Skandalscener när Trevligt folk spelar bandy eller negrer på hal is

IDROTT. Bandy är normalt inte en våldsam sport, men ibland urartar det fullständigt som när Somalia mötte Tjeckien i bandyns B-VM som spelas i Trollhättan. 

När Tjeckien ledde med 16-0 brast det för några för några av spelarna i Somalia och ett stort bråk utbröt med totalt kaos på planen. En del av de somaliska spelarna använda sina klubbor som tillhyggen i slagsmålet som följde. Somalia, som sedan tidigare i matchen dragit på sig hela fem utvisningar fick ytterligare två som följd av slagsmålet. Tjeckien vann till slut med 19–0.

Läs mer…

-Pettersson säger att det får Filip och Fredrik ta på sig, de trodde att det skulle gå att göra Trevligt folk av somalierna och lära kamelryttarna spela bandy, det kanske går på 100 år men jag tvivlar…Somalia i blått…

trevligt-folk

51 thoughts on “Skandalscener när Trevligt folk spelar bandy eller negrer på hal is

  1. Ap-artheid was good …. säger Sydafrikanen idag fastbunden, när home invaders våldtar frugan framför honom och bär ut hela bohaget i påslakan….
    Dumsvenne ger nu bort mark för moskebygge i Borlänge till blåmännen, det borde kriminaliseras i grundlag.

  2. grebom5 – Sweden – Retired male with more than 25 years experience of overseas work, mostly in Africa and Asia but also Europe. Convinced that Islam is a dangerous religion present in our time but still using medieval ways of practising their religion.
    Moberg skriver:

    Det otroliga är att Pelle Fosshaug, en tidigare stor bandspelare-dock hetsig- tränar laget.
    Ett tydligt exempel på när de godtrogna försöker sig på att skapa under!
    För övrigt är det många troll i farten.

  3. Frestande som tusan att lägga en kryddad kommentar i detta spektakulärt löjeväckande sammanhang. Strålande exempel på vad en kombination av lyteskomik och svensk minoritetshysteri kan åstadkomma då det yttrar sig som värst. De svenskar som hyser en verklig kärlek till bandysporten månde skämmas över blotta åsynen av ett lag som överhuvudtaget inte har vare sig i Sverige eller på isen att göra. Motståndarlaget kan sannolikt vara tacksamma att de åtminstone inte fick en kniv i ryggen, oaktat det blott är en tidsfråga då man spelar mot socialt handikappade, impulsstyrda individer från MENA-regionen. Punkt slut!
    Andreas.

  4. Hur fan kan Somalia samt Afganistan ha landslag i bandy det vet ju inte ens vad bandy är i dessa u länder utan det är ju svenska gökar som har kommit på det här och kallar dom landslag. Ett landslag ska ju vara från de länderna men så är ju inte fallet utan det är uppfunnit i Sverige av några halvidioter de kan ju för fan inte åka skridskor

  5. En stad där Svenskar bodde om inte livet ut så väldigt länge, därav namnet Bor-länge! 🙂 Numera bor snart inte Svenskar där längre…. Så namnet kan stå kvar… Betydelse: Där Svenskar inte Bor-läng(r)e

  6. Jag fattar inte alla dessa ”satsningar” som några idioter tycker är lämpliga att ösa pengar i för att integrera utomeuropeiska invandrare. Somaliska bandyspelare – det är som när småungar försöker slå i en fyrkantig kloss i det runda hålet.

  7. Kränkta stackars muslimer, ge dem några mål så de blir glada. De fattar ju inte bättre. Som man gör med 3 åringar, vid Fia spel.
    Men gruppvåldta flickor det blir de inte kränkta av.

  8. Satsningen lyckades, men inte som landsförrädarna tänkt sig! Dessa bilder och allt annat vansinne från Sverigeistan, lär visas på Tjeckisk TV!

    Förhoppningsvis kan vårt misslyckande rädda Tjeckerna från berikning och därmed undergång!

    Trevligt att alla somalierna hade fått ledigt från jobbet för att delta i VM!

  9. Jag skrattar så jag får ont i magen och det tåras i ögonen..

    Stackars somalier, dom är helt värdelösa oavsett vad de gör..

    Kunde man inte kvoterat några mål till dem??

    Eller på varför inte kvoterat dem serievinst på ett typiskt sossevis.

    19-0 Ha ha ha………………………………………………..

  10. Har sett en del gamla klipp från NHL i mina dagar. Alltid lika underhållande att se en lirare som knappt kan stå på skridskorna, försöka slå ner någon i
    motståndarlaget. Ser ut som om de försöker vifta bort en närgången geting. 🙂

  11. Ja fy fan vilka lättkränkta losers . Det kan vem som helst fatta att icke skidåkande nation kan lära sig spela bandy utan att använda våld.
    Somalierna anser sig vara ett herrefolk som ser ner på oss otrogna västerlänningar .

  12. En fråga till PK-folket: Varför vägrar dessa vildar integreras (civiliseras) när svenskarna bjuder på en värdegrund utan like (allas lika j***igt värde) ?
    Väntar på ett ’allas lika värdigt svar’……

    • Det är ”jättesvårt” att säga vad det beror på, men att domarna har börjat döma hårdare straff kan vara en del av förklaringen. Sen har vi de psykosociala bakgrundsfaktorerna, räknar man bort dem så blev det inga utvisningar. Alla (som har rätt åsikter) är lika mycket värda. Hälsar PK-folket.

    • Ingen Somalier, 10 generationer tillbaka har jobbat!
      Ca 80% har aldrig gått i skola och är därför analfabeter!

      I Somalia styr klanledare, man litar på byälste som aldrig har jobbat, eller gått i skola!

      Sen älskar man att tuga cat, vilket är en narkotika klassad drog!

      IQ är enligt seriösa forskare i snitt ca 80.

  13. Normalt brukar alla deltagarländer kvalificera sig till EM, VM, OS o.s.v.
    Men är man somalier och bor i Borlänge, då skall man tydligen inkvoteras, hur jä**a dålig man än är. Snacka om positiv särbehandling. Hela laget är ett skämt, och förlöjligar hela bandysporten. Ingen i bandyförbundet törs tydligen protestera, med risk för att kallas rasist.

  14. filip o fredrik Sveriges rikstöntar Nr1, Själva bor åtminstone filip i en gated Community i Los Angeles tydligen så långt bort som möjligt från skiten dom vill nedlusa Sverige med.

KommenteraAvbryt svar