Upprörande rapport från UN Watch – finansierad av svenska skattepengar

MELLANÖSTERN. Läs rapporten från UN Watch publicerad den 2 februari där man tar upp hur UNRWA:s  skollärare i Gaza, Libanon, Jordanien och Syrien via sina Facebook-sidor uppmanar till såväl terrorism som antisemitisk propaganda.

Man förnekar Förintelsens videofilmer och visar bilder som hyllar Hitler. Sverige bidrar med 342 miljoner kronor (2014) till UNRWA enligt siffror från Regeringskansliets hemsida.

Läs mer här

5 thoughts on “Upprörande rapport från UN Watch – finansierad av svenska skattepengar

  1. Att det svenska etablissemanget medvetet dränerar våra finansiella resurser till fromma för islamism och antisemitism kände vi naturligtvis till, men att det skulle röra sig om en sådan astronomisk siffra kom som ännu en mycket obehaglig överraskning. Detta handlar tveklöst om sponsring av terroristverksamhet och befrämjande av samhällsomstörtande aktiviteter. Sveriges brottsanstiftande regering har nu skyldiggjort sig till så pass grova förseelser att det borde räcka till livstids internering för samtliga inblandade.
    Vår avsky för dessa folkets fiender är total!
    Andreas.

  2. Skrämmande propaganda. Många ”svenskar” tror på dynga och anammar den som levnadsmönster. Tyvärr, finns det också svenskar som gör det.

KommenteraAvbryt svar