Malmö-akuten låser och inför vakt nattetid


INVANDRARVÅLD. Från och med den 1 mars låser akuten i Malmö dörren klockan 21–05, rapporterar lokala medier. En ordningsvakt kommer att släppa in patienter i väntrummet. Nära anhöriga får följa med.

– När det händer vissa saker kommer det folk hit som inte behöver vara här, säger Svante Normark, enhetschef på akuten, lokalmedia.

Finns det en hotbild kommer polisen fortsatt att spärra av, vilket har hänt till exempel när folk söker vård efter skottlossningar.

Åtgärden är ett sätt att förebygga att personalen blir utsatt för våld och hot i de situationer där det samlas många människor på akuten, som inte behöver vård utan i första hand vill ha information eller träffa patienter som vårdas på akuten

-Pettersson noterar att sjukhuset gjort en konsekvensanalys av situationen med kaosbabbar på akuten medan regeringen fortfarande svamlar om att är bra att släppa in kaosfolk i landet, men vi måste erkänna att de bidrar till sysselsättningen och BNP-utveckligen.


7 responses to “Malmö-akuten låser och inför vakt nattetid

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Vad kan så det koleriska kriminologkotteriet ha att säga om dessa säkerhetsåtgärder? Att de är resultatet av den våg av högerextremism som sveper över landet och hindrar den naturliga globalismens frälsningsbudskap? Sverige har aldrig varit stökigare, farligare och mer dysfunktionellt under modern tid, och att offentligt förneka detta faktum tyder på en mycket allvarlig omdömesbrist och avsaknad av normal rättsmedvetenhet bland de åsiktspolisiära evertebraternas erbarmliga skara.
  Andreas.

  Gilla

 • Luntan

  Inom ekonomutbildningen lär man sig att hantera värden med relationstal. BNP är ett korkat instrument, – i alla fall om man betänker att den tillväxt man ideligen tjatar om sker till priset av ökande skulder.

  Gillad av 1 person

 • Tony

  Ja man kan ju inte ha hela klaner springa runt och gapa
  och skrika i korridorerna, det är ett sjukhus!

  Gillad av 1 person

  • Bosse

   Ja det är alldeles förfärligt vad svenskar och pensionärer har blivit bråkig det senaste året. Vi måste ha vakter på bibliotek, simhallar, akuten och återvinningsanläggningar. Löfven, Eliasson och Ygeman har gjort en klockren analys igen.

   Gillad av 1 person

 • arra

  Akuten i malmö ,stänger 1 mars 2017 nattetid 2100.— 05,00 orsak ,att förebygga !!! anst, vakt Finns det någon , med SPRINGARES kaliber inom vårdpersonalen , behöver inte bära den hemska bördan ensam ,fler är starkare

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: