21 thoughts on “Svenska pensionärer vs asylsökande

  1. Vi skall ju vara tacksamma för alla invandrare som kommer till vårt land.
    Dom flesta är ju civilingenjörer, läkare, tandläkare, eller annan högre akademisk utbildning.
    Det säger ju vår statsminister.
    Han har ju själv en högre utbildning som svetsare.

  2. Som dansk pensionist får du ca kr 7.000,- udbetalt pr måned-. En migrant får ca kr. 20.000 udbetalt pr måned. Kommer først i boligkøen selvom danskeren har været på listen i 30 år etc etc

  3. Så jävla less på dessa otacksamma kameldrivare ! Va fan ska dessa högutbildade ”reinfeltare ” bidra med ! klagar på allt , inget duger !!! ut ur sverige ! vill inte ha er här !!!!SD-18

  4. grebom5 – Sweden – Retired male with more than 25 years experience of overseas work, mostly in Africa and Asia but also Europe. Convinced that Islam is a dangerous religion present in our time but still using medieval ways of practising their religion.
    Moberg skriver:

    Det är så obegripligt skamligt att våra politiker prioriterar flyktingar före svenskar. Dessutom invandraren som klagar på städning av toaletter, varför städar de inte sina egna anläggningar. Se till att de organiserar matlag, städlag och ordningsvakter bland dem själva.
    Vi svenskar är infantilt dumma.

    • Organisera, hahaha, det enda de är bra på är att djungla ur och gnälla. Städa och laga mat är kvinnogöra, tycker den nya adeln. Finns det inga kvinnor på förläggningen så får svensken passa upp; man eller kvinna är egalt, de föraktar oss i vilket fall.

  5. Förbaskat bra skrivet, för visst har dom sig själva att skylla som röstade på röd-grön röra. Västernorrland förekommer just nu mycket i medierna angående stängningen av BB i Sollefteå. Dom som nu gnäller är dom som röstade fram en socialistisk majoritet. Under åren 2010 – 2014 hade vi en borgerlig majoritet och då talade det aldrig om någon nedläggning av Sollefteå. Så ”lagom åt er”

    • Peter Kostin
      jag kan hålla med dig till viss del ang. Sollefteå !!!
      Men du borde nog läsa lite mera om detta Landsting som kört ”en provokativ anställnings regim bara för att ha en ANLEDNING att lägga ner sjukhuset i Sollefteå” ………..
      Märkas bör att SOLLEFTEÅ SJUKHUS HAR ORDNING PÅ BUDGETEN…
      SOLLEFTEÅ BB HAR FÅTT UTMÄRKELSER FÖR SIN VÅRD …..

      Övriga nedläggningar är bara till för att ”sänka sjukhuset” fullständigt
      och gissa vilka som ordnat detta ……..
      Jag kan tipsa dej att läsa på ”sighten” fjällsjö.nu där finns några funderingar som kanske snart GÄLLER FÖR HELA SVERIGE.

  6. Sveriges växande antal fattigpensionärer svälter går på knäna, skolan är ett enda kaos, sjukvården är ett krackelerande inferno, kriminaliteten ökar snabbt och polisen har näst intill totalhavererat, pengar saknas till upprustning av försvaret, underhållet av vägar & järnvägar är svårt eftersatt och reparationer uteblir i många fall helt, bostadsbristen är katastrofal etc etc.

    http://s7.postimg.org/bm4rc6516/Prioriteringar.jpg

    • Till att börja med så har ca halva befolkningen en IQ under 100 det innebär att man är tämligen lättlurad, särskilt om man anspelar på känslor i propagandan. Personer med Upp till kanske IQ 120 kan förledas med känslobaserad propaganda kombinerad med grupptryck samt hot om epitetisering. För högre IQ krävs troligen mer sofistikerade och/eller subtila metoder samt stegvis ökning av bristande självkontroll hos ”offret”. Dessutom spelar grad av viljestyrka (tillhör delvis självkontrollen), viljeinriktning och åsikter in! Ungefär så tror jag!

      Exempel:
      Hur många förstår fullt ut syfte med och konsekvenser av det kontantlösa samhället, som bankerna vill ha????

  7. En dag kommer dessa LANDSFÖRRÄDARE att straffas riktigt riktigt hårt.
    När inbördeskriget bryter ut så kommer dessa att fällas först, var så säker.

  8. En dag så kanske de som har låtit ”kammen växa” på lycksökarna drabbar deras närmaste, ( inget gott kommer från bortklemade barn) inget som jag hoppas men de har idogt jobbat för att rasera för sitt eget folk.
    https://www.youtube.com/watch?v=TzJxDp3CAHI
    Bara ett litet exempel men väl så belysande.
    Att programledaren inte stängs av, är ett bevis för det stora förfallet.

      • Mia
        Nog förklarade tandläkaren men sedan när ger programledaren de som ringer in till programmet tid att förklara, såvida det inte gäller hans egna kommunistiska toktankar.

  9. Pensionärerna är förledda av politiker och Censur- och Propagandamedia. De flesta är uppvuxna med att man ska lyda och lita någorlunda på massmedier och de styrande. Nu styrs vi av blåljugande empatibefriade PK-psykopater som saknar respekt för åldringar. De tror väl på Guds förlåtelse, men den existerar inte!!!! Hoppas att Odens dom kommer att bli hård!!…….

    • Ingemar, min högt värderade och innerligt uppskattade meningsfrände och landsman!
      Du är konstant enastående och välinformerad, men i afton har Du ta mig tusan överträffat Dig själv i fråga om briljans!
      Mycket väl godkänd.
      Andreas 🙂

KommenteraAvbryt svar