Stäng

Springares uppgifter om invandrarbrottsligheten bekräftas av andra poliser

INVANDRARBROTT. Ännu än polis, Oscar Tallryd bekräftar Springares uppgifter om invandrarnas brottslighet, på Facebook. 

Arbetar själv som polis i Stockholm. Springare talar sanning. Det han säger är ingen överdrift eller lögn, det är min vardag. Det är många polisers vardag.

Att vi inte kan kan prata om att tolkförhör är mer regel än undantag är sorgligt. Att vi inte kan prata om att andra generationens invandrare från Mellanöstern och Afrika är så kraftigt överrepresenterade vid grova brott är sorgligt. Hur ska det någonsin kunna ske en förbättring om detta tigs ihjäl?

Skulle ni, allmänheten, få ett ordentligt underlag vad gäller dessa frågor skulle ni bli chockade. Ni skulle tro att det är lögn.

/ Oskar, polis i norra Stockholm.

expressen-springare

22 reaktioner på “Springares uppgifter om invandrarbrottsligheten bekräftas av andra poliser

 1. Att Lövén inte tror på Springare, beror på att han är fel informerad.
  Han får aldrig korrekt fakta därför han tittar på SVT.

 2. Apropå brottslighet och ”Malmöfolk”………

  Från och med den 1 mars låser akuten i Malmö dörren klockan 21–05.

  En ordningsvakt kommer att släppa in patienter i väntrummet. Nära anhöriga får följa med.

  – När det händer vissa saker kommer det folk hit som inte behöver vara här, säger Svante Normark, enhetschef på akuten..

  Finns det en hotbild kommer polisen fortsatt att spärra av, vilket har hänt till exempel när folk söker vård efter skottlossningar.

 3. Aftonens hedersomnämnande går så till polisman Oscar Tallryd, verksam i kungliga huvudstaden, för dennes utmärkta hållning och lojala tillkännagivande, vilket ådagalägger ett rakryggat kurage och kollegial kampvilja i ett komplicerat och konfliktfyllt skede.
  Andreas 🙂

 4. Denna kommentar hamnade fel, så jag har flyttat den här. Därför ber jag Pettersson att radera den som felaktigt står vid hyllningarna till Professor Hans Rosling. Tekniskt kan jag inte göra det.Tack.

  07 02 2017 at 21:25
  Under kommunistiska tiderna fanns inte begrepp som t ex ”stress” och ”dyslexi”. Man fick bara arbeta hårt samt dyrka Ceausescu (‘folkets son’) och aldrig klaga om stress. Dyxlexi ? No way ! En dyslektiker var idiotförklarad och tvungen att gå om klassen i skolan…Idag har vi en massa psykologer, psykiatrer, kuratorer, terapeuter och experter. Alla till er kända syndrom år våra syndrom också med undantag för stockholmsyndromet. Rumänska ordförrådet saknar ett par ord dock: politiskt korrekt. Man blir plötsligt dyslektiker om man råkar hitta PK-orden i ett konstigt sammanhang. Det kan bero på att vi är dumma i huvud …. eller enligt somliga svenskar är vi ….zigenare !!! Eller hur ?! Vilket som, har vi kort stubin och inte låter oss förnedrade. Varför ? Därför att vi är hederliga, öppna, respekterar vårt och andras arbete och värderingar samt uppskattar artiga människor, folk med civiliserat beteede. Rumänerna älskar sina barn, (ingen aga) och är galna i sällskapsdjur (cirka 12 miljoner hundar, katter och fåglar bara i storstäderna, sedan i landsorterna). Veterinärerna, djurmathandlarna och hundfrisörerna har stora inkomster !
  Kom och kolla om ni inte tror mig.Cheerio !

  1. Mimi N.
   Ni gjorde det nödvändiga när ni för alltid såg till att diktatorn med hustru försvann, det var en bragd av stora mått.
   Det krävdes mod och handlingskraft, ni kan vara stolta.

 5. De flesta människor har blivit nedsövda av vårt galna system som hävdar att det är så synd om brottsförövarna att de t o m ofta underlåter att visa minsta sympati eller medkänsla med brottsoffren.
  Tack vare denna inställning så förekommer kraftiga brottsrabatter inom rättssystemet vilket leder till att straffen ej längre är avskräckande eftersom den allmänna uppfattningen bland de s k goda är att det är synd om alla brottslingar och det är mest synd om de som kommer från andra länder som därför särbehandlas och ofta får löjligt låga straff i förhållande till brotten de begår.
  Ingen vill prata om offren för deras framfart.
  GW tyckte att det var uppiggande att läsa Peter Springares artikel, antagligen för att hela debatten om brottslighetsbekämpning är så förljugen och politiskt korrekt:)
  Eliasson och Löfven står med byxorna nere och kommer att få svårt att hitta någon som vill hjälpa dem att bli ”anständiga”!

  1. Håller med. Dessutom måste jag nu bli rasistisk i omdömet när det visar sig att det är MENA-ländernas invandrare som överrepresenterar brottsligheten i Sverige. Något som borde åtgärdas innan beteendevetare blir klara med ev. forskning om varför. Vi har invandrare från västvärlden och ostasien ( Japaner, Kineser, Koreaner Europeer osv. ) , som inte är överrepresenterade i grova brott. Kan Eliasson och Löfven åtgärda den sanningen. Det är tecken på allvarligt självskadebeteende från regeringen att ta in en enda till s.k. asyl flykting från MENA-länder.

   1. Ja det är nog inte mitt omdöme här, som är rasistiskt utan den sanna och krassa statistiken.

   2. De flesta statistiker kan med lätthet konstatera att deras (de inflyttades) höga representation (i brottsligheten) inte beror på slumpen, vilket innebär att de (politikerna) som vill dölja det egentligen värjer sig för det stora avslöjandet att de haft fel hela tiden och att de (politikerna) ska falla som stenar från sina lätta molntussar.
    Tänk att bli så söndersmulade och behöva inse vad de gjort mot sina medmänniskor? Aktierna på företag som marknadsför ångestdämpande kommer att stiga när de skyldiga kommer till insikt?

 6. Känns som en lättnad att han får stöd av kolleger!! Tror att vi på alternativa medier är en av anledningarna till deras mod att ta ställning mot PK-maffian!!!!

 7. Den ”obekväme” sanningsägande polisen Peter S är inte den första, jag minns en polis i Malmö som för ganska många år sedan hade ”fräckheten” att tala sanning. Men vilken fantastisk grej det skulle kunna bli om alla poliser låt säga ett år före pensionen vädrade sanningen i sociala medier! Eller ännu bättre om tusentals poliser skulle gå samman först i en sluten grupp och sedan på angivet klockslag publicera sina erfarenheter! Staten skulle nog dra sig för att avskeda tusentals poliser. Från ord till organisation http://www.facebook.com/GustavWasasfolk

 8. GW Persson nådde idag sitt lågvatten. ”Merparten av invandrarna är goda, skötsamma medborgare”.
  Merparten av svenskar dör inte av cancer, så skall vi då sluta behandla cancer.
  När skall GW Persson ställa krav på att etnicitet börjar registreras för dömda brottslingar och gärna 20 år tillbaka, så får vi se utvecklingen, och hur många poliser som kommer behövas?

  Förstår varför han sitter i public service SVT.

  1. Camilla Kvartoft misslyckades grannlaga i samhälleliga uppdrag att agera neutral eller motkraft då Leif GW for ut i tirader. Leif GW hade inte en av sina bästa dagar idag, om jag uttrycker mig försiktigt.

  2. Jag förstår inte Leif GW varför han är så feg numera. Förr så kunde han säga vad han tyckte.Vad har han för tryck på sig? Säger han vad han tycker behöver han inte ekonomiskt vara rädd för att SVT ska sparka honom. När man hörde honom ikväll så kunde man ana ibland att han ville säga något annat. Men sen sa han något som skulle vara mera politiskt korrekt. Jag tror inte han säger vad han tycker, varför? Jag tycker att det var dåligt att han som har jobbat inom polisen inte kan ställa upp till 100% för Peter Springare. Vi vet alla att han har rätt. Även om det är en dålig programledare så ska han ta kommandot och säga rent ut vad han tycker. Han har säkert 10-20 milj.på banken,så va fan räds han för.

 9. Att polisen har ett mycket tungt arbete bör alla vara ense om. Det gäller speciellt oss som de senaste åren läst alternativ media. Problemet är vissa svenska politiker som har en egen agenda och har som ambition att förverkliga sina drömmar den ”humanitära stormakten” . Att svensk befolkning med kunskap är svår att styra över eftersom politikerna generellt inte ens når upp till samma nivå bör var och en inse.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: