att säga att de ska skylla sig själva!

      • Kalasbetalaren har helt rätt, mödrarna till de våldtagna flickorna har till nästan 100% röstat PK och därmed för kulturberikning, så det är bara vassego o njut fullt ut.

  9. Ytterligare en som inte ”kan” utvisas!!?? och därmed våldta och härja som han vill!!?? Inget signalement, hjälper det offret? Knappast!! Man struntar i offren för att rädda de mörkas ”integritet”!!

  10. Det nya Sverige tack vare våra naiva, ”snälla” befolkning som väljer politiker som ”ljushuvudet” Stefan Löven – bara hoppas att någon tar lagen i egna händer en dag och gör processen kort med de som r ansvariga för den ansvarslösa massinvandringen!
    En dag kommer pay-back-time för dessa äckliga kryp som vi har till politiker!!

Kommentera