Stäng

33 reaktioner på “Vem är vem?

 1. Hur fan kan det vara lag på att bära ett specifikt klädesplagg,har det brunnit i skallen på prästerskapet i det där landet.

 2. Walk of Shame. Kan det sägas bättre – En skammens march. Det räcker att förstå de först orden och se bilderna när de svenska regeringens feminister paraderar framför två män varav den ene är teokratisk diktator och den andre är en f d fackföreningspamp. Som man skäms jag för min kvinna, era kvinnor, min mor (var med i svenska kvinnoförbundet när det startades), era mödrar var de s.k. feministerna (v,s & mp.) gör för era döttrar.
  https://www.unwatch.org/walk-shame-swedens-first-feminist-government-don-hijabs-iran/

 3. Vi uppmanar alla att följa seden dit du kommer, så jag ser inget fel. Det finns f.ö. länder som ex. vis Iran vilka kräver, enligt lag, att kvinnor döljer håret. Vi må ogilla det men vi kräver att alla ska följa vår lag och följer därför andras lands lagar. Eller hur?

  1. Feministerna är inte tvingade att åka dit och spöka ut sig i förtryckarnas symboler och förnedra både sig själva och Sverige! De kunde avslutat affären i Sverige eller i något land som respekterar frihet och människovärdet!
   Det du säger är att man ska krypa för diktaturer. Om hakkors är påbjudet, då tar man på sig armbindel med hakkors, om man får sälja en lastbil. Ynkligt.
   Jag skäms som svensk över hur de sk ”feministerna” sviker alla kvinnor som kämpat och dött för att slippa slöjförtrycket. Det är att håna dem och att dansa på deras gravar. Fy f-n.

   1. Du läser, men förstår inte, precis som Jan Björklund! Vi vill absolut att kvinnor i det här landet tar av sig alla gamla symboler som slöja när det är i vårt land, med all rätt. Om vi vill följa sed och bruk och lagar då får vi respektera andras seder om vi så inte gillar dem, eller stanna hemma.
    Att få till en förändring då gäller att umgås att ge och ta intryck vilket Sverige gör genom ambassader och besök. Det är inte att krypa utan att utöva realpolitik, vår ekonomi är avhänglig av vad vi kan sälja utanför vårt land. Kan vi vara överens om att vi är oense? Eller ska vi uppträda och skriva som en medeltida religion föreskriver?

   2. @ Moberg
    Du läste men förstod inte heller. De borde stannat hemma. Man måste inte åka till länder vars seder man ogillar och följa dem. Inte ens för pengar. Det handlar om integritet.

  1. Lena
   Det är så sent som nu att jag tittat på bilden i din länk. Har suttit och tittat på svensk-danska TV-serien Bron som TVR sänder i repris fr o m midnatt till halv fem på morgonen varje helg. Jag såg 4 avsnitt (ett efter ett) ur omgången med miljöterroristerna.

   Sjuka, sjuka fruntimmer i bilden – INSANITY ! — de täcker skrevet med händerna som om de hemska klädslarna inte vore tillräckligt döljande. Ingen idé att se bara på slöjan, hela spektaklet är djupt förnedrande.

   1. Och…
    Lena, jag såg Bron och andra bra serier, thrillers, ibland horror movies repriserade av TVR på flera kanaler. Bron sänds på… Happy channel som har ett hjärta som logo. Rumänernas sinne för humor.

 4. Jag skulle nog vara orolig om frun eller dottern skulle åka dit och inte bära slöja. Samtidigt är det en bra illustration, på dubbelmoral och religiöst översitteri. Visst om man är gäst, så tar man lagen och sedan dit man kommer. Men varför tar man inte upp frågan ändå? Landet har dessutom inreseförbud för personer med Israeliskt pass sedan lång tid tillbaks. Är det inte rasism? Varför inte den sedvanliga Trump-larmet bland msm-rapporteringarna?

 5. Antingen ska muslimer redpektera oss i väst, och våra sekulärt kristna värderingar, genom att inte ha slöja eller annan religös huvudbonad i vårt land. Liksom vi tvingas ta på oss dessa, för att respektera deras länders islamska värderingar, liksom att inte ha shorts i dessa länder.

  Eller också: Att vi får klä oss hur västerländskt vi vill, när vi är där nere, liksom de får klä sig hur muslimskt de vill, när de är här uppe.

  Antingen eller måste gälla. Nåt annat är en skymf. Eller, är vi inte ”lika mycket värda”?

  1. Så jävla skämmigt. Finns fan ingen feminism där. Bara jävla käbbel, käbbel. Hala jävlar dom där 🐍🐍🐍🐍

 6. Att ha sjalen eller scarfen som blottar en stor del av håret som reportern som jag tror heter Blomgren i efternamn är elegant och har inget med islam att göra. Många kvinnor i Indien som inte är muslimer har scarfen på samma sätt. Även här har jag sett iranskor som har lämnat Iran och islam på grund av den totalitära teokratin har scarfen på samma sätt och även västerländska kvinnor som inte är muslimer har jag sett bär scarfen på samma sätt

  1. Varför bär hon då bara slöja när hon befinner sig i muslimska länder och varför bar varenda kvinna i den svenska delegationen slöja och långa kappor inomhus?

 7. Mycket intressant video där bl a Marine Le Pen intervjuas.Hon säger att euron handlar inte om pengar i första hand utan är ett vapen,som en kniv som sticks i ryggen på Europas folk då många nationers ledare är stora globalister och inte patrioter.

  BBC After Brexit.The battle for Europe.

  http://snaphanen.dk/

  1. Tror inte att det är så lätt att överleva här som det kan verka. Vi har inte sett de långsiktiga effekterna ännu. Behövs ljus färgsättning och tunna hårstrån för att tillvarata tillgänglig energi. Naturen har fler överraskningar i beredskap för den som tror att det är så enkelt som att bara flytta på sig. Det kanyrket väl utveckla sig sjukdomar och ohälsa vi aldrig sett här förut. Precis som de nya typerna av brottslighet. Om ljusa och mörka människor blandar upp sig finns det chans att genetiken ger vissa fördelar till avkomman. Men så ser det inte ut i vissa grupperingar. De svårigheter de har relativt våra bredgrader kommer att följa dem? Dysforisk, ökat läkemedelsbruk, osv kan vara tecken på svårigheter att anpassa sig och då är det inte enbart relativt vår lagstiftning utan de fysiologiska förutsättningar som krävs för långsiktig överlevnad?

   Kan visa sig i olika metaboliska, hormonella eller reproduktiva uttryck som vittnar om ohälsa? Den som lever får se?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: