Stäng

Ett haveri för den feministiska politiken

-Pettersson undrar om statsministern frågade om vi får bygga en kyrka åt den kristna delen av befolkningen och anordna en prideparader genom Teherans gator samt kanske en QX-gala i statstelevisionen på bästa sändningstid. 

Kommer ni ihåg den här indiska tjejen? 

Tänk på att det är samma regering som kritiserar USA:s president för sin kvinnosyn nu sitter tyst.

49 reaktioner på “Ett haveri för den feministiska politiken

 1. Tydligen har bilden av den svenska regeringen kablats ut över världen och skapat skam över Sverige. Feministisk regering!? Ivar Arpi har skrivit om det i Svd och Fria Tider har flera blänkare. Världen skrattar åt skämtet Stefan Löfven och hans feministiska regering.

 2. Det är klart att Absurdistans muslimska regering och deras anhang klär sig i islamsk folkdräkt när dom kommer hem till sina själsfränder..

 3. Walk of Shame. Kan det sägas bättre – En skammens march. Det räcker att förstå de först orden och se bilderna när de svenska regeringens feminister paraderar framför två män varav den ene är teokratisk diktator och den andre är en f d fackföreningspamp. Som man skäms jag för min kvinna, era kvinnor, min mor (var med i svenska kvinnoförbundet när det startades), era mödrar var de s.k. feministerna (v,s & mp.) gör för era döttrar.
  https://www.unwatch.org/walk-shame-swedens-first-feminist-government-don-hijabs-iran/

 4. Glöm inte att Löfvéns fru Ulla sitter i styrelsen för Tro och Solidaritet, Muslimska Brödraskapets samarbetspartner i Sverige. Läs om allt detta på Johan Westerholms blogg Ledarsidorna.se.

 5. Viktigast på dagordningen för ”Feministregeringen” är att tvångskvotera in kvinnor i Svenska företagsledningar och styrelser efter samma mönster som föregångslandet Iran har gjort!

 6. Man kan inte ställa dessa frågor i ett muslimskt land. Det är direkt kränkande!! Bara Sverige krälar för islam och dess ledare.

 7. Det är deras lag piper Ann Linde om att hon hade slöja över huvudet,
  men alla dom lagar som är Svenska och som dagligen bryts av
  figurerna som kommer hit är det tydligen inte så noga med, det lotsas
  eller bryr sig den Feministiska regeringen inte om, här kan dom ynkligaste
  brott begås utan att ens kommenteras från det hållet, i symbios med
  den lika ynkliga Median tystas allt ner.

  1. Det är Irans lag jaha, åk inte dit då! Det finns bilder som visar hur kvinnor från länder som Sverige kritiserar sitter utan slöjor och skit och underkastar sig en skäggmurvel. Jag skäms att vara svensk, hur kunde det bli så fel! Feminist my a–.
   Att vara utrikesmin och inte ha mer st-ke- och då är jag rasist eller för jag tycker det?
   Och du ska representera mig som svensk kvinna? Skulle inte tro det.
   Hur kan ett land rösta fram dessa mörkrets krafter undrar jag.
   Jag klär mig som jag vill och tänker fortsätta med det och ingen gubbe ska få hindra mig-glömde en sak-jag är inte feminist.

   1. Bra skrivet! Som du skrev lite längre ner på sidan, det är en slags prostitution. De säljer både sin egen och Sveriges som nation integritet och stolthet för lite pengar. Ömkligt! Nu får de kritik från modiga iranska kvinnor som kämpar för rätten att välja bort slöjfan:
    https://m.facebook.com/StealthyFreedom/
    De kvinnorna är riktiga kvinnor, med st*ke och mod. Inga hukande pk-feminister.

   2. När dessa ”Svenska” kvinnor hörde om att dom var tvingade att bära slöja så skulle dom ha tagit första bästa flyg hem igen.

 8. Nu väntar vi Svenskar på att höra om svaren på skithögens frågor om mänskliga rättigheter, kvinnornas position i samhället, och frågan om den fängslade ”Svensken”.

  1. ”Inget ovanligt
   GT har varit i kontakt med Morgan Johanssons pressekreterare Adriana Haxhimustafa, som säger att man inte vill kommentera kritiken från entreprenören i programmet.
   – Det är inget nytt att han ger kritik men det är ingenting vi vill kommentera. Det är inte ovanligt att någon påstår att Morgan Johansson ljuger fast än han inte gör det, säger Adriana Haxhimustafa.”

   Ovanstående entreprenör är Bert Karlsson. Programmet P1 Radio.
   Den mindre ministren följer bara statsministern.

   Alltså har Sverige inte längre en feministisk regering utan en ljugande dito av socialdemokrater och miljöpartister, som använder lögnen för att sitta kvar vid makten.
   På ljugarebänken sitter de i sanningens namn NAKNA

  2. Det handlar väl inte om tro utan en stark evidens som hon nu skrivit under på. Feminist har varit och är för mig ett skällsord och nu cementerades det för gott

 9. detta va en affärsresa, inget annat…å va de skulle
  fört med sig, om han nu börjat ondgöra sig över deras
  religion och samhällsskick…rena krigsförklaringen isf,
  ansträng er å försök att förstå detta

  1. Varför gör den sk feministiska regeringen från den humanitära stormakten affärer med en blodig diktatur? Varför undertecknar de avtalet där kvinnorna i gruppen måste linda in sig i förtryckarnas symboler? De kunde avslutat affären på neutral mark! Integritet!
   Om de hade gjort affärer med låt säga en nazistisk diktatur, då anser du att de skulle tagit på sig armbindlar med hakkorset?!

   1. @Ullabella, Du har en mycket stor poäng. Makten kryper för kapitalet oavsett om det är en teokratisk-, plutokratisk- eller mono-diktatur.
    Ge folket bröd (arbete, mat och bostad) och skådespel så sitter vi kvar vid makten.

   2. felet en gång, då i förra seklets början
    va att ge beduinerna tekniken å kunskap i
    hur olja skulle kunna exploateras…kunskap
    är inte alltid till fromma, det visar detta


  2. …att göra sig omöjlig med att fördöma ISLAM,
   kan stoppa all försäljning till alla Arabstater
   …de är många och kan sabba Sveriges deka-
   dans än mer, de ville inte Loppan utsätta ”vårt
   land” för…förbannat viktigt med bra relationer
   med länder som bara har olja (=pengar) och
   dessutom är mer el mindre sönderbombade,
   att då kunna driva handel med dessa under
   återuppbyggnaden…missa de tåget idiotiskt

   Lika viktigt idf, som att vi efter II:a Värdskriget
   fick vara med om att bygga upp ett sönder-
   bombat Europa igen…mullorna kan jämföras
   med gårdagens nazzar…å se va rumsrena
   Tyskarna är idag…nog så Loppan resonerar
   å tänker?… tillåmed möjligt vi är bulvaner åt
   USA, som fortfarande har sanktioner mot
   spec. Iran?…mkt den lilla människan inte vet,
   än mindre förstår hur hela geschäftet funkar,
   loppan sitter nu ordentligt i kläm…är vad jag
   försöker uppmärksamma detta forum om!.,)

  3. haha, jag ska anstränga mig att förstå detta. Varför då? Att för att sälja ska jag åla som en slingrande orm på backen och ställa upp på skäggets villkor. Ska jag ställa upp lite sexuellt för honom? Lite andra tjänster av tvivelaktig karaktär? Månglarna i templet i kristen tro. Prostitution på svenska. Att ställa upp på en mans och en mansstyrd stats teokratilag, då är man mer än lovligt desperat. Sveriges täta kontakter med Saudi, Iran mfl länder lämnar en bitter eftersmak.Sverige vill tydligen lämna sin ställning som ett demokratiskt västerland byggd på kristna värderingar där lag och rätt råder. Säg mig vem du umgås med ska jag säga dig vem du är.

  1. Nu förstår jag varför muslimer inte gillar griskött eller är det bara att
   identitetpolitiskt problem. 😊
   ”– Att vara ett bacon of light för alla som vill stå upp för den dom är. Att just sätta ett finger på vilka var vi är.”
   P.S. Beacon of light = ledstjärna

  2. Skulle ha varit ”trigger warning” på den. Nu håll den nedåtgående frukosten på att få sällskap av den uppåtgående. 😉

  3. De kunde väl ha åkt med på resan till Iran och visat upp lite populärkultur från S? Hur man klär sig och vad S stödjer genom sin propagandakanal SVT.
   Nehej varför inte då? De ville ju sälja saker, detta kan vara en stor export där S får chans att visa upp sig. På dylika resor brukar de ta med kungen och drottningen varför inte dessa sköna gossar? De behöver ju inga slöjor iaf

 10. Stefan Löfven hur var det egentligen med diverse spörsmål din delegation skulle ta upp med Irans politiska ledning? När du får frågan, frånPK patraskfeminist journalisterna på MSM ”vad talade Ni om?” Ja, då svarar du ”det talar jag inte om” men jag har tagit upp det jag sagt att jag skulle ta upp!

  Stefan Löfven är det inte lika så gott att du börjar tala sanning nu, bara för engångs skull!

  Var det inte så att varken mänskligarättigheter, de fria fackföreningsfrågorna, kvinnoförtryck och den stackars pappskallen som sitter fängslad, inte fick något utrymme i agendan! Du hade ju fullt upp med att se till att den kvinnliga delen av ressällskapet inklusive de kvinnor som ingick i SVT teamet skötte sig exemplariskt och täckte sitt huvud och hår för att inte väcka någon vrede hos den Iranske diktatorn och hens politiska regering!

  Stefan Löfven Är det inte lika bra att innan statsbesök hos diverse icke rumsrena länder säga, ”nä vi kommer absolut inte att ta upp det vi i Sverige anser är värdlandets stora brister”!

  Motiveras med, ”när du eller jag är bjudna på något evangemang så oavsett vad du eller jag tycker om festanordnarens, värdens och värdinnans asociala beteende så påpekar och presenterar vi inte det rakt över disk! Det hjälper knappast upp situationen”! Du förstår Stefan Löfven att med uttalandet ””det kommer jag inte att berätta” säger mer än tusen bilder”” normalt lyder ju ordspråket ”en bild säger mer än tusen ord” men här får ordspråket en omvänd betydelse! Meningen ”det säger jag inte” säger mer om dig än om den Iranske ledaren!

  Stefan Löfven du är väl fullständigt medveten om att det bara är de närmast sörjande som tror på att du ””sagt något ofördelaktigt till Irans ledande skikt”” Hahahohaaaaaahoha!

  Stefan Löfven du är fullständigt ryggradslös och vågar inte stöta dig med vissa falanger inom ditt eget parti, din regeringssammarbetspartner MP eller det parti som du absolut inte klarar dig utan tok vänstern!

  Stefan Löfven du som feminist och som dessutom påstår att du har en feministiskregering lägger dig totalt platt för något som du själv ger epitetet ””diktatur”” i din svenska vardag! Diktatur därför att de inte uppfyller de krav, kriterier och de normer som du och din regering fastslagit ska gälla i hela vida världen!

  Du krälar i stoftet för tala bildligt! Ni påstår att huvudbonads tvånget för kvinnor i Islam är frivilligt! Ditt kvinnliga ressällskap tar på sig svarta heltäckande kläder, tar på sig huvudbonader (sjalar)! Handlingen visar på en fullständig självförnedring och total brist på självrespekt!

  Stefan Löfven om du hade den minsta självkännedom och självkänsla skulle du skämmas ögonen ur dig!

  Stefan Löfven respektera folkviljan avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning! Sverige ut ur EU nu!

  1. Involentarium !
   Delar till 100% och mera ändå dina skrivna ord !!!!

   Jag önskar att när vår statsminister återkommer till sitt ”hemland” får en inbjudan till ett NATURISTBAD !!!!

   Tror ni alla som läser här att Stefan Löven – KLÄR AV SIG NAKEN DÅ ????

 11. Det är bara för att Sverige nu börjar behärskas av islamisternas agenda. För det är inte en slump att Löven både far till Saudi-Arabien och Iran, som ingen svensk politiker gjort förut. För nu, är ”vi alla lika värda”. Nu spelar inte värderingar nån roll längre mer. Nu i dessa tider,, när vi kan ta emot is-krigare på löpande band. Så länge man inte är äktsvensk förståss, och försöker yttra sig fritt i protest mot den förda bizarra vänster-islamismpolitiken. Då blir man evigt fördömd, av den totalitära förtryckarmakten. För demokratin är idag helt upplöst. För nu är det enväldig socialism som gäller ala’ sovjetica, uppblandad med lite shariaislam, som exotisk krydda. Så är Sverige av idag. Och allt värre blir det dag för dag. För nu går det fort i världen. Nu går världen på superturbo. Åt två olika håll, med samma kraft. Vi får se hur det går. Men så är det!

  1. Nu kommer en taskig men sann kommentar. Scania fick sälja för över 3 miljarder såg jag. Scania är en storsäljare sedan förr i sandländerna. Under Irak-Iran kriget såldes rekordmånga Scanior. Varför? Därför att deras chassi är mycket dugliga. Varför? För att man sätter kanonerna på dem för de är rekordbra i öknen.
   Har Scania nu utvecklat en ny modell är frågan jag ställer. Detta kallas ju inte för krigsmateriel liksom mycket annat. Jag har tigit om detta och inte velat debattera det alls-skada sitt land osv. Nu kan det vara rätt tid kanske?
   På med slöjan bara och visa underkastelse (islam betyder underkastelse översatt rätt av). Nu är jag rasist igen-fast det är en religion där jag som kvinna inte har några rättigheter. Jag ska sätta på mig en slöja för gubbarna blir pilska av hår-hårfettishister alltså. För det gör de lednade politikerna i mitt land-framkant

 12. Lätt att hänvisa till ”enligt lag”, här hemma verkar det finnas alla möjliga undantag till varför somliga inte behöver följa lagen. Har man ens försökt med diplomati, slöja = inga svenska kvinnliga delegater dvs. inga avtal inom områden dessa representerar… som en ”feministisk” regering borde man väl gå i bräschen för nya initiativ…

  1. Om Löfven varit en riktig karl hade han istället haft med sig feministernas män (i tillämpliga fall) eller ersatt hensen med bara svenska män för att skydda de svenska kvinnorna om alla deras lika värde. Nu gjorde han Margot och den ”svenska” feminismen en björntjänst.

   Den enda han skulle haft med vore Gudrun Schyman. Hon hade satt de Irans religiösa ledarna på plats så de gömt sig under sina fruars burkas.

   Nu blev han till en fjant citat av Involuntarium, ovan; ””Meningen ”det säger jag inte” säger mer om dig än om den Iranske ledaren.””

   1. Gudrun mfl ägnar sig inte åt att kritisera där det svider- de kacklar högst i den egna hönsgården. En stor fråga fick Fi igenom i kommunfullmäktige i Malmö nyligen. Ordet tjänsteman tas bort inom kommunen. Där lägger man sina bönor-och andras pengar. Det känns nog viktigt för Malmö i dessa svåra tider inom kommunen…

  1. Vad gäller Gudrun och hennes hönsgård – glöm inte att Gudrun kacklar för pengar och inte för kvinnor.

 13. Man kan bara jämföra ovanstående bild med den på en Pride-deltagande Löfvén, för att inse den övertydliga inkompatibilitet som råder mellan dessa absoluta motpoler, och som utgör ännu ett bevis för vederbörandes brist på trovärdighet. En globalistorienterad, ideologiskt grundad och därmed faktaresistent verklighetsuppfattning alstrar de feministiska fenomen vi nu till vår nationella skam tvingas bevittna.
  Löjligt, sade horan när det vek sig!
  Andreas.

  1. @Andreas, Blev inte pronomet fel? – Den snobben med den snoppen sa horan, när hon vek sig av skratt, när hon såg den när den vek sig

   Jag vara undrar? För det var länge sedan. Jag menar sedan jag lärde mig modersmålet. Nu undrar jag, om jag förstår babbeblatte spraket i de djävla lannet Sverje 😑

Kommentera

%d bloggare gillar detta: